Модни консултации (Септември, 2021) - 59

• 54 891
  • 878
  •   1
Отговори
# 450
Десиссслава, много си отиват цветово якето и ботите, смело си ги носи заедно.

# 451
Имам закупено това яке

Кофти ли ще е съчетанието с тези боти /цветово питам/, ботите само на картинка съм ги виждала

Супер е! Сега остава и чанта да си намериш и си готова за сезона. Simple Smile

# 452
Дами, откъде мога да си купя от тези костюми с широките панталони, които толкова се носят напоследък и ако може да не стоят като откраднати? Иска ми се нещо с прилична кройка и размери, а не в ххс да правя кръгом. Нещо от този тип или с още по-широки панталони.

Не съм сигурна, но май мога да помогна. Купих подобен черен панталон от Mohito. Честно казано е страшно удобен, но не съм сигурна дали бих излязла с него. Прилагам снимки, комбинирала съм го с маратонки, с лоуфъри стоеше зле. (Нагоре си го представям комбинирано с една друга моя риза и чанта, но в момента нямам снимки)
Скрит текст:

Май и аз ще трябва да почистя доста тези дни. Sweat

# 453
Много ти благодаря, стои ти страхотно!
Колко си висока?

# 454
Много ти благодаря, стои ти страхотно!
Колко си висока?
Heart
170 съм аз. Blush

# 455
Пфу, добре че Деси пусна прилични боти да оплакнем малко окото. Какви са тези обувки последните страници Laughing
С. Панталона ти стои прекрасно, завидях лекинко Simple Smile

Онзи ден минах покрай аутлет на лулулемона и реших да влезна да пробвам и аз най- накрая тези  клинове. Ами хубави са, наистина втора кожа и правят д-то толкова голямо и кръгло, много ми харесва че не акцентират тези паласки и "дупки" в бедрата, които са ми проблемна зона, стоят мнооого добре. Та реших да си купя едни, бяха намалени по 49 долара, което смятам че е доста изгодно. Един единствен минус намирам и той е че не оставят потта на въображението, след тренировка бях леко като напишкана, ама не ми дреме, трудих се здраво за тази пот. Laughing Също така и ако имаш целулит няма да е скрит освен ако не е шарена щампа. Аз почти нямам, но и малкото което имам беше на показ.
Джимшарка не показва грам пот, изолира я много добре, Ама не стоят толкова добре на фигурата.

# 456
Във всяко едно отношение клиновете на New balance са много по- добри от Лулу мелон или другите прехвалени Sweaty Betty.

# 457
Пфу, добре че Деси пусна прилични боти да оплакнем малко окото. Какви са тези обувки последните страници Laughing
Скрит текст:
С. Панталона ти стои прекрасно, завидях лекинко Simple Smile

Онзи ден минах покрай аутлет на лулулемона и реших да влезна да пробвам и аз най- накрая тези  клинове. Ами хубави са, наистина втора кожа и правят д-то толкова голямо и кръгло, много ми харесва че не акцентират тези паласки и "дупки" в бедрата, които са ми проблемна зона, стоят мнооого добре. Та реших да си купя едни, бяха намалени по 49 долара, което смятам че е доста изгодно. Един единствен минус намирам и той е че не оставят потта на въображението, след тренировка бях леко като напишкана, ама не ми дреме, трудих се здраво за тази пот. Laughing Също така и ако имаш целулит няма да е скрит освен ако не е шарена щампа. Аз почти нямам, но и малкото което имам беше на показ.
Джимшарка не показва грам пот, изолира я много добре, Ама не стоят толкова добре на фигурата.

Някои сме по-старички и вече на тези, готините боти, само им се радваме, кракът ми се разшири с времето, както и размерът ми стана по-голям... А дори и по-млади жени имат проблеми с намирането на удобни обувки. Между другото, точно този тип, който пусна Деси, трябва да се купува поне с един размер по-големи, защото шевът е по-навътре от края на подметката. Имах преди време подобни, за това обръщам внимание.

# 458
На мен ботите на Деси эа жалост иэобщо не ми допадат като модел, но цветът на якето е супер.

# 459
Ботите на Деси са ужасни.

# 460
  • София
Страхотни са ботите на Деси.

Имам същия панталон като С, малко по- висока съм и не толкова слаба, нося го с тениски и бели кецове. Много си се харесвам с него.
Теб кое те притеснява да излезеш с него?

# 461
Моят любим тип боти, лятото им се назландисвах/ така ли се пише/  на 18 лв цена, сега ги закупих за тройно повече, но са удобни като пантофки:
Подобни и Челси боти имам май във всички есенни цветове .

# 462
Страхотни са ботите на Деси.

Имам същия панталон като С, малко по- висока съм и не толкова слаба, нося го с тениски и бели кецове. Много си се харесвам с него.
Теб кое те притеснява да излезеш с него?
Притеснява ме това, че досега чак толкова широки панталони не съм носила и леко се тревожа да не ме правят още по-ниска отколкото в действителност съм. Хиляда пъти пробвах - не се опират в земята докато вървя, но пусти страх да не се стелят зад мен надделява. Joy Иначе е супер удобен.

# 463
  • Down south
Скрит текст:
Обувките много ми харесват!

Показаните боти, са леко грубовати за моят вкус, но за сметка на това, изглеждат ефектни.
Дано са и удобни.
Какво казват ревютата по този повод?
Скрит текст:

ПП С какъв панталон/пола ще се носят тези кубинкови боти?

# 464
За палтото на Fearnot, и аз бих препоръчала да си вземе пухенката отделно и да си я носи в най-върлата зима. Аз точно така правя. Имам една супер красива без ръкави от H&M, специално за носене под палта е.

Здравейте, може ли снимка на тази пухенка? Просто се чудя какво е🤷‍♀️, а ако ми свърши работа, да направя като вас-под палто да си я слагам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт