"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 55

• 43 558
  • 811
  •   1
Отговори
# 135
  • София
На мен ми изглежда положителен Simple Smile

# 136
Тестовете Престо са най-ненадеждни, така че повторете с друга марка. Изглежда положителен, но Престо дава често втора чертичка, дори и розова, а бременност няма.

# 137
  • София
Те и Шурчек вече като гледам не са много надеждни. Тук обаче има и закъснение така, че може и кръвен в даден момент.

# 138
Момичета след седмица закъснение тази сутрин направих тест от лентичките .Излезе ми на втората минута много бледаи и тънка чертичка.След един час направих втори тест и там още по бледа почти незабележима.Според вас дали са изпарителни ?

# 139
Качете снимки да ги видим. Попринцип на седмица закъснение, двете чертички ще са еднакви, но може да сте имала късна овулация.
Иначе е нормално на вторият тест да е по-бледа чертата, защото е направен с разредена урина. Макар че при такова закъснение, няма значение по кое време на деня се прави.
Може да пуснете кръвен за най-сигурен резултат.

# 140
Здравейте,и аз да се включа с питане.Този месец ми дойде на 2ри с м.ц. 30-31 дена и няколко полови акта не защитени с настъпването на овулацията и ден,два преди пиковия момент по изчисления пиковия момент на 17ти и на усещане към организъм и секреция..От тогава та и до сега имам болки ниско долу първо в ляво ,а после и под корема като спазми.От последния сексуален контакт са минали 7 дни и от тогава до сега си ме боли.Ходих на гинеколог каза,че всичко е наред и яйчниците ми работят супер добре и за това ги усещам ,че са по чувствителни и не пия никакви контрацептиви.И докато ми дойде предполагаемата дата за менструацията все си е напрежение.Та възможно ли е макар толкова рано да има нещо случващо се?

# 141
Здравейте,и аз да се включа с питане.Този месец ми дойде на 2ри с м.ц. 30-31 дена и няколко полови акта не защитени с настъпването на овулацията и ден,два преди пиковия момент по изчисления пиковия момент на 17ти и на усещане към организъм и секреция..От тогава та и до сега имам болки ниско долу първо в ляво ,а после и под корема като спазми.От последния сексуален контакт са минали 7 дни и от тогава до сега си ме боли.Ходих на гинеколог каза,че всичко е наред и яйчниците ми работят супер добре и за това ги усещам ,че са по чувствителни и не пия никакви контрацептиви.И докато ми дойде предполагаемата дата за менструацията все си е напрежение.Та възможно ли е макар толкова рано да има нещо случващо се?
Винаги е възможно да има "нещо случващо се", но толкова рано Вие не бихте го усещали.

# 142
Здравейте ,нова съм тук. Имам следното питане,благодаря предварително. С приятелят ми решихме да се задействаме по въпроса за бебче. Започнахме с опитите този месец доста упорито от 17.08/18.09 ,въпреки че не бях в овулация. Цикъла ми се очакваше да дойде на 19.09, но така и не дойде до днешна дата 24.09. Винаги ми е бил редовен цикъла горе долу на 24-25 дни с продължителност от 4-5 дни последно бях в цикъл на 25.08. Вчера реших да си направя тест за бременност-отрицателен беше. Решила съм се да изчакам до понеделник и да отида на лекар, какво мислите по въпроса? Възможно ли е да съм бременна и просто самия тест да не отчел правилно. Притеснено ми е защото теста е отрицателен ,а цикъл все още няма ,даже по календар вече ми е свършил и ми предстои овулация от 27ми. Да добавя ,никога не съм пила противозачатъчни или каквито и да е било хапчета.
Благодаря Ви!

# 143
Друга е причината за закъснението, не бременност.

# 144
А на море ходи ли? Или другаде на почивка? Simple Smile
Едно време нямахме телефони с приложения, но си знаехме, че много често през септември менструацията закъснява или прескача. Особено след морето.
И ако чак толкова искаш бебе, опитай се да го правиш около овулацията. Какви упорити опити 1-2 дена преди менструация, не знам, ама вероятността да забременееш така е близо до нулата, особено при къс цикъл като твоя.

# 145
Пак аз =( 5 дни от закъснението и 4 теста правени по различно време. Сутрешните два са най-незабележими. Такова нещо не ми се е случвало предвид наличието ми на две дечица, както се казва имам опит с тестовете за бременност... 4 теста със свръх бледи черти и се чудя и треперя ще се радваме ли на трето детенце или е напразно..... Знам за кръвния тест, но нямам възможност до изляза в момента...

=(

# 146
  • София
Принципно е съвсем нормално да се размести цикъла след започване на опити. А колкото повече мислиш и се стресираш, толкова повече го бавиш. Луд късмет ще ви е да се получи от първия път. Опитай да си засечеш овулацията (ама не с приложение) и действайте около тези дати. Не е препоръчително и всеки ден нон стоп цял месец (то няма и смисъл де, но ако чак толкова не си издържате).

# 147
Най-вероятно хормонални промени.
Както сама сте решила, изчакайте още няколко дни и отидете на лекар, ако не ви дойде.
Знаете, че трябва да сте в овулация, за да забременеете, а тя е около 14 дни преди менструацията. Не, че е невъзможно да сте имала много късна овулация този месец и да е станало, но е малко вероятно.

Стефи, с толкова тестове, най-вероятно не са изпарителни черти, но не се насищат особено, а и са доста бледи за пети ден закъснение. Може би има бременност, но дали ще се развие не може да се каже.

# 148
Според мен си вземете лентички за овулацията и по тях действайте. Така, ще знаете, кога започва реално овулацията. И ще е най-подходящото време за зачеването. Иначе е възможно и хормонални изменения да са се появили.
Все пак ви е първи месец от започването на опити за бебе. Не се тревожете-  не винаги (даже е рядкост) да се получи от първия път. Доста често е необходимо няколко месеца, за да се видят двете чертички.
С ММ започнахме от март м. опитите и всеки път в дните покрай ов., но нещата се случиха едва след 3-тия месец ( май м. последен цикъл). Въпреки, че ми е втора бременност и при първата се случи самото забременяване след 4-5 м. опити и то все покрай дните на ов. Тъй, че идете и на генеколог и вижте и той какво ще ви каже, за да изключите всякакви други притеснения. И не го мислете много. Нещата се случват точно, когато най-малко го мислим и очакваме. Успех!

# 149
След седмица закъснение снощи получих бяло-жълтеникаво течение имаше като папка ръждива кръв.Помислих че ми идва ,но днес нямам нищо.Другата седмица съм на Д-р ,възможно ли е да съм задържала фоликул този месец?

Общи условия

Активация на акаунт