Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 101)

• 26 263
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
# 466
Самото начало

# 467
  • София
Извинете ме предварително, ако с коментара си засягам някоя от вас, не е умишлено. Казвам го, защото може да симпатизирате на актьорите, които ще засегна по-долу в написаното от мен. Не съм хейтър, но в природата ми е да не мога да си мълча и каквото ми е на ума и сърцето, си го признавам без бой. Simple Smile

Разбирам, че на всички им се иска да са на мястото на Керем и Ханде, да бъдат толкова популярни и харесвани, модерни дори кажете, пак няма да сгрешите. Но едно трябва да разберат - оригиналът винаги е един и той се помни, не копията. Дразни ме как две двойки това лято доста копират нашите и то съвсем умишлено, бих казала. Смешно ми е, та чак ми става жалко. Но и се дразня, не мога да отрека, защото не обичам подобни изпълнения. Едните са Айтач и Джемре, вижте тази снимка, която Айтач е качил в профила си. Да ви се струва позната?? Направо слагам отгоре оригинала. Открийте разликите. Wink

Другите са Алп и Айча, които за мен са чак противни, заедно и поотделно. Нито са ми красиви, нито химични, нито нищо. Не предизвикват в мен грам интерес, камо ли желание да гледам общ техен проект. Айча ми е лигава, Алп ми е превзет. Играта им не е нищо особено. И двамата са ми страшно еднотипни актьори. Въобще не мога да ги сравнявам с Ханде и Керем. Нито като игра, нито като присъствие, нито като двойка. Да не говорим, че за мен страшно много преиграват в реала и се опитват да копират Ханде и Керем. Гледала съм им лайфове, общата им фотосесия за Хелоу и т.н.

Както и да е, не искам да влизам в диалог с никого, камо ли в спор. Ясно ми е, че за всеки влак си има пътници. Затова съм сигурна, че въпросните си имат фенове. Така че нека феновете им не се чувстват засегнати (не ми е цел) и не се опитват да ме убеждават в противното, безсмислено е. Имам си мнение и реших да ви го споделя. В крайна сметка темата е за Керем (и Ханде покрай сериала и връзката им). А това е свързано с тях по един или друг начин. Не се ровя и не пиша в други теми, посветени на гореспоменатите актьори и техните проекти, нито пиша в общи теми, така че целта ми далеч не е да напрягам феновете им с мнението си. Споделям тук, защото това е темата за моите любимци. Simple Smile

# 468
В Турция, 2 милиона средно на всеки пост освен Керем и Ханде, други трудно биха достигнали. А за 5 да не говорим. Не следя изкъсо профилите на останалите, но няма кой да ги бутне от върха. Trophy

Някой беше сложил по-назад в темата класацията на IMDB. Сигурно Миси да е била. Smiley

Hande Erçel, this week (06.09.21) rank 1st in IMDB's global ranking of Turkish Actors and Actress. And rank 3,540th worldwide out of 11 million actors/actresses around the world.

Ханде Ерчел, тази седмица (06 .09.21) е на първо място в световната класация на турските актьори и актриси на IMDB. И заема 3,540 -то място в света от 11 милиона актьори/актриси по света.

Edit: Бро, виждам го и аз, но си трая. Особено при първите. Не е приятно, когато приликите са толкова осезаеми. Не следя нито един от двата сериала. Фаворитът ми от новите е друг.
Нито една от двойките, не може да се доближи до заряда на Ханде и Керем. Нашите са друга лига.

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 21:18 от midnight__sun

# 469
  • София
Да, Миднайт, Ханде е на първо, Джан е на второ, а Керем е на трето. Wink

Да ви кажа, не съм фен на Джан Яман, така де… не припадам по него, нито по актьорския му талант. Но се радвам за успеха му в Италия. Защото имам чувството, че в Турция е подценен и отритнат. А не толерирам такова отношение към хората и винаги защитавам онеправданите, в природата ми е. Харесвам приятелката му, хубава двойка са. Желая му щастие и успехи. Наскоро попаднах случайно на тема за него и се зачетох. Ей така от любопитство. Ами хареса ми! Мацките в нея са същите лудетини като нас, с чувство за хумор, подкрепят си любимеца и не видях спорове, съжителстват мирно като нас. Просто си споделям. Сега, като свърши сериалът, мисля да възобновя одите за Керем. Мисля, че е време за такава, посветена на баклавата. После може за очите, усмивката, бенките по тялото… Ще видим. Кот’ доди. Grinning

# 470
  • Кърджали
Бро, тук ще поспоря с теб, но с добро чувство.. . Айча е страхотна актриса. Невероятно момиче. Една седмица сън не спах (момичетата в темата за Приказката знаят), но изгледах "Мерийем" , където тя играе с Фуркан Андъч. За мен се оказа един от най-хубавите сериали снимани  в последните години. Сценарий, игра - всичко ми се превърна в наркотик направо. Айпа определено ме шашна с играта си там, моганда кажа че вече ми е любимка. Фуркан си го знаех, че е талантлив, но че е чак толкова и аз не знаех.
Виж, Алп не съм го гледала другаде освен в Приказката. Сладък е, талантлив е. Двамата заедно са страхотни
Керем и Ханде са ми любимци. Но това не ми пречи да погледна и да оценя и другите.

По въпроса за любима песен от сериала за мен си остана тази от фиктивният годеж Keban Dogulu - Tencere kapak. Бих пуснала линк, ама ютуб в момента е зсет да ми разказва приказка

# 471
  • Dupnica
Много ще се опитват да се сравняват с двойката Еда-Серкан, да се копират моменти от други формати. Но нашите са единствени - несравними и неотразими. Sparkling Heart

И друг път съм споделяла, че не гледам много турски сериали, но има вече три които са задържали вниманието ми дълго - Аси, Любов под ноем и Почукай на вратата ми.
Когато и да поискам забава си пускам понякой клип или серия и емоциите са пълни- химия,физика, физиология и т.н.

Flowers Cherries Но като Керем и Ханде други няма!

Може би защото тук приказката се превърна и в реална - намериха се , харесаха се , влюбиха се за радост на всички фенове по света, които вече очакваме повече развитието им в реалния живот.
Дано да са щастливи и обичани! Sparkling Heart

# 472
Да си призная напълно подкрепям Бърборанка, никак не са ми симпатични коментираните двойки.
Имитират Ханде и Керем във всяко отношение, и ми се струва, че Алп е по-женствен от Айча (мое мнение) и с тази  мазна коса.
 От летните освен нашия гледам и този на Фокс в петък  - ЛЛО.
И да не е спам

# 473
  • София
Алекс, както казах, имам си мнение и си го отстоявам. Не желая да споря с никого и да го убеждавам в моето мнение. За протокола - гледала съм Мерийем заради Фуркан. Еми… не съм впечатлена. За мен Фуркан е сладък, но като актьор е посредствен. Нещо като Баръш Ардуч ми е. Не мога да го сравнявам с Керем и Арас, например. Айча не ми е любимка. В двойка с Алп пък съвсем. Да, талантлива е, но не ми е нещо особено. Това, че Ханде и Керем са ми любимци, не ми пречи да оценявам други двойки. Просто изказах мнение за въпросните две. Не ми харесват. Както не ми харесват Бурджу и шуменецът (не му помня името). Обаче харесвам много Селчук и Ирем, както и главните в Сърдечна рана. Wink

Пиша това и спирам по темата. Пак ще кажа - целта ми не е да споря с феновете на въпросните двойки. И без това не виждам смисъл да обсъждам други актьори и чужди сериали в тази тема. Освен ако по някакъв начин не са свързани с нашите патрони де. Wink

# 474
Убедила съм се, че различните очи различно виждат... Има хора на които Ханде и Керем им изглеждат лигави и превзети.

Поздрав за Алекс

За Али

Ако знаех коя е любимата песен на O.A, щях да сложа и за нея. Sunglasses

# 475
А не мислите ли, че всеки е пристрастен за любимците си във съответната тема. Да се сравняват, не знам за мен не е добре, всеки си е уникален по своему. И да се копират, нещо което хич не се случва на никой 🤐, стилът и визията са различни. Така че, Керем и Ханде носят едно послание,  другите друго.

# 476
Рагаците не долюбват много много Дилета. Симпатични са ми двамата на снимки, но той не буди някакъв интерес в мен, та да загледам негов сериал. По клиповете, които качват си личи, че е много харесван в Италия. Simple Smile
Много съм трудна при избор какво да гледам. Турски сериал като чуех преди, че някой гледа и ме избиваше на смях. Но вижте ме сега. Satisfied

Ще имаме изненада преди финала.

# 477
# 478
  • София
И аз съм се убедила, че различните очи виждат различно. Но, както написах по-горе, не ходя да пиша в темите на другите актьори какво мисля за тях и т.н. Написах мнението си тук, защото това е темата за моите любимци. Темата за Керем. А въпросните двойки ми бъркат в очите с начина, по който ги копират. Това ме дразни определено и реших да споделя. Толкоз. Не искам да създавам излишен смут. Но пък… я вижте как се разписахте. Ако продължаваме така, още тази вечер ще сме в нова тема. Grinning

# 479
  • Плевен / София

Виж, Алп не съм го гледала другаде освен в Приказката. Сладък е, талантлив е. Двамата заедно са страхотни
Керем и Ханде са ми любимци. Но това не ми пречи да погледна и да оценя и другите.

Аз го гледах в "Не пускай ръката ми" с Алина Боз. направи хубава роля.
Една ретроспекция на първите 5 епизода...

Общи условия

Активация на акаунт