Дано Керем и Ханде ни изненадат с лайф ....

Като цяло ми харесва обаче повече международното заглавие "Любовта е във въздуха" . 

Живот и здраве да е, когато има с какво ще продължа да се включвам. Но, колкото и да не си падаме някои по промените искам да ви предложа точно една такава. Положителна промяна свързана с темата. За да предотвратим тъпченето на едно място и да се прокарат нови идеи, различен почерк, за да е интересна за потребителите - пишещи и четящи... и най-вече, за да отбележим подобаващо този нов етап След ”Почукай на вратата ми”, си мисля, че би било хубаво с изготвянето на следващата тема да се заеме някоя от вас. Сигурна съм, че ще ме разберете правилно и ще ме подкрепите.
на вас благодаря, че бяхте винаги на линия и в готовност да оказвате съдействие! Дрийм тийм, както Блу неотдавна ни нарече. Всички оставяте тук по частица от себе си. Не си приемам редовно Селеногина, новичките Мари, Сиси много не успях да ги запомня но са свежи попълнения и е много хубаво, че се присъединяват още хора.
След това си писах с майка му.
Писахме си за кучето Куба (Сириус), бяхме много тъжни, че е починало... Препоръчани теми