"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 55

• 43 454
  • 811
  •   1
Отговори
# 780
Смърфче, определено е рано. АГ-тата се случва да ги блещят едни - може да, може да не е. Колкото да кажат нещо.
Барабар с ЧХГ пусни и прогестерон, заради зацапването.

Поля, щом има бледа сега, има вероятност да се види и утре сутрин, както ти писах и в другата тема. Няма да спра да го проповядвам това - първа сутрешна. Да пише на теста, каквото ще, за няколко часа разлика, ще си спестиш повечето съмнения.

# 781
Смърфче, определено е рано. АГ-тата се случва да ги блещят едни - може да, може да не е. Колкото да кажат нещо.

Поля, щом има бледа сега, има вероятност да се види и утре сутрин, както ти писах и в другата тема. Няма да спра да го проповядвам това - първа сутрешна. Да пише на теста, каквото ще, за няколко часа разлика, ще си спестиш повечето съмнения.
Благодаря Ви много за отговора просто сърцето ми се е свило да не би да е някоя извънматочна бременност особено след толкова положителни уринарни тестове още от 2ри декември и до момента...а зацапването почти спря. Тази сутрин отново си направих тест и със сутрешна урина розовия е по чувствителния и е от снощи вечерта а зеления от тази сутрин вече наистина Незнам какво да мисля и все повече чета и се страхувам от извънматочна бременност

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 07:27 от Смърфчето

# 782
Здравейте, и аз имам въпрос ,според вас теста положителен ли е ? Туко що е направен

# 783
Според мен е невалиден. Направи нов.

# 784
Здравейте, какво мислите? Да се радвам ли? Blush

# 785
На мен ми изглежда положителен.Тихичко Честито:)

# 786
Смърф, разбирам, нормално е да се притесняваш, но няма как да се види толкова рано, чхг трябва да нарастне много до поне 10-12 дни закъснение, за да се види нещо. И пак не е сигурно. Наличието на много положителни тестове значи само, че си направила много тестове, чхг не нараства пропорционално на броя им Wink Време трябва. Според мен спри да си даваш парите на вятъра и пусни прогестерона, защото липсата на сакче по това време не е притеснителна, но кървенето е притеснително винаги. Разбира се, може и нищо да няма, но аз бих се застраховала. И ако се притесняваш за развитие чхг през 48 часа.

# 787
Ако е изпарителна черта, каква е причината и тази сутрешния да е пак такъв ?

[/i][/i]
Кръвния тест е отрицателен, а той е много по-сигурен от уринарния. Най-вероятно сте имала изпарителна черта и сега ще ви дойде.

# 788
На мен ми изглежда положителен.Тихичко Честито:)

Благодаря!

# 789

Благодаря Ви много за отговора просто сърцето ми се е свило да не би да е някоя извънматочна бременност особено след толкова положителни уринарни тестове още от 2ри декември и до момента...а зацапването почти спря. Тази сутрин отново си направих тест и със сутрешна урина розовия е по чувствителния и е от снощи вечерта а зеления от тази сутрин вече наистина Незнам какво да мисля и все повече чета и се страхувам от извънматочна бременност

# 790
Таня, съм на 100% сигурна  но мисля, че това за ранната овулация не е съвсем вярно. Всъщност лигавицата достига оптимална дебелина след овулацията така че дебелината преди овулацията така и така не достига. Проблем е, когаъо лутеалната фаза е къса.

# 791
    Съгласна съм.Просто се изразявам така, че да ме разбере.Късата ЛФ при нея е проблема.

# 792
      Съгласна съм.Просто се изразявам така, че да ме разбере.Късата ЛФ при нея е проблема.

Значи проблемът е прогестеронът, а на ранната овулация.

# 793
      Момичета днес пуснах ЧХГ както бе казал АГ-то и Туко Що получих резултата ще ми кажете ли нещо за тази стойност на Кво мнение сте ???

# 794
      Този тест потвърждава, че сте бременна. Честито!
      Сега изчакайте закъснение 10-14 дни на цикъла и вече лекарят ще може да види нещо.

Общи условия

Активация на акаунт