Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори 72

• 41 097
  • 766
  •   1
Отговори
# 165
# 166
  • София
Аз далечната 2018 търсих и едвам намерих. Разбрах, че уж месец преди да се роди детето. Само помоли като се роди ден след изписването да звънна, за да дойде на домашно посещение.

# 167
Задължително се уговорете предварително с педиатър, не всеки записва нови пациенти.

# 168
  • София
Благодаря Blush

# 169
Привет, имам ужасни болки под опашката. Бяха и в срамната кост , но се придвижиха по към крака. Не знам как да го обясня и дали е болка в малкия таз… 🤔 по-скоро е много ниско и не мога да си седя на дупето даже 🙃 с първата бременност имах подобни болки, но в 9мес, а сега съм в края на 6ти. Та въпроса ми е с какво мога да ги облекча? Нещо хомеопатично?

# 170
  • София
Нош па?

# 171
  • София
За болки в кръста ми изписаха ношпа.

Някой да е запознат с метода Рамзи за разпознаване на пола на бебето от рано ? Много ми е любопитно 🤔

# 172
Тоэи метод не е научно докаэан (ако не греша методът на Рамэи е определяне на пола на бебето според това къде е плацентата/ как е раэположено).  Вероятността да поэнаете пола по него е 50/50 според иэследванията. По-добре хвърлете монета според мен... :Д

По-скоро бих се доверила на the nub theory, т.е. поэнаване на пола според това на какъв ъгъл се намират половите органи спрямо таэобедрената кост или нещо от сорта, може и да греша с термините.

# 173
  • София
Тоэи метод не е научно докаэан (ако не греша методът на Рамэи е определяне на пола на бебето според това къде е плацентата/ как е раэположено).  Вероятността да поэнаете пола по него е 50/50 според иэследванията. По-добре хвърлете монета според мен... :Д

По-скоро бих се доверила на the nub theory, т.е. поэнаване на пола според това на какъв ъгъл се намират половите органи спрямо таэобедрената кост или нещо от сорта, може и да греша с термините.

Любопитсво какво да правиш хахахаха

# 174
Аз използвах The nub theory и познаха. Ама то шансът е 50/50 😁

# 175
Дали мога да използвам този лосион за тяло по време на бременност

# 176
  • София

Някой да е запознат с метода Рамзи за разпознаване на пола на бебето от рано ? Много ми е любопитно 🤔
Колко рано? Мен още на първата фетална ми казаха пола.

# 177
Калина, аз не бих го използвала ежедневно заради феноксиетанола.

# 178
  • София

Колко рано? Мен още на първата фетална ми казаха пола.

До колкото разбрах феталната е различно от биохимичния скрининг. Аз на 20ти съм на БХС , 12+5 трябва да съм тогава , не е ли раничко …

# 179
  • София
Още във 10 г.с. се вижда пола на бебето.

Общи условия

Активация на акаунт