Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 101)

• 26 263
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
5 милиона Relaxed

Недостижими са дори за световно популярни лица. А за Турция да не говорим. Simple Smile

https://www.instagram.com/p/CPsUVcYAKR5/

# 451
Хайде сега момичета, да ви дам една задачка с повишена трудност. Снимката не е нова, но се пита в задачата:
"Чия е тази мъжка ръка, позволила си да прегърна Бамби"?

# 452
Такам, любима песен от сериала?...
На първо място ще посоча тази, но ще ги сложа в скрито, да не заемат място.

Скрит текст:
Към днешна дата, тази ми е ТОП в момента 😆 Вярно, не е от сериала, но не успях да се сдържа 😆 (Даже е и на Бро вече любима, но се крие 🤩)

Сериозно сега. Аз си харесвам обичайните. "If Love is u", "Who do u love", "Gold" и Суйу-Хуйу-то, но имам и разни мелодии, които не се водят точно песни в сериала, а от мелодиите. Пример ще дам тази -

Не мога да обясня, но тези камбанки са от 11 серия, ако не греша, но така ми се набиват в мозъка, че не е истина 😆

# 453
  • София
Налбантова, не получаваш лайк само заради първата песен (песен е комплимент за туй нещо) в списъка... Не те е срам! Grinning На Бро не е любима, държа да се знае. Просто ти издевателстваше върху мен на морето...

Много обичам песента от танца им под дъжда и самия танц де... Нека е поздрав за вас!

# 454
  • София
Привет усмихнати, успешни, удивителни, усърдни, прекрасни момичета, пристрастени към един сериал, приковани пред екраните от една вълшебна, пленителна романтична приказка, влюбени в предизвикващи възхита с таланта си, младостта и красотата си, очарователните и блестящи Ханде Ерчел и Керем Бурсин! Heart

Идвам при вас, не за да пиша анализи/коментари, а за да се включа в изписването на темата, защото последния епизод на любимия ни сериал заслужава нова тема! Flowers Hibiscus

За съжаление не разполагам с достатъчно време да изчета всечко, което сте споделили в темата, на видях, че сте започнали лека ретроспекция на първите епизоди. Затова избрах за вас снимки на героя Серкан Болат от епизод 4 (сцената край басейна), които по превъзходен начин показват цялата палитра от емоции на един ревнуващ мъж и респективно са ярка демонстрация на невероятния талант на Керем Бурсин:

Следващите, след малко! Gift Heart

# 455
  • София
nrgmama, нека ти помогна, за да са в отделен, нов коментар и да има един между твоите два. Simple Smile

И аз обичам ревнив Робо, просто защото е чок комик, а и си права - невероятният талант на Керем пръска от цялото му тяло в такива моменти. Simple Smile

Посмейте се от сърце с видеото, наистина е добро, за мен тази влогърка прави едни от най-добрите видеа за Едсер.

# 456
nrgmama, радвам се, че си пак сред нас. Hug
Откакто вчера някой каза, че е хубаво за финала да сме в нова тема съм се заела и аз да се включвам активно и днес всеки втори пост беше мой. Joy Отделен въпрос е, че се натрупаха напоследък делници/празници/задачки разни/развлечения и едва вчера подхванах да подреждам заглавната страница, но вече е почти готова и дишам спокойно Joy В случай, че се разпишете активно имам готовност. Дрийм тийм-а също много помага.

# 457
  • София
Благодаря, Бро! Точно това изчаквах, някой да се включи/помогне! Heart

Следващата порция снимки от същата сцена:

Следващите, след малко .....

# 458
  • София
Ох, nrgmama, разтуптя ми се сърцето - ревнуващият Серкан е неустоимо сладък. Grinning

Реакциите на Керем са беценни. Heart

# 459
# 460
и епизода в Анталия беше много хубав

# 461
  • София
Последната порция снимки от поредицата "Неосъзнатата ревност на един робот":

Уникален!

# 462
Четвърти епизод ми е най-любимият. Гледала съм го сигурно 5-6 пъти. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Линде, въпросът е сериозен нали? Thinking Разтършувах се и излезе, че снимката е от сета на "Любовта не разбира от думи". Но ако кажеш, че е Керем, пак съм съгласна. Simple Smile Relaxed

# 463
  • Dupnica
Yum Добра вечер,
Purple Heart Да се включа и аз с изписването на темата!
Невероятни Еда и Серкан в първите 10 серии - неосъзнатите още чувства и нервните изблици на нещо , което не можеш да признаеш пред себе си - любов! Sparkling Heart
Обичам ги ! Revolving Hearts

Музиката е страхотна!
Слушам GoLD при всяко позвъняване на телефона и разбира се не вдигам веднага!? Animal Kissing Cat

Запленена съм още от тази наша приказка и от Еда-Серкан/ Ханде- Керем , от целия екип - чудесен каст Yellow Heart

Дори и след утрешния финал още дълго ще си преглеждам сериите .
В момента не искам да започвам нищо друго!

Щастлива вечер, с много споделени мигове!

# 464
  • София
Слънце, въпросът е сериозен. Не знам от къде е снимката и затова давам задачка да се разгадае. Виж колко си наблюдателна. Не се сетих за Бурак.

Снимката, качена от Ханде Ерчел по повод  рождения ден на любимия си Керем Бюрсин и има най -много харесвания сред публикациите в Instagram в Турция, счупи друг рекорд и достигна 5 милиона харесвания.

Общи условия

Активация на акаунт