Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 101)

• 26 257
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Понеже се повдигна темата за други дизи двойки, на мен Алп не ми харесва като мъж. Не е мой тип. Като игра съм го гледала и в други роли, но чак да кажа УАУ, не мога. Мацката и тя е на средно ниво.
Най-големият критерий за това, коя е най-харесвана двойка са зрителите. Аз го написах, но отново ще го повторя, нека всички тези нови, стари и още по-нови двойки да достигнат световният рейтинг на ХанКер и тогава пак можем да говорим. Кои други в момента могат да съберат 3 милиона туита за 24 часа от цял свят. Феновете са барометъра. Ето и Алп и Айча се опитват да правят живо включване. И колко хора ги гледат. Имат ли  милиони последователи всеки вторник. Много дори не знаят че са на живо. Интересът е минимален.

Моите любими сцени на ЕдСер са доста. Не мога да ги подредя по харесване, затова сега слагам само три. По нататък ще кача още.

# 511
  • Кърджали
Знаете коя е моята любима сцена - танца от годежа.

# 512
Да не слагам по-добре за пореден път, Joy на мен любим ми е 7-ми епизод. Рд на Робота.

# 513
Гифче немога да сложа, но ще си кажа че  една от любимите ми сцени е , а те не са малко но една от тях е когато Серкан зарязва Селин на рождения си ден и отива при Еда  и ядат супи заедно и тя му подаря подаръка си, а той нежно я целува по бузата.

# 514
Маргии, тъкмо се чудих кога ще сложиш рождения ден на РоБо 😀😀

# 515
Нежно ли? Satisfied Къде не я засмука... Но милия беше захапал яко въдицата. Trollface

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 23:11 от midnight__sun

# 516
Маргии, тъкмо се чудих кога ще сложиш рождения ден на РоБо 😀😀
Аз за теб съм лесно предвидима Joy

# 517
  • София
Аз ще играя по нови правила. Сефте! Grinning Ще слагам по едно гифче - любима Едсер сцена от всеки епизод. И така, докато изпишем темата - демек, докъдето ги докарам.

Започвам с любима сцена от епизод 1:

Миднайт, твърде много съвпадения станаха, а и доста често се усещам, че ми крадеш мислите и ги пишеш преди мен. Започвам да си мисля, че сме един човек с два профила. Grinning

# 518
Аз няма смисъл да се включвам в "любима сцена".. Ако на някой не му е ясно коя ми е, то с удоволствие ще я посоча 😆

Ей това имах предвид, че ще ми липсва... За 2 часа реших да пия сироп и ей го..

# 519
  • София
Тъкмо рекох да пусна “търси се: темата вика Налбантова” и тя се появи. Получаваш браво от мен, прегръдка и това:

А ето и любима Едсер сцена от епизод 2:

Много обичам и момента, когато й слага пръстена цвете. Такива погледи си разменят тогава… Nature Fire

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 23:46 от Бърборанка с розови очила

# 520
Скрит текст:
Аз ще играя по нови правила. Сефте! Grinning Ще слагам по едно гифче - любима Едсер сцена от всеки епизод. И така, докато изпишем темата - демек, докъдето ги докарам.

Започвам с любима сцена от епизод 1:

Миднайт, твърде много съвпадения станаха, а и доста често се усещам, че ми крадеш мислите и ги пишеш преди мен. Започвам да си мисля, че сме един човек с два профила. Grinning

Нашите кога? Да вземат пример от сестрата. Satisfied

# 521
  • София
H&M днес имат някакво парти. На него са присъствали Гамзе и Джанер.  

Вижте още кой е присъствал. Не, това не е Ханде. Но феновете го подсещат, че това очакват и от него...  

# 522
С цел да не спамя и каквото ще да е, ще добавя, че обожавам физиономиите на Еда. Ядосаните, ревнивите и сладки такива...

Бро, нищо не пускай. Темата такава не познава. А точно ти да ми объркаш фамилията..  💔 Нищо, свикнах с ножовете 😔

# 523
Привет момичета! 🌼🍀🌼
Много обичам да ви чета отзад напред, когото имам да наваксвам. 🙂
Всичко ще ми липсва след края на сериала.🥲 Може да я няма онази първоначална магия, но така се наслаждавам на семейство Болат.
Любими песни: Her Şey Seninle Güzel, Tencere Kapak, тази под дъжда и разбира се Gold.
Марги и момичета темите, които създавате са прекрасни.🥰

Много заряд има тук 💥

А, любим момент винаги ще остане този, имам и много други, да не кажа всички където са заедно, нооооо този ми въздейства много силно.😊

# 524
Ханде в офиса на мениджъра си.

Общи условия

Активация на акаунт