Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 101)

• 26 272
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
и тук сме първи

# 481
  • Кърджали
Гости,  каня се и него да го погледна в различна роля, но първо трябва да излезна от въздействието което остави в мен "Мерием". Щом успя да срита от първото място в личната минкласацияь сериал, който за 20 години никой не го помръдна....

# 482
  • Плевен / София
Гости,  каня се и него да го погледна в различна роля, но първо трябва да излезна от въздействието което остави в мен "Мерием". Щом успя да срита от първото място в личната минкласацияь сериал, който за 20 години никой не го помръдна....
Сега ще ме караш и аз да го гледам...А почвам работа....Отпуската свършва...Има ли превод?

# 483
# 484
Мен пък най ме дразни като почнат да пишат за бившите севгилита на Ханде и Керем. Кой кого обичал повече, кой как се държал тогава, жестове, погледи. Досадно ми е и някои фенове живеят още в годините назад.

# 485
+1, Слънце. Някои наистина си живеят в миналото.

# 486
  • Плевен / София
Така и така сме подхванали кой какво най харесва в сериала ни, аз да си кажа коее  последното ми разочарование....
Реакцията на Серкан на новината за втората бременност на Еда...Очаквах да усетя труса чак в Плевен...
Йок...На това му казвам аз радост...
Скрит текст:

# 487
  • София
Това с бившите севгилита е дразнещо, но не ми е чак такъв проблем. Минало, заминало. Подминавам, като видя нещо подобно в социалните мрежи. Мен повече ме дразни като в темата почнем да обсъждаме други сериали и актьори, например. Аз също съм го правила и после си сипвам пепел по клавиатурата. Grinning Така де… покрай нашите е нормално да се обсъждат и други, разбира се, ако има косвена връзка, но иначе си има теми за всеки актьор / сериал и лични съобщения. За мен не е нужно да пиша тук, например, колко много харесвам Арас и тем подобни. Или колко много съм харесала еди си кой сериал и защо. Пак казвам - правила съм го и после се дразня сама на себе си, защото знам за кого и какво е темата. Затова се опитвам като правя такива лирически отклонения (като това за Джан Яман) да бъдат в скрит текст или поне да са кратички, като казват нещо, което е свързано по някакъв начин с темата. Wink

# 488
И да не забравите купонът утре започва в 14.00 часа Wink

Утре по това време трябва да сме направили 8М+

Gift Heart

# 489
  • Плевен / София
А това беше тъжният резултат от страха на Серкан да живее живота си на макс....Изгубеното не се връща...

# 490
  • Кърджали
Гости, слагам в спойлер
Скрит текст:
има субтитри, да.То и на мен ми се наложи да го търся със субтитри, че в ютуб оригиналните серии са блокирани з България). Малко има слабости в превода (доколкото рсзбрах е превеждан от руски и на моменти се е получило малко като развален телефон), но за човек който е на вие с езика не би му пречило. Страхотно попадение е. Драма е, но много хубаво направен, емоционален. Няюа ги вечно сърдещи се, нацупени влюбени, има силно доверие. Основната четворка са страхотни герои. Злодея е наистина злодей. Играта на надлъгване юежди злодея и главните герои държк интерес.
Айча и Фуркан правят страхотни роли. Измежду сериите минах през Инстанграма и пуснах последвай на всички основни актьори, че да не изпусна ако влезнат в нови проекти.

# 491
Е няма лошо. Всяка от нас е залитала от идеята на темата. Дори и за книги писахме преди време. Съвсем далече от Керем или турските сериали. Satisfied

Марги, зациклили са. И то сега. Когато на Керем му потръгна, тогава не им беше проблем.

Гости, като каза разочарования. Още не ми е минало, когато Айдън кри от Еда, че Серкан е жив. Animal Hear No Evil

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 22:23 от midnight__sun

# 492
  • София
Макар и да симпатизирам на Айдан, особено в комплект със Сейфи, Кемал, Айфер и т.н. Имат доста забавни сцени просто. Не мога да й простя грешките спрямо Еда. Доста са. И някак си заметоха всички под килима. Не получихме истинско извинение и т.н. Ама какво да кажа - типична майка на син. Не се обиждайте сега майките на момчета. Grinning

Но за мен най-голямото разочарование, две са по-точно, е липсата на възмездие за Селин след всичко сторено. Наистина очаквах Серкан да й тегли една хубава пу*ка м@йна, ама… И Серкан, след като си върна паметта. Наистина очаквах драматична реакция и знам, че Керем би го изиграл брилянтно. Още съм сърдита на сценаристите, че ни го спестиха. Wink

# 493
В рамките на нормалното е и напълно разбираемо, когато някой се изкаже за сериал/актьори свързани или не с темата останалите потребители да последват примера му и също да споделят мнението си. Когато се спазва добрия тон драма няма. Все пак не си позволяваме подобни отклонения всеки ден, а по изключение.

# 494
  • Плевен / София
Е няма лошо. Всяка от нас е залитила от идеята на темата. Дори и за книги писахме преди време. Съвсем далече от Керем или турските сериали. Satisfied

Марги, зациклили са. И то сега. Когато на Керем му потръгна, тогава не им беше проблем.

Гости, като каза разочарования. Още не ми е минало, когато Айдън кри от Еда, че Серкан е жив
. Animal Hear No Evil

Направо ме настъпи по мазола.....
При сериал с по голяма продължителност и подходяща атмосфера в темата неминуемо се стига и до теми от реала на пишещите...За мен това не е минус...Относно книгите си бяхме по темата. Малко ли време Серкан ни чете "Малкият принц"...

Общи условия

Активация на акаунт