Момичета, ако ви се ще да дадете някоя идея... За финала на сериала имам желание на заглавната страница да опишем в спойлер историята на Еда и Серкан по по-нестандартен начин, с култови реплики и т.н. Ако желае някоя да се изпробва да драсне няколко реда.
Направих опит и аз, приемам допълнения/забележки.
Типична, но и посвоему различна любовна история... Една отнета стипендия и неосъществена мечта стават причина да се пресекат пътищата на двама млади. Всеки от тях уверен в себе си и собствената си правота, но с времето разбират, че не всичко е такова, каквото изглежда...
Еда Йълдъз - жизнерадостна и амбициозна цветарка, решена да потърси сметка на човека отговорен за прекъснатото й образование. Един ден застава гордо пред преуспелия архитект Серкан Болат, но импулсивността й надделява и вместо да срещне разбиране и да разреши проблема, тя създава нов след като собственоръчно му слага белезници. От този момент нататък всичко се преобръща... Съдбата е отредила нещо съвсем различно и неочаквано за Еда и Серкан. Поемат по общ път, обсипан с рози, но и тръни. Път, който ще извървят заедно и от "Мразя те, Серкан Болат" ще преминат плавно към "Лудо влюбен съм в теб", та чак докато достигнат състоянието "Чувствата ни са взаимни!"

Фиктивната им връзка се превръща в истинска, а белезниците помежду им - в невидими и за цял живот. Една любов преминала през немалко изпитания, след всяко от които двамата се изправяха по-силни и по-сигурни в чувствата си отвсякога.... Защото онова, което изглежда тъжно всъщност е чудо, а краят може да се възприеме като ново начало. Или втори шанс от който да се възползва човек максимално. Един робот си научи урока по трудния начин и плати скъпо за допуснатите грешки, но в крайна сметка да забрави се оказа по-трудно отколкото да си спомни. И макар с няколко години закъснение достигна така бленуваното щастие и... се събуди женен за любимата жена, с едно прекрасно дете и в очакване на второто!

Уаааааааааааааааааау! Адмирации!

Покрай вас си ги припомних.