Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 101)

• 26 269
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Добро да е Kissing Heart

Момичета, ако ви се ще да дадете някоя идея... За финала на сериала имам желание на заглавната страница да опишем в спойлер историята на Еда и Серкан по по-нестандартен начин, с култови реплики и т.н. Ако желае някоя да се изпробва да драсне няколко реда.
Направих опит и аз, приемам допълнения/забележки.

Типична, но и посвоему различна любовна история... Една отнета стипендия и неосъществена мечта стават причина да се пресекат пътищата на двама млади. Всеки от тях уверен в себе си и собствената си правота, но с времето разбират, че не всичко е такова, каквото изглежда...
Еда Йълдъз - жизнерадостна и амбициозна цветарка, решена да потърси сметка на човека отговорен за прекъснатото й образование. Един ден застава гордо пред преуспелия архитект Серкан Болат, но импулсивността й надделява и вместо да срещне разбиране и да разреши проблема, тя създава нов след като собственоръчно му слага белезници. От този момент нататък всичко се преобръща... Съдбата е отредила нещо съвсем различно и неочаквано за Еда и Серкан. Поемат по общ път, обсипан с рози, но и тръни. Път, който ще извървят заедно и от "Мразя те, Серкан Болат" ще преминат плавно към "Лудо влюбен съм в теб", та чак докато достигнат състоянието "Чувствата ни са взаимни!" Heart
Фиктивната им връзка се превръща в истинска, а белезниците помежду им - в невидими и за цял живот. Една любов преминала през немалко изпитания, след всяко от които двамата се изправяха по-силни и по-сигурни в чувствата си отвсякога.... Защото онова, което изглежда тъжно всъщност е чудо, а краят може да се възприеме като ново начало. Или втори шанс от който да се възползва човек максимално. Един робот си научи урока по трудния начин и плати скъпо за допуснатите грешки, но в крайна сметка да забрави се оказа по-трудно отколкото да си спомни. И макар с няколко години закъснение достигна така бленуваното щастие и... се събуди женен за любимата жена, с едно прекрасно дете и в очакване на второто! Heart

Уаааааааааааааааааау! Адмирации!

# 436

Ели, каза си го Серкан веднъж при онова интервю, на което присъстваха и Селин с Ферит. Гледайки Еда в очите заяви, че е било любов от пръв поглед Heart Eyes

Тони, пропускаш нещо

# 437
  • Бургас

Ели, каза си го Серкан веднъж при онова интервю, на което присъстваха и Селин с Ферит. Гледайки Еда в очите заяви, че е било любов от пръв поглед Heart Eyes

Тони, пропускаш нещо

Хахахахахаха.....................
ГУШ-то!!!

Не мога да го намеря, но един от най-готините моменти беше онзи: Еда с шапката-Серкан придърпва стола и каза страхотните думи за Любовта!!!

ГУШ!
Kissing Heart

# 438
Бързо се сети за любимото ГУШ. На теб Налбантова няма да ти предписва Селеногин Joy

# 439
Нося ви двата момента. Simple Smile Покрай вас си ги припомних.

# 440
  • Бургас
Бързо се сети за любимото ГУШ. На теб Налбантова няма да ти предписва Селеногин Joy

Защото си го пия редовно и въпреки него забравям да пиша! Simple Smile
Обачеееее, сте мноого жестоки!
Гифчетата ги пускате с неБГ буквички и аз, като искам да си припомня, Ама какво точно й каза..... Гледам цели епизоди..............................

Лошииииии, лоши............
После, Жена, какво ще ядем? Амиииии, Яйца!

Че съм си харесала и още един сериал, даже два..........
Вторниците се очертават на леща, а Петъците - на салатка с яйца....................

Хахаха
ГУШ!

# 441
  • София
Хайде сега момичета, да ви дам една задачка с повишена трудност. Снимката не е нова, но се пита в задачата:
"Чия е тази мъжка ръка, позволила си да прегърна Бамби"?

Ако се затрудните можете да ползвате жокер : "Обади се на приятел".

Ще се опитам да позная без жокер. Ето го моят отговор.
Скрит текст:

Ако има и други предположения, моля качвайте ги. Ще ми бъде интересно, кой ще даде правилният отговор.

# 442
О, да Марги, Серкан си призна, а на другия ден почти се обясни на Еда в любов сутринта, та на другите двама годеници им стана неудобно и кафето не си изпиха, ами си тръгнаха по живо по здраво! Какво ли не прави една целувка по бузата от Еда! 😘🙂
Една или поредната класация без изненада:

Друга любима сцена с горещи Серкан и Еда:

# 443

Ох, Ели, тази под дъжда ми е от любимите. Всичко й е точно, ако имаше целувка даже считам, че щеше да е излишна Nature Fire

Цитат
Какво ли не прави една целувка по бузата от Еда!
Целувката по бузата дойде спонтанно след като Серкан хвана ръката й. Той беше инициатора в случая. Според мен Stuck Out Tongue Winking Eye

# 444
  • София
Аз съм благодарна на сериала за страхотните песни, с които ме срещна. Една от поредните хубави изненади на продукцията. Благодарение на тях започнах да слушам турска музика и открих доста качествени произведения. Англоезичните песни от саундтрака на сериала също са един път. Затова ето го следващия ми въпрос от лексикона - коя е любимата ви песен от сериала? Към момента моята е Başa Sar, нея слушам и си припявам постоянно. Gold винаги ще остане в сърцето ми, тя е емблематична за сериала, за Едсер и темата ни. Друга песен, която обожавам, макар и малко тъжна, е Sen Beni Güzel Hatırla. По-долу пускам линк към нея и Başa Sar, за да си ги припоните. Simple Smile

Приятно слушане! Notes

# 445
Освен Gold и If love is you до втръсване си слушам и това

От турските - Başa Sar.

# 446
Gift Heart Wink

И отново без изненада в класацията на Адба - Ние сме № 1 Trophy

Скрит текст:
и на СОМЕРА Wink

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 19:10 от mi_si

# 447
Красавица си е Ханде

# 448
Керем хареса публикацията на Ханде

Gift Heart

# 449
Здравейте момичета, седя и си мисля за Еда и Серкан как бих ги описала и се сетих, че Серкан е като мен зодия дева, а ние сме маниаци на тема контрол, а за Еда- ами тя доколкото си спомням е зодия телец - със рогата напред. Тя какво каза на приятелките си "моята работа е да правя грешки"( разговора преди да направи опит да замине за Италия). А на Серкан каза "ако направя грешка ще се извиня", именно различията в характерите се допълваха, тъй като и двамата имат добри сърца се получи тази химия.

Общи условия

Активация на акаунт