Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 101)

• 26 266
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
  • Кърджали
Ели, да и на мен ми липсва това усещане, това ровичкане защо Серкан или Еда правят това или онова. Това трептене, това жужене.
Иначе и аз съм на твоето мнение. Не е нужно много на брой серии. Една история може да се разкаже и без да мъкнат от девет кладенеца вода в търсене на нови интриги. 25-30 серии са идеално. После вече се губи заряда.
Наминах, видях ви. Сега отивам да си догледам сериала който подхванах че заради него една седмица карам с по 3-4 часа сън.

# 391
Идвам, за да кажа какво ще ми липсва, но ще започна от далеко 😏
Всички си спомняме какво беше в началото. Тук беше един кошер с много пчели, които постоянно жужаха. Стигнахме до 240 потребители на онлайн гледане в темата, чавдари, икаруси, бяла роза, кой бил от страна на младоженеца, на булката, теми се изписваха за ден... Ибасимо, мада ф@ка 😆 Ама си спомням себе си в началото - нямах търпение да отворя темата, да ми изпише, че имам 25 нови непрочетени съобщения и докато ги прочета - оше толкова се изписват. Вярно, бяхме повече народ, но телефонът не ми слизаше от ръката, за да не изпусна нещо и да "изостана" един вид. Хората около мен ми мрънкаха, че не оставям телефона.. Еми кк да го оставя, ако изпусна нещо, а?
Говорехме си глупости, подавахме си топката, обсъждаше се на дълго и широко защо Серкан не каза на Еда, че баша му е виновен за родителите й... Защо постъпи така, защо на баба им хвърчилото... Винсги имаше съд за някой, после му обувахме обувките и виждахме, че нещата не са чак толкова зле. Може би, а може би не. После не бяха рейтинги, конкуренция, щуротии... Имаше тръпка, имаше много споделяне на какво ли не.
Заедно ли са? Ама той се подпря на раморо й, 100% са гаджета... Не, с Мелиса бил, но защо така влюбено гледа Ханде? Ей такива щуротии ще ми липсват.
Ханде и Керем няма да ми липсват, признавам си. По-скоро Еда и Серкан. Живяхме с тях година и нещо, някои от вас са плакали на разни моменти, други не се побирахме в кожата си, когато не знаехме дали кокошката беше под душа или не. Ей такива емоции ще ми липсват, защото вече няма да ги има.
Докато сега ще е следното - Ханде и Керем ще качват по нещо, ще го споделяме тук, ще си казваме колко са хубави, колко са влюбени и това ще е така, докато не се появи нов проект на някой от тях, който да продължи вълнението за някои от нас.
Рядко изпадам в такива приказки, но това е един сериал, а както е една страница от живота на главните ни герои, така е и за нас.
Заключение правя - изключвам Ханде и Керем, защото те не заминават на луната, но ще ми липсва обсъждането, темпото и Еда и Серкан. Добре де, повече Еда, какво да направя, слабост, но се надявам, че поне на 40% ще се запази активността в темата. Ще продължим да си говорим като бабите на пейките пред блока и ще си подхвърляме разни приказки, с които да не се позволява на тази емоция, която е в темата, да бъде с червени стрелки надолу.
Въпросът нали беше "Какво ще ни липсва най-много?"... Да не съм писала фантасмагории напразно 😆

# 392
  • София
Налбантова Hug, ти си знаеш.

Нося ви едно много красиво видео за лека нощ, което ме замисли и стигнах до извода, че да, със сигурност втори сезон ни беше нужен и то във вида, в който е, за да подреди парчетата от пъзела и то по възможно най-добрия начин. Аз съм от тези, при които магията не е изчезнала и тръпката не се е изгубила. Затова се чувствам щастливка. Радвам се, че открих този сериал и темата, радвам се, че Ханде и Керем се намериха и взеха, радвам се, че фендомът ни е това, което е, че не ни спряха заради рейтинг и други щуротии, че получихме 52 епизода и хепи енд. Съгласна съм относно по-кратките епизоди и по-малката им бройка, обаче този сериал за мен е изключение заради Ханкер / Едсер и бих го гледала дори да стане турското Дързост и красота. Simple Smile

Приятно гледане! Песента ми е много любима. Heart
https://www.instagram.com/reel/CTdIQCYpLr_/?utm_medium=copy_link

# 393
Гроздовия сироп е подействал, на другарката Налбантова й се развърза езика Satisfied
Някога много, много се забавлявах на това "сърна или кокошка под душа" или легнал ли си е Серкан със Селин докато беше с амнезия. Много интересни дискусии се заформяха, разногласия на моменти, но няма как - една жена е способна набързо да спретне и манджа, и скандал - та ние не правим изключение. Joy Абе страхотни сте всички. Когато една тема действа толкова разтоварващо и дълго време е била част от ежедневието ти няма как да не заеме специално място в сърцето ти. Позволих си да вниквам в съдържанието повече от нужното и имам чувството, че доста научих от и за вас чрез постовете ви. Веднъж на сто години да се впечатля дотолкова от сериал, че да търся и с кого да го обсъждам. Радвам се, че го открих този наш Клуб за взаимопомощ и съпреживявахме заедно емоцията покрай сериала. Усещането беше страхотно. И все още е.

# 394
Огън в огън...любимо Sparkling Heart

Лека нощ! Nature Sparkler

# 395
  • София
Марги, само да вметна, че аз бях една от малкото, които вярваха до последно, че Серкан никога не се е докосвал до пернатото. Grinning Просто романтичната ми душа е голяма. Дори вярвам, че през тези 5 години Серкан е бил монах на пости и не е пипал друга женска, затова семето му така бързо се изстреля и намести в Бамби. Wink

# 396
Бро, аз бях от тези пък които вярваха в обратното. Хич не ми вдъхваше доверие Селина и подозирах, че се е възползвала от ситуацията Imp
Ние с Гости бяхме почти убедени в това и накрая идвахме да ви черпим тя с някакъв огромен шоколад, а аз торта за всяка от вас присъствала на онлайна. Бяха 50-60 парчета, в чудо се видях да ви ги поднеса поименно и все пак успях Joy

# 397
  • София
                              The Power Of Love
Какво ще ми липсва след края на СЧК?
Всичко ще ми липсва. Сериалът мога винаги да си го пусна и да си припомням отделни моменти. Но невероятната атмосфера покрай него, ще ми липсва най-много. Прави сте, че до този момент няма друга такава магнетична двойка в турското дизи. До такава степен ни плениха и омагьосаха, че станаха световен феномен. Кажете ми има ли за друг турски артист да е правена такава подготовка за рожденият му ден, каквато направиха феновете за Керем по целия свят. В Мексико дори цялият ден светеше неговият образ на един небостъргач. За какво повече да говорим. Това говори само за себе си. Ама видите ли колко харизматични били еди кои се нови двойки. Може! Първо нека достигнат тази любов, която има от цял свят към ХанКер и тогава да ги сравняват. Нека достигнат тези 24 милиона последователи на Ханде и тогава да я критикуват. Защото любов не се купува. Не можеш  насила да накараш хората да ги заобичат. Каквото искат да си говорят антифеновете, нека им намират хиляди кусури, но Ханде и Керем предизвикаха такъв световен интерес, че скоро не виждам някоя друга двойка да ги достигне.  Защото не е важно само да си много добър артист, за да те заобичат хората. Към това ХанКер прибавиха и невероятните си човешки качества. Те бяха новатори дори в начина на общуването с феновете си. Това да се включваш всяка седмица на живо, преди излъчването на поредният епизод,  беше измислено от Керем. Гледам сега и други екранни двойки се опитват да го правят. Но няма този всеобщ ефект. Не могат да накарат фенове от цял свят да ги чакат с нетърпение, да им се радват толкова, да събират туитове, така както беше при ХанКер. И всичко това беше не само заради сериала. Феновете усетиха невероятната химия, която излъчваха тези двама сладури. Такава химия е имало и при други двойки, но тук не става дума само за игра и талант, а и за една огромна, истинска любов.  Първите се помнят!  Ето това ще ми липсва.

Разбира се животът си продължава. Ще продължим да следим техните кариери, тяхната любов. Надявам се да не спират с активността си в социалните медии. Знам, че активността в темата ще намалее. Няма да е същото, както беше до сега. Ще останат най-верните им фенове. Един от които съм аз!

# 398
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с положителни емоции и много усмивки Wink

# 399
Привет и от мен Coffee

# 400
  • Плевен / София

Иначе и аз съм на твоето мнение. Не е нужно много на брой серии. Една история може да се разкаже и без да мъкнат от девет кладенеца вода в търсене на нови интриги. 25-30 серии са идеално.
Точно....Затова всички серии от амнезията нататък, за мен бяха излишни....
Здравейте момичета
Да ви почерпя с кафе в последният вторник, в който тръпнем в очакване на сряда... Kissing Heart

Сутрините вече са хладни, но съм сигурна, че денят ви ще е горещ откъм преживявания....
"Денят е достатъчно дълъг за тези, които знаят как да го използват... " Гьоте

# 401
  • София
Добро утро ХанКерки. Пожелавам ви един много успешен и спокоен ден.

# 402
Добро да е Kissing Heart

Момичета, ако ви се ще да дадете някоя идея... За финала на сериала имам желание на заглавната страница да опишем в спойлер историята на Еда и Серкан по по-нестандартен начин, с култови реплики и т.н. Ако желае някоя да се изпробва да драсне няколко реда.
Направих опит и аз, приемам допълнения/забележки.

Типична, но и посвоему различна любовна история... Една отнета стипендия и неосъществена мечта стават причина да се пресекат пътищата на двама млади. Всеки от тях уверен в себе си и собствената си правота, но с времето разбират, че не всичко е такова, каквото изглежда...
Еда Йълдъз - жизнерадостна и амбициозна цветарка, решена да потърси сметка на човека отговорен за прекъснатото й образование. Един ден застава гордо пред преуспелия архитект Серкан Болат, но импулсивността й надделява и вместо да срещне разбиране и да разреши проблема, тя създава нов след като собственоръчно му слага белезници. От този момент нататък всичко се преобръща... Съдбата е отредила нещо съвсем различно и неочаквано за Еда и Серкан. Поемат по общ път, обсипан с рози, но и тръни. Път, който ще извървят заедно и от "Мразя те, Серкан Болат" ще преминат плавно към "Лудо влюбен съм в теб", та чак докато достигнат състоянието "Чувствата ни са взаимни!" Heart
Фиктивната им връзка се превръща в истинска, а белезниците помежду им - в невидими и за цял живот. Една любов преминала през немалко изпитания, след всяко от които двамата се изправяха по-силни и по-сигурни в чувствата си отвсякога.... Защото онова, което изглежда тъжно всъщност е чудо, а краят може да се възприеме като ново начало. Или втори шанс от който да се възползва човек максимално. Един робот си научи урока по трудния начин и плати скъпо за допуснатите грешки, но в крайна сметка да забрави се оказа по-трудно отколкото да си спомни. И макар с няколко години закъснение достигна така бленуваното щастие и... се събуди женен за любимата жена, с едно прекрасно дете и в очакване на второто! Heart

# 403
Марги, на мен така ми харесва Hug

Последните снимки Wink

и Озета: Simple Smile

# 404
Местят се в розовата къща. Наистина ще ми липсват тия симпатяги

Cry

Общи условия

Активация на акаунт