Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори 72

• 40 388
  • 766
  •   2
Отговори
# 585
Мисля, че коластрата започва след 7-ия месец, затова казах че 22 седмица ми се струва рано. Аз при мен не съм забелязала също.

Моя приятелка е вече в 9 месец и каза, че сега е започнала да отделя.

Може би при всяка е различно.

# 586
С първата ми бременност в 6 месец имах вече коластра. Сега ще видим как ще е

# 587
Предната бременност не съм отделяла коластра, само към края съм забелязвала няколко пъти засъхнала по зърната. Този път от 10та седмица направо ми се мокри тениската от едната страна особено. Предполагам е защото са се разширили вече канаалчетата или не знам и аз

# 588
Аз от петия имам, в книгата на Хедра пише, че се среща при някои жени.

# 589
  • Sofia
На мен в четвъртия месец ми потекоха гърдите и си изкарах акъла. Обадих се на АГ, каза че било нормално.

# 590
При всяка жена е различно.
Аз с първата бременност нямах до деветия месец нищо. Поне не съм забелязвала да има изтичане или нещо засъхнало по зърната, но веднага след раждането ми тръгна коластрата и кърмата. Та до сега си кърмя още (1г. навърши тези дни). И още имам кърма, макар и намаляла, а съм в 21+1. Тези дни рядко се сеща за гърда и може и да се откаже скоро, но ще видя в този случай до края на бременността, кога ще се появи коластра, ако малкия не се откаже от сученето. Но все си мисля, че пак ще е след раждането коластрата, пък да видим.

# 591
  • sofia
Аз имам коластра при натискане на зърното от 16-17 седмица, много ме болеше, така и го установих

# 592
Момичета помагайте, в паника съм. Мъжа искаше да му наглася две таблетки аналгин да пие. По това време си гласих и моите но си казах че тая вечер няма да пия табл магнезий а диаспорал прахче. И сега не можем да намерим аналгина. Не помня да съм го пила, но знае ли човек, по навик с Табл магнезий и да не съм се усетила. В 32 г.с Даже бебчо усети че има проблем

# 593
Здравейте, бременна съм в 20+1 г.с. Болките в гърдите ми бяха изчезнали преди няколко седмици. Но днес отново ме наброяваха при натиск, главно лявата. Не обърнах много внимание, но когато влязох да си взема душ забелязах че има област, която е доста зачервена и твърда, почти като насинена. Боли само при натиск. Снощи всичко беше наред, гърдите бяха спокойни, всяка вечер се мажа против стрии. Не знам какво да правя и къде да ходя да ме прегледат утре в София. Ще съм благодарна ако някой може да ми помогне.

# 594
  • София
Момичета помагайте, в паника съм. Мъжа искаше да му наглася две таблетки аналгин да пие. По това време си гласих и моите но си казах че тая вечер няма да пия табл магнезий а диаспорал прахче. И сега не можем да намерим аналгина. Не помня да съм го пила, но знае ли човек, по навик с Табл магнезий и да не съм се усетила. В 32 г.с Даже бебчо усети че има проблем

Звъннете на АГ , не съм наясно какво може да стане ако сте изпили 2 хапчета аналгин.

# 595
Мечта, не мисля , че нещо ще ти стане от 2 таблетки аналгин. Спазмалгон слагат в болницата , а едната му съставка е точно аналгин. Пий повечко вода. Ако се притесняваш, свържи се с АГ-то си. Аз лично съм алергична към аналгин и ги предупреждавах в болницата, че няколко пъти искаха да ме бодат със спазмалгон.

# 596
Благодаря ти iren11, Днес на трезва глава както се казва съм една идея по спокойна, но снощи много се бях изплашила и паникьосала, чак не ми стигаше въздух. И в един момент си помислих кое от двете е по голямото зло-паниката и стреса или евентуално изпития аналгин. Нещо в последно време съм много разсеяна, но вече ще ми е обеца на ухото.

# 597
Със сигурност стресът вреди много повече и бебчовците го усещат.

# 598
Здравейте, имам записан час за ранна фетална морфология в шейново. Знаете ли дали биха пуснали таткото да присъства? Като звъннах забравих да попитам, защото при моето АГ няма проблем за придружител.

# 599
Едва ли, от както върлува ковид никъде по кабинетите не пускат придружители. Сигурно в сайта им има информация, вижте там.
Здравейте, имам записан час за ранна фетална морфология в шейново. Знаете ли дали биха пуснали таткото да присъства? Като звъннах забравих да попитам, защото при моето АГ няма проблем за придружител.

Общи условия

Активация на акаунт