Модни консултации (Септември, 2021) - 59

• 54 887
  • 878
  •   1
Отговори
# 465
Страхотни са ботите на Деси.

Имам същия панталон като С, малко по- висока съм и не толкова слаба, нося го с тениски и бели кецове. Много си се харесвам с него.
Теб кое те притеснява да излезеш с него?
Притеснява ме това, че досега чак толкова широки панталони не съм носила и леко се тревожа да не ме правят още по-ниска отколкото в действителност съм. Хиляда пъти пробвах - не се опират в земята докато вървя, но пусти страх да не се стелят зад мен надделява. Joy Иначе е супер удобен.
170 см ръст не се води ниска жена, стои ти страхотно, изведи го навън.

# 466
  • Пловдив
Daylily, представям си да ги нося в такъв тип идеи, съответно не винаги в съчетание с якето.

# 467
Моят любим тип боти, лятото им се назландисвах/ така ли се пише/  на 18 лв цена, сега ги закупих за тройно повече, но са удобни като пантофки:
Подобни и Челси боти имам май във всички есенни цветове .

Хехе, имам абсолютно същите. Вече втори сезон ги нося, мекички и удобни са, да. И чанта имам точно такава. А интересно е, че са и много топли тези боти. Аз си падам по набук и велур, защото е много удобна материя за обувки и боти.

Ботите на Деси вървят на всичко, наистина са много ефектни и не са много груби. Зависи и от самата Деси как ще й стоят, разбира се. Има значение фигурата на човек за това какво облича и обува. Simple Smile

# 468
Супер,и мамски дънки или всякакви над глезена ,дори и широки .Или с рокли от трико или плетка.Аз бих ги носила не само с показаното от теб яке .С всякакво светло яке,палто ,тренч,жилетка,анорак .Много харесвам такива боти ,за небрежна визия са идеални и лесно съчетаеми.

# 469
И аз харесвам такъв тип груби боти, но изглеждам комично в тях с моите 45 килограма, така че да, важна е фигурата.

# 470
  • Пловдив
Абе имам съученичка някъде в тези кг, ами не ми е комична

# 471
Може би е и до структура. Моите крака са страшно кльощави. Пробвала съм, изглеждам все едно 6 годишно е обуло на майка си обувките. Или просто аз така се виждам.

# 472
Аз мисля, че точно на слаби жени отиват груби боти, защото в общия случай слабите жени изглеждат по- финни (разбира се взависимост от походка, излъчване и т.н.). На по- пълна жена грубите обувки седят като копито и подсилват едно малко по- тромаво излъчване, тип Милена Славова. Аз лични харесвам като стил, когато по- пълни жени са облечени с женствени и елегантни дрехи, обувки с ток, с деколте, някак се подчертава женствеността.

# 473
Грабнаха ме ботите на Деси!  Имам подобно яке и аз. А от къде са все пак?

# 474
# 475
Охх, на мен изобщо не ми допадат подобни боти. На слаб крак изглеждат комично, правя винаги асоциации с Ферди Мравката, все едно изисква усилие да вдигнеш тази тежка бота от земята докато ходиш. На по-пищен прасец пък създават именно тази тромавост, за която Honey1980 говори.
Добре, че сме различни, де. Grinning Десиссслава, със сигурност си отиват с предложената от теб връхна дреха. Simple Smile

# 476
Seeflower, ето така изглежда жилетката за под палто.

Нищо особено. Много тънка, но топла. Моята е бежова, защото ми отива на палтата.
Видях го от един много стилен колега в Испания. Той носеше такава под официално палто през най-студените зимни дни.
Идеята ми е, че така процедирам аз, без да купувам палта с такава вградена жилетка.

# 477
Seeflower, ето така изглежда жилетката за под палто.

Нищо особено. Много тънка, но топла. Моята е бежова, защото ми отива на палтата.
Видях го от един много стилен колега в Испания. Той носеше такава под официално палто през най-студените зимни дни.
Идеята ми е, че така процедирам аз, без да купувам палта с такава вградена жилетка.

Има ги в различни цветове и са много топли. Моята е сребристо-сивосиня. Могат да се носят и през всички сезони, когато времето е хладно, ако човек си я купи в приятен цвят, или пък няколко.

# 478
Не знам за другите, но аз май със сигурност ще си взема едно такова елече за под палтата. Мерси за идеята, хич нямаше да се сетя! А на ръцете не ви ли е студено?

# 479
Къде обикаляш толкова, че ти е толкова студено ? Ако си толкова зиморничава вземи си направо тънко ватирано яке.
Аз също слагам подобно елече ако ми е студено, или пък слагам худи.

Общи условия

Активация на акаунт