"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 55

• 43 536
  • 811
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета. Овулацията ми беше на 8 септември. Дните покрай нея правихме опити за зачеване. От два дни имам кафяво зацапване, по две три капки на ден и нищо повече. До цикъла ми остават три дни, вчера правих тест лента и беше отрицателен. Възможно ли е просто да не е отчел правилно. Знам, че след три дни ще имам отговор, но след един мисед април месец, просто се надявам всеки признак да е на бременност 🙂

# 121
Здравейте момичета!От 7 месеца правим опити за бебче,този месец  ми закъснява цикъла днес вече 34 ден,а най дългия ми цикъл е 28-29 дена.Преди 3 дена правих тест(-)от два три дена доста ме болят гърдите особенно сутрин едвам се преобличам.Преди 4 месеца ми закъсня с 17 дена и Д-р.ми изписа примолут.И въпроса ми е колко да изчакам преди отново да отида на преглед?Възможно ли е да ми дойде без хапчета?Благодаря!

# 122
Здравейте момичета!От 7 месеца правим опити за бебче,този месец  ми закъснява цикъла днес вече 34 ден,а най дългия ми цикъл е 28-29 дена.Преди 3 дена правих тест(-)от два три дена доста ме болят гърдите особенно сутрин едвам се преобличам.Преди 4 месеца ми закъсня с 17 дена и Д-р.ми изписа примолут.И въпроса ми е колко да изчакам преди отново да отида на преглед?Възможно ли е да ми дойде без хапчета?Благодаря!
и мене ме боляха така няколко пъти в случай, че никога не ме боля преди МЦ, но нищо а за хапчета моя съвет е остави го да си дойде сам моя доки така ме съветваше, но ако искаш да ти дойде по-скоро пий дуфастон помага и успех с бебеправенето🍀🍀

# 123
  • София

Ако ще пиете хапчета нека бъдат предписани от лекар. Според мен консултирайте се с лекар и той ще ви назначи лекарства ако е необходимо.

# 124
Незнам дали е правилно,но мисля този месец просто да изчакам и тогава да се обърна към Д-р .Четох ,че при някои момичета е възможно да прескочи цикъла един месец.Забраеих да пиша че съм на 36 сигурно има връзка и с възраста

# 125
Здравейте!
С приятелят ми правихме опити за бебе. Цикълът ми свърши на 28.08.21 продължителност 6 дни. По-календар овулацията ми я дава от 30.08.21 до 05.09.21г. В тези дни ние правихме опити, а може би след около 8 9 дни забелязах напрежение в гърдите уголемени зърна и изпъкнали вени, реших да направя тест за бременност, шуърчек на който излезе толкова бледа втора черта, че почти невидима или на мен ми се е превидяло от силното желание за бебе. Започна да ме боли гърба, тъпи болки в кръста, а най-вече заради гърдите  ми и тези изпъкнали вени се усъмних за бременност. На 18.09.21 ми дойде 3 дни преди датата на цикъла,и така вече 3-ти ден. Въпроса ми е дали съм бременна, а да имам и цикъл, защото гърдите ми стават така за първи път с изпъкнали вени, или просто силното желание за бебе ме кара да си мисля какво ли не. Моля ви без нападки, за първи път публикувам тук, изчела съм доста ваши теми, просто реших да публикувам и моята.

# 126
Здравейте!
С приятелят ми правихме опити за бебе. Цикълът ми свърши на 28.08.21 продължителност 6 дни. По-календар овулацията ми я дава от 30.08.21 до 05.09.21г. В тези дни ние правихме опити, а може би след около 8 9 дни забелязах напрежение в гърдите уголемени зърна и изпъкнали вени, реших да направя тест за бременност, шуърчек на който излезе толкова бледа втора черта, че почти невидима или на мен ми се е превидяло от силното желание за бебе. Започна да ме боли гърба, тъпи болки в кръста, а най-вече заради гърдите  ми и тези изпъкнали вени се усъмних за бременност. На 18.09.21 ми дойде 3 дни преди датата на цикъла,и така вече 3-ти ден. Въпроса ми е дали съм бременна, а да имам и цикъл, защото гърдите ми стават така за първи път с изпъкнали вени, или просто силното желание за бебе ме кара да си мисля какво ли не. Моля ви без нападки, за първи път публикувам тук, изчела съм доста ваши теми, просто реших да публикувам и моята.

Ако кръвотечението ви е нормално, тоест не е прекалено оскъдно би трябвало да не сте бременна. Зацапване има при имплантация на оплодения ембрион, но тя е различна от нормален цикъл по продължителност и по количество. Възможно е чертата на теста да е била изпарителна, да сте си я внушили или да е съществувала и да сте била бременна, но ембриона да не се е задържал и бременността да е приключила с настъпването на менструацията. Пожелавам ви успех с бебеправенето и още другия месец да се радвате на две дебели чертички на теста за бременност.

# 127
Много благодаря за съвета 🙂

# 128
Здравейте! Случи се нещо странно и искам да попитам на вас случвало ли ви се е и какво мислите. Закъснява ми 4дни и снощи от нетърпение до сутринта си направих два теста,на които излезнаха 2бледи черти розови след 2мин от теста,но преди да се радвам реших да направя тази сутрин още един на друга марка - само една черта. Прилагам снимки…. сега не знам какво да мисля. Дали на 4ден от закъснение би се видяло,ако има нещо на вагинален видеозон?Благодаря

# 129
Няма да се види, на 10-14 дена се ходи на преглед.
Повторете утре с първа урина или кръвен, възможно е вчерашните да са били изпарителни черти.

# 130

Изпарителни чертички или радостни (за мен) чертички?

# 131
Положителни са.

# 132
След 6 отминали часа чертичките са вече така, по-бледи и трудно забележими. Нетърпението ми е е голямо и вече много приритвам да споделя на мъжа си сега, но да не се окаже че е разочарование....

# 133
Няма значение какви са след 6 часа, резултатът се отчита в десетте минути. Направете, ако искате, утре и на друга марка тест.

# 134

Един ден закъснение и много бледа втора черта, какво мислите ?

Общи условия

Активация на акаунт