Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори 72

• 41 066
  • 766
  •   1
Отговори
# 120
Защото си с близнаци е. Все пак си е двойно натоварване за организма, трябва да се следи изкъсо. А и е имало други проблеми.

Веднъж в месеца се ходи на ЖК. Напълно достатъчно е, ако няма проблем. Не бих пропуснала месец. ЖК и ФМ са два напълно различни прегледа и не са взаимозаменяеми.
Ами ще си ходя и на 2те ясно е, че и пакет съм платила Simple Smile Ама единствено ми пусна изследванията, релно лекарката на ФМ ми говореше много повече. Тази на ЖК даже не ми каза колко е голямо бебчето, каза пол абсурд ( а на ФМ ми казаха 80% момиче) ще видим на следващия преглед как ще е. Реално ще ги размина, защото според мен през 2 дни пак да ме гледат няма смисъл Simple Smile. Важно ми беше, че са ми наред всички излседвания, а това наистина го пуска ЖК Simple Smile

# 121
  • sofia
TeoYo, благодаря! Аз също ти желая здраве и да нямаш повече стрес покрай това. 🌷
На мен ми изписаха куп изследвания, за да се опитат да открият причината, която може да е някакъв сериозен дефицит на вит. К, например. Ще видим какво ще покажат резултатите. Май не рядко се среща проблема...

# 122
Не е рядкост Simple Smile Хубаво е да си направиш изследванията, не пречи, какъвто и проблем да имаме, по-добре да се третира, отколкото да не се Simple Smile

# 123
TeoYo, не знаех, че си в Англия. И аз съм тук.

Момичета, при мен сърбежа по краката продължава, мисля, че е от суха кожа, почнах да се мажа с кокосово олио и облекчава доста, но звъннах на джипито тази сутрин да ми пусне изследвания за всеки случай. Чакам да ми се обадят, че тук е малко тромава системата, чака се малко повечко.

# 124
  • София
Момичета , кога преминахте на дрехи за бременни ?

Извинявам се за всичките въпроси , но имам чувството че аз съм в най-началото от всички вас и още не съм казала на приятели и познати … таа само с вас и мъжа ми си споделям 😂

# 125
Милена, ако може да ги нагласиш през две седмици ще е идеално. Ще виждаш бебето по- често Simple Smile
За пола не им вярвай, докато не е на 100%. И на мен така ми бяха казали, а излезе друго после в по- напреднала седмица. Не че не си износи розовите бодита, ама нали Joy

# 126
Babyboo аз съм в 20та гс и не съм минала на дрехи за бременни. Купих си няколко панталона с по-ниска талия на ластик, много са ми удобни, а ще мога да ги нося и след това. Все още си нося моите тениски и фланелки, мисля, че изобщо няма да минавам на бременната мода. И без това в най-едрите месеци ще съм си у дома баш през зимата, за сега не виждам смисъл да купувам нещо специално.

# 127
  • sofia
Момичета , кога преминахте на дрехи за бременни ?

Извинявам се за всичките въпроси , но имам чувството че аз съм в най-началото от всички вас и още не съм казала на приятели и познати … таа само с вас и мъжа ми си споделям 😂

Аз вече съм в 15 г.с. и нося дънки за бременни, не съм качила кг, но коремчето си расте. Имам и един ленен панталон на ластик, който ми е удобен, взела съм широки тениски и така.

# 128
Аз купих панталон на ластик, друг не съм. Не съм купила нищо ни за бебета, ни за детска стая.

# 129
Някъде в 18 гс си вэех панталон эа бременни и легингс эа бременни, эащото нямаше шанс да си влеэна в дънките эаради корема и ми стискаха на талията жестоко. Панталонът в началото си ми падаше дори при раэмер 34, но така са дрехите эа бременни-уголемени. Поне ще ми става до края. Эа панталон и клин съм Эа да се вэеме рано, эащото не е добре да стиска, а раэни трикове с ластик на копчето вършат работа само преди 4тия месец. :Д
Иначе си нося предимно рокли и то нормални, по тялото, вэемам ги само раэмер или два по-големи и са ми екстра. Купих си и няколко рокли эа бременни, които чак сега в 6 месец эапочват да ми седят както трябва, а не като чувал.
Эа есента и по-студени дни като цяло съм си вэела и чорапогащник эа бременни, което се окаэа страхотна инвестиция, эащото и сега преэ август в по-студените дни си го обличам с роклите. Още от сега се оглеждам и эа палто эа бремрнни, эа да се чувствам ок в кожата си преэ эимата, но не намирам хубаво. Може би ще си вэема нормално тип ,,халат" просто по-голямо от моя номер преди бременността.

# 130
  • София
На мен всичките ми дънки и панталони са ми мега тесни , дори тези с високата талия вече ги усещам много тесни над корема и се чудих … дали да не взема 1 дънки или не Знам и аз.

# 131
Ами какво се чудиш, вэимай. Препоръчвам ти обаче да са overbump, а не underbump модел, т.е. да имат плат, който да се раэпъва и покрива целия корем, эащото като почне да ти расте корема, underbump ще ти умалеят бърэо. А и теэи, които покриват целия корем, според мен стоят по-добре след една определена седмица. Моят панталон ще ми става до края на бременността, освен естествено ако не почна да качвам и по краката.

# 132
Аз още към 12та седмица си взех едни дънки и клин за бременни, защото нито един мой панталон не ми беше удобен, а сега пък абсурд да се навра в тях. Много са ми удобни панталоните за бременни,  много ми харесва високия им ластик, който да ми топли кръста като ми е хладно.
Ще гледам максимално да огранича покупките на дрехи за бременни обаче, защото ми се струват скъпи за периода, в който се носят. Ще взема сега за зимата нещо удобно за вкъщи и нещо за навън топло, защото искам да си правя разходки дори в студеното време, една нова пижама по-голям размер и някакво зимно яке/палто.

# 133
В 13-14 гс като бях , пуснаха на Лидл колекция за бременни и си взех къси панталони и 2 дълги клина. Нося си ги цяло лято и есента ще изкарам с тях. Иначе всички рокли и блузи си ми стават, включително и дънките с ниска талия, ама в 7 месец съм качила 5-6кг.

# 134
И аз много рано към 3-4 месец си взех едни дънки за бременни, защото харесвам да нося дънки. Лятото по жегите ходих с мои си рокли, повечето си ми стават и сега - 7ми месец - съм поръчала един клин и 2 нощници и мисля друго да не взимам.

Общи условия

Активация на акаунт