Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори 72

• 41 089
  • 766
  •   1
Отговори
# 135
  • sofia
И аз не смятам да инвестирам в дрехи за бременни. Взела съм един клин за сега, много ми е удобен и универсален. Нося стандартни рокли с по-свободна кройка и така.

# 136
Здравейте, дами! Появи ми се ужасен косопад последните две седмици.. има ли някой друг със същия проблем и какво правите за да намелее? Тепърва ми предстои първа женска консултация и досега не съм приемала комбинирани витамини.. не знам дали може да е недостък на някой. Благодаря!

# 137
Всичките ми дънки/панталони са сниска/средна талия и съответно много ми стискат на корема, сутрин ги обувам и към обяд вече и копчето и ципа са разкопчани, та мисля, че е време да се сдобия поне с нещо есенно зимно, защото с летните панталони и рокли ще ми е студено със сигурност Simple Smile . сега съм 14+6 имам коремче само, краката мисля са ми същите броя, че съм качила 2кг (ама истината е, че не знам колко кг съм забременяла) мисля и долнище за пижама да взема, горните ми стават хахаха надявам се и да ми стават Simple Smile

Аз мисля, че имах косопад в началото след това от самосебе си се оправи, но фризьорката ми каза, че ще сложи ампула против косопад, иначе може да пробваш с белтък, ябълков оцет съм чувала. Сигурно има и други домашни безвредни методи Simple Smile Но сега  моята коса е прекрасна Simple Smile

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 15:53 от Milena Stoyanova Ju 638393

# 138
Сега съм 16 седмица и имам 2-3 по-тънки панталони,които не ми стягат.Всичко друго ми стяга и докато мога ще ги нося леко разкопчани.Имам едни дънки от предишната ми бременност и днес си взех едни от уайкики за 11 лв бяха намалени.Най мн да си взема още един клин.За зим.яке ще видя,според зависи как ще вървя с корема.Първия път си изкарах с моето си детето се роди януари,реално не го закопчавах.Но сега бебето е февруари и ще видим

# 139
Здравейте! Може ли помощ с разчитането на резултатите. Рисковете до колкото, схващам са ок. Обаче гледам плацентарните хормони, добре ли са?

# 140
Здравейте! Може ли помощ с разчитането на резултатите. Рисковете до колкото, схващам са ок. Обаче гледам плацентарните хормони, добре ли са?
Според мен резултатите са добре, кога ще коментирате?

# 141
Скрит текст:

Чак на 29.09.2021

# 142

Здравейте според вас бременна ли съм

# 143
Според мен е отрицателен.

# 144
  • София
Скрит текст:

Чак на 29.09.2021

Мисля че може да коментирате и преди това , моето АГ ми каза че в момента в който излязат ще ги разгледаме и коментираме.

# 145
Резултатите са добри. При мен са почти същите стойности с малки отклонения, но предполагам, че това е защото съм на 31г. И все пак възраста си влияе. Докторката ми ги видя и каза, че са добри.  Не се притеснявай. Можеш да ги пратиш по ваубър на доктора да ги види, за да не се притесняваш. Аз така ги пратих.

# 146
Моничка, какво значи, че си на 31г? За възрастна ли се имаш?

# 147
  • София
Не е възрастна, но както е казала след 30 се променят стойностите.

# 148
Жокер за другата седмица.

# 149
Не се имам за възрастна, а както е споменала преди мен жената- с повишаване на възраста се променят и стойностите. Специално тези за Даун са ми по ниски стойности в сравнение с предишната бременност, а тя беше преди година. Та и докторката ми го е казвала, че с възрастта е нормално някои от стойностите да са по-ниски и че е важно какво е видяла тя на ехографа преди направения БХС, за да е сигурна, че не е някакъв сериозен проблем.

Общи условия

Активация на акаунт