Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 101)

• 25 867
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Добре, имаме да изписвсме тема.. Нямам време, но ще си открадна 1 мин, за да сложа една къдрава жена. Малко беше моето "царство" с къдриците й, но съм доволна 😆

Къдрава и правеща физиониния... Мехлем!

Ако беше къдрава през целия сериал, то щях да гледам само нея, като зелка щях да съм и да си нямам на идея какво се случва в сериала 😆
На ум ми дойде една стара песен, но Бро няма да ми даде да ви я споделя... Ще си я пея сама 😔

# 662
Гости, целувка би дошла добре. Smile От вчера ми припомняш гафовете ма Серкан и Айдън и пак набирам.

# 663
Какво е положението към 14.30 часа

Скрит текст:
Скрит текст:

# 664
  • Плевен / София
Ред е на сцената с глината...Да изпратим по живо, по здраво Селин, но и да посрещнем Балджа

Гости, целувка би дошла добре. Smile От вчера ми припомняш гафовете ма Серкан и Айдън и пак набирам.

Нали знаеш, че аз съм от страната на Еда.... Sunglasses

# 665
Миси, добре ли вървим? Ще стигнем ли 8?  Момичета, аз като играя, играя за победа. Рекорда, сериала, всичко приемам лично. Ще бъда разочарована, ако не успеем да направим нужните туитове за рекорд.

Sparkling Heart

# 666
И Башак се включи Wink

Миднайт според мен ще успеем. Трудно, но ще успеем. Оптимист до края съм Wink
1,79М

# 667
  • Плевен / София
Мечтата за Париж....за ревността ще си замълча Kissing Heart

# 668
Ред е на сцената с глината...Да изпратим по живо, по здраво Селин, но и да посрещнем Балджа

Нали знаеш, че аз съм от страната на Еда.... Sunglasses

Е, Балджа ми скъса нервите, честно....
Идеше ми лично да я стисна за вратлето.... По принцип съм "Блага душа"
Представите си колко беше дразнеща....
Сцената с глината е супер Simple Smile

# 669
Чакам Ханде и Керем да се включат. Трябва ни малко засилка. Simple Smile

Нови  Sparkling Heart

# 670
  • Dupnica
Тук приятно жужи! Revolving Hearts
Здравейте момичета,
Flowers Hibiscus Стигнахме и до този ден - последен епизод, но не искам да съм тъжна.
Flowers Four Leaf Clover Приказката ни свършва и се връщам назад в тази година на трепетно очакване какво ще сполети Еда и Серкан, но и време на срещи с вас, вълнение и споделяне, радост и тъга, и разтоварване от стрес  и лоши новини. Мина една година като един миг от живата ми изпълнен с множество неочаквани събития.Тук намерих утеха и радост след много тежък момент, за което Ви благодаря! Sparkling Heart

Любими моменти, песни , серии - всичко е любимо и все пак съм коментирала и друг път:
серия - 10 ; момент - предложението на Еда за брак в самолета ; песен - Gold
Целият екип заслужава адмирации и дано се постигнат тези 8 милиона безкрайна  любов от зрителите. Gift Heart

До довечера - среща пред екрана! People Couple With Heart

# 671
  • Плевен / София
А какво ще кажете за тази серия....Бабата беше скрита лимонка...А такива надежди и възлагах...

# 672
  • София
+1, мой клонинг-е! Grinning

Миси, добре ли вървим? Ще стигнем ли 8?  Момичета, аз като играя, играя за победа. Рекорда, сериала, всичко приемам лично. Ще бъда разочарована, ако не успеем да направим нужните туитове за рекорд.

Sparkling Heart

# 673
1,83М
Важното е да да минем 3М (че Туитър започва да прави проблеми), но прескочим ли го -  от 4М до 8М ще е лесно. Всички ще дадат максимума от себе си. И купата е наша
"Ако ви блокира ретуитвайте от профили с много последователи (най-добре от профила на продуцентите)" - това е инструктаж от италианките Wink

# 674

Туитър,
Ври и кипи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт