"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 55

• 43 429
  • 811
  •   1
Отговори
# 765
На ехографа ще се види нещо на 10-14 дни закъснение, а не на един ден преди менструация...
Бременна сте според този тест, освен да направите кръвен тест, няма какво друго на този етап.

# 766
Момичета резултат от петък(03.12.2021)ЧХГ - 3338.68mIU/ml. Резултат от днес(06.12.2021)-6605.66mIU/ml. Дали е добро нарастването? Вече незнам какво да си мисля, утре ще се чуя с АГ-то.

# 767
На ехографа ще се види нещо на 10-14 дни закъснение, а не на един ден преди менструация...
Бременна сте според този тест, освен да направите кръвен тест, няма какво друго на този етап.
притесняваме най вече думите на АГ че според така изглеждащата матка не му прилича да има бременност нито да се подготвя за такава, но пък имало вероятност и така. А и дали има вероятност след като не видя в матката нищо да е извънматочна бременност според мен той не погледна нищо друго....щеше ли да забележи ако е извънматочна ако не я е търсел....?

# 768
Не, нямаше да види нищо. Прекалено рано е да се види извънматочна или вътрематочна бременност. По другия въпрос не мога нищо да кажа. Успех!

City girl, добре расте ЧХГ, ти нали имаше кървене, спря ли?

# 769
Благодаря много. Честно казано след като не се видя нищо се разочаровах много най вече и заради зацапването.... дано да сте права и просто да не се е видяло нищо защото е твърде рано

# 770
Да, кървене вече няма. мн лекоооо остатъчно зацапване
Не, нямаше да види нищо. Прекалено рано е да се види извънматочна или вътрематочна бременност. По другия въпрос не мога нищо да кажа. Успех!

City girl, добре расте ЧХГ, ти нали имаше кървене, спря ли?

# 771
Има надежда тогава, добре си расте ЧХГ, кога е следващият преглед?

# 772
Направих си тест на първия се показа много  бледа втора чертичка  на втория  тест само една .. объркана съм незнам какво да мисля

# 773
Направих си тест на първия се показа много  бледа втора чертичка  на втория  тест само една .. объркана съм незнам какво да мисля

Снимки имате ли? На кой ден са правени тестовете, по кое време на деня?

# 774

Снимки имате ли? На кой ден са правени тестовете, по кое време на деня?

Опитах се да снимам но не се вижда хубаво.Аз  направих инсеминацияя на 25.11
  Докторката ми каза да си направия тест на 15 ден .. аз бързах и не се здрържах  и го направих на 12 ден  преди час някаде

# 775
Утре ще се чуя с Аг-то и ако каже, може да е направо утре.
[/b]
Има надежда тогава, добре си расте ЧХГ, кога е следващият преглед?

# 776
Polia, а двата теста с една урина ли са направени?

# 777
Нее , имат разлика може би 30 40 мин ..

# 778
Възможно е и за това първият да е положителен, а вторият отрицателен. Все пак сте го направила с разредена урина. Повторете сутринта с първа урина.

# 779
Незнам ...  то и втората чертичка на първия  беше много  много  бледа дали не рано и триябваше  да си изчакам на 15 ден както ми каза докторката ми

Общи условия

Активация на акаунт