Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 101)

• 26 258
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • София
nrgmama, радвам се, че си пак сред нас. Hug

Марги, аз съм си все сред вас! Дори да не пиша, съм в темата! Не толкова често и постоянно, както преди, но при всеки удобен случай и възможност! Heart

Всеизвестно в темата е, че изпитвам силна привързаност и симпатии към актрисата Ханде Ерчел, на моменти граничещи с пристрастеност, а Диамант е писала, че харесва много епизод 5 (с пътуването на част от екипа на Артлайф до Анталия), така че следващата ми фотогалерия е от този епизод, моментите в които обидената и изключително наранената Еда Йълдъз беше искрено усмихната и истински щастлива (и много стилна и красива)! Първата снимка е от момента с "флип-флоп":

Следва продължение.......

# 496
  • София
Е да де, Марги, ама доста често се случва, щом ми е направило впечатление, съгласи се. Аз самата съм го правила и си казвам, че не е гот. Обяснявам защо - хващам се как се зачитам в нечий пост, чета го, чета и в крайна сметка нищо за нашите, за Керем, за сериала. Ако е в скрит текст, посланието е ясно, чете само този, който се интересува. Ако е кратичко, пак е окей, защото бързо минаваш към същественото. Това имах предвид. Защото си има тема за общи приказки. Там си пишат каквото им хрумне. Но тук си имаме зададена тема. Много хубава при това. Simple Smile
В рамките на нормалното е и напълно разбираемо, когато някой се изкаже за сериал/актьори свързани или не с темата останалите потребители да последват примера му и също да споделят мнението си. Когато се спазва добрия тон драма няма. Все пак не си позволяваме подобни отклонения всеки ден, а по изключение.

# 497

8 милиона не са малко, но се надявам да ги достигнем, все пак и последната серията я дават на хубав празник, значи не сме сами.

# 498
  • Плевен / София
Ето един напълно заслужен шамар....

Еда бързо прости.....Аз не прощавам толкова лесно...И не защото съм майка на син....

# 499
  • София
Заглавието на снимката е “колко бързо минава времето”, аз бих го променила на “колко хубаво се променят нещата в живота”. Heart Eyes

# 500
  • Плевен / София

# 501
  • София
Прекрасни, имаме да изписваме още почти 15 страници, събудете се (ако има заспали или задремали!), че то в България май е време за сън вече! Още една порция снимки на стилната и чаровна Ханде Ерчел/Еда Йълдъз от епизод 5:

# 502
  • Плевен / София
За мен ревността не е признак на любов....

nrgmamaHeart

# 503
  • София
Нещо, специално за домакинята ни - знам, че сцената й е много любима. Simple Smile

Хайде една бърза задачка - играчка: нека всяка от вас, будна в този час, сподели гифче с любимата й Едсер сцена. Simple Smile

# 504
  • Плевен / София

Хайде една бърза задачка - играчка: нека всяка от вас, будна в този час, сподели гифче с любимата й Едсер сцена. Simple Smile

Една от любимите....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 505
  • София
Ааа, Гости… недей така. Grinning Освен че ми се разхлопа сърцето, си мисля и разни неприлични неща, а още няма 00 часа. Нейсе. Аз засега се въздържам, защото имам много любими сцени. Трудно ми е да избера само една. Но… сигурно пак ще посоча тази от аватара ми - неслучайно не го сменям. Simple Smile

# 506
Любима сцена...затруднявам се.

Sparkling Heart

А за аватара, тогава като излезе епизода, мислех да си го сложа. Казах си, идеален ще е. Но ме изпревари и така си остана. Laughing

# 507
  • София
Нещо, специално за домакинята ни - знам, че сцената й е много любима. Simple Smile

Будна съм, на линия съм, свободна съм, но ... вместо клипче слагам снимки (просто не съм наясно с качването на клип Blush !)! Комбинация от невероятна и призрачна природа, удивителни и магически цветове, самодивски звуци и двама млади, красиви, вдъхновени влюбени, които все още не си го признават (дори сами пред себе си!):

Двама в рая! Gift Heart

# 508

Благодаря, прекрасна е тази сцена наистина. Много я обичам. Особено частта където Серкан й слага шала си. Heart Eyes

# 509
Не вярвах че е толкова трудно да избера любима сцена или гиф, тъкмо реша тази и веднага ми изплува друга сцена, затова ме бройте където има ЕдСер, всички са ми любими.

Общи условия

Активация на акаунт