"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 55

• 43 507
  • 811
  •   1
Отговори
# 105
Ама чак от запек да стигате до симптоми на бременност не е редно. Запека не идва с началото на бременносттаи не и типичен симптом.
аз говоря за констипацията, че може и да е симптом нищо чудно

# 106
Здравейте и от мен аз съм нова във форума.. Искам да споделя проблема ми приятеля ми мисли че е свършил в мен... Вече втори месец не ми идва направих си няколко теста- отрицателни... Някой случвало ли му се е бих се радвал да ми дадете съвет. Благодаря 😊❤️

# 107
Здравейте и от мен аз съм нова във форума.. Искам да споделя проблема ми приятеля ми мисли че е свършил в мен... Вече втори месец не ми идва направих си няколко теста- отрицателни... Някой случвало ли му се е бих се радвал да ми дадете съвет. Благодаря 😊❤️

Отидете на лекар. Дано не е нищо сериозно, но има вероятност от кисти, които възпрепятстват цикъла. Другия вариант е хормонален. Когато бях на 20 години имах супер нередовен цикъл и имаше случай, в който ми пропусна месец, отидох на лекар и ми изписаха Дуфастон и си ми дойде. Около 25 години ми се нормализира цикъла и сега закъснява, когато сменям климата, но варира 26-33. Така, че отидете на лекар най-добре.

# 108
Здравейте, според Вас тези тестове дали са полужителни?

# 109
На първия и третия аз не виждам втора черта. Вторият тест ми се вижда пренапоен.
На кой ден от закъснението са правени?

# 110
На 8 ден.На първият и на  третия чертите са супер бледи и трудно се  хващат с камера. Правя ги по указания и само с капкомер.Не знам защо се размазва:confused:...Confused.
На първия и третия аз не виждам втора черта. Вторият тест ми се вижда пренапоен.
На кой ден от закъснението са правени?

# 111
По кое време от деня са правени? (Виждам по кое време е пусната темата)

# 112
С първа урина ли са всичките? На такова закъснение чертите трябва да са еднакви.
Ако са положителни наистина, то закъснението не ви е 8 дни, даже може да няма закъснение все още. Редовен ли ви е цикълът?

# 113

Тъй като съм в чужбина, а правим опити. Това е резултат от ранен тест. Да се радвам или..... 😔😔😔

# 114
На този тест не трябва ли да се появи плюс, ако е положителен?

# 115
  • София
Скрит текст:

Тъй като съм в чужбина, а правим опити.
Това е резултат от ранен тест. Да се радвам или..... 😔😔😔
Според мен е отрицателен, кога (не)очакваш да ти дойде?

# 116
Не знам не съм сигурна затова питам.
Скрит текст:

Дата ми е на 21ви.

# 117
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Дата ми е на 21ви.
На кутията няма ли ясно описано и нагледно нарисувано кое е положителен и кое отр. резултат? Има различни видове - Clearblue Ultra Early положителен при втора успоредна на тестовата линия; Clearblue Plus положителен при + в отчетното поле. Твоя не е положителен, който  и да си правила, но толкова рано е твърде вероятно хормона да е прекалено нисък за да се отчете, ако има имплантация. Тест  - на 22ри.

# 118
Скрит текст:
Скрит текст:

Дата ми е на 21ви.
На кутията няма ли ясно описано и нагледно нарисувано кое е положителен и кое отр. резултат? Има различни видове - Clearblue Ultra Early положителен при втора успоредна на тестовата линия; Clearblue Plus положителен при + в отчетното поле. Твоя не е положителен, който  и да си правила, но толкова рано е твърде вероятно хормона да е прекалено нисък за да се отчете, ако има имплантация. Тест  - на 22ри.
На кутията пишеше само че ако няма черта е отрицателен. Ако има е положителен. Права сте, че е рано ще изчакам до 22ри и ще стискаме палци да НЕ ми дойде

# 119
Този тест трябва да има две черти във формата на +, за да е положителен, тоест вашият е отрицателен.
Направете още един, ако не ви дойде на 21.

Общи условия

Активация на акаунт