Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 101)

• 26 283
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Озета с Гугъл:
"Еда и Серкан отиват в хижата, за да бъдат сами. В гората започват контракциите на Еда. Еда иска Серкан да роди, но Серкан е решен да заведе Еда в болницата. Междувременно всички се събират в болницата по различни причини, Еда и Серкан не са единствените."

# 406
Озета с Гугъл:
"Еда и Серкан отиват в хижата, за да бъдат сами. В гората започват контракциите на Еда. Еда иска Серкан да роди, но Серкан е решен да заведе Еда в болницата.
Скрит текст:
Междувременно всички се събират в болницата по различни причини, Еда и Серкан не са единствените."
Чичко Гугъл определено не се разбира добре с турския език Joy

# 407
  • София
Марги, написала си го прекрасно. Не виждам, какво повече може да се добави.
А култовата реплика за мен си остава "Робот Болат".

# 408
Марги, това е положението Wink За следващия им проект чичко Гугъл може да го понаучи .... Stuck Out Tongue Winking Eye
28 часа до началото на Купона Wink

Озета и на английски Wink
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 10:24 от mi_si

# 409
  • София
Моите любими, единствени и неповторими Едсер. Толкова много свикнах с тях, толкова много ги харесвам, толкова много съм се забавлявала и ядосвала с тях, че смело мога да кажа, че ги обикнах. Ще ми липсват ужасно много. Няма друга такава двойка! Green Heart

Добро утро на вас, момичета! Усмихната и успешна седмица ви желая. Flowers Four Leaf Clover

С нетърпение, вълнение и малко тъга очаквам утрешния ден. Ще бъде паметна сряда, 08.09, датата ми харесва. По озета съдя за чок забавен епизод. Animal Frog

# 410
  • София
Майа и Керем продължават да си контактуват в Туитър. След като батко Керем поздрави първолака Майа с първият учебен ден, сега тя му отговаря на рекламата на BMW, като е написала "Страхотно"!
Ей, голяма любов са тези двамката. Като си спомня, как само го гледаше със страхопочитание в началото, а вижте сега до къде стигнаха. Обичлив е този Керем. Успява да влезе под кожата на хората. Първо спечели Бамби, а сега и това прекрасно момиченце.

# 411
Много си права, мила Налбантова! Flowers Hibiscus
Точно Еда и Серкан ще ми липсват! Ханде и Керем - не, просто защото ще продължат професионалния си път с нови предизвикателства! Еда и Серкар, с тях нямаше скука, преодоляха какво ли не, но нито за миг не сме се съмнявали, че някога ще бъдат заедно...завинаги ...и  щастливи... Heartpulse

# 412
Инфо:
"Според уебсайта Gala Bingo, Ханде е сред най -влиятелните жени на европейския континент. Тя е и третата най -влиятелна жена във филмовата и телевизионна индустрия в света."

# 413
Здравейте , прекрасни !☺❤🌷

Flowers HibiscusНов дом за семейство Болат , с дечица - Кираз и  очакваното братче,   нов живот, нови професионални начинания...Колко хубаво ! Какво да искаме повече...

Flowers Hibiscus Марги❤, харесва ми много написаното от теб ! Честно казано исках да напиша нещо подобно,  за съжаление  не ми остава време напоследък .Но винаги ви чета  с интерес и удоволствие.
ЕлиHeart ,правим ремонт на покрива от няколко дни и съм шеф на бригадата Blush Трябва да се вършат и доста неща вкъщи / то работата в дома никога не свършва/ ,както и професионални ангажименти.

Flowers HibiscusИскрено се надявам да намеря време , тъй като щастлив финал ни чака ,за да напиша своето мнение. Накратко : изобщо не виждам нещата в мрачни,тъжни и носталгични краски.Няма повод за това - сериалът беше  успешен и донесе много радост на милиони хора по света ! А тази тема е прекрасна с толкова много талантливи момичета , с които заедно споделихме толкова мисли,чувства , преживявания ; научих и доста неща от вас, което е много полезно.
Утре 08.09 - за финала на нашата красива приказка за любовта/ от 1-ви до 52 -ри епизод/ има ли някаква идея ,план ? В смисъл може би всеки, който има желание и разбира се възможност,  да публикува нещо от сериала -песен, клипчета,снимки, т.н. от любими моменти и сцени с Еда и Серкан / толкова много са /. Не знам,  идеята ми е достойно да изпратим нашите любимци по пътя им към новото начало в живота..

Желая ви щастлив ден, изпълнен  с много позитивизъм и усмивки ! За всички ВАС, момичета !❤

# 414
От стори на Ханде Blush

# 415
Аквамарин, сякаш нищо конкретно няма замислено по повод финала или поне на мен ми е убягнало... Можем да си припомним от самото начало. На кой каквото му душа иска. Снимки, гифчета, песните от сериала... А ако съумеем да спазваме някаква последователност ще е супер. Stuck Out Tongue Winking Eye

Началото на една приказка....

# 416
  • София
Аквамарин и Марги, включвам се и аз - това е първата Едсер сцена, в която усетих невероятната химия между двамата ни любимци и си казах: “Охо, тук ще има страхотна любовна история.”

Както неведнъж съм писала, зарядът между тях е взривоопасен. Сбособен да осигури електричество за цялата планета. Nature Fire Heart Nature Fire

# 417
От началото до края.☺❤Кой можеше да предположи ,че на ръцете на Серкан , на които Еда постави белезници още в 1 епизод, тези ръце ще израждат второто им дете...Неведоми са пътищата Господни...

А между 1 епизод и 52 епизод е историята на една красива и голяма любов , преборила много трудности и изпитания и оцеляла във времето. Любовта на Серкан и Еда развълнува милиони хора , защото чувствата и преживяванията им докоснаха много сърца.А енергията на Любовта е заразна, защото изпраща ясни послания към зрителя - да вярва в Любовта и чудесата !❤

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 16:17 от akvamarin007

# 418
Ханде и Асоциацията за живот без рак имат нова кампания, но този път в колаборация с Nocturne. В платформата Givin ще се продават дрехите, които Ханде е рекламирала, а парите от продажбите ще бъдат използвани за нуждите на поне 25 семейства на онкоболни. Освен това във всяка поръчка ще има ръчно написана благодарствена картичка от Ханде.🤍
Отново прекрасна инициатива!

Скрит текст:
Тези дни съм затрупана с ангажименти, та само ви четях. Да отговоря на въпроса какво ще ми липсва най-много след финала, макар и със закъснение.😁
Може би най-много ще ми липсва активността тук. Предполагам, чи няма да има какво толкова да обсъждаме и темата ще затихне. Ще ми липсва и вълнението какво ще се случи в следващия епизод, дали няма да излезе нова интрига, която да раздели ЕдСер и притеснението дали няма да ни спрат заради нисък рейтинг.😆
Помня в първите епизоди как нямах търпение да признаят чувствата си един към друг. А когато Серкан изрече онова "Лудо влюбен съм в теб!", щях да припадна от щастие. Ето тези емоции ще ми липсват. Свикнах всяка сряда да гледаме епизода заедно, да обсъждаме фрага и озета и да гадаем какво ще се случи. А, да не забравяме и чуденето Ханде и Керем двойка ли са, или не. Как следяхме всеки поглед, всеки жест и мимика. Ще ми липсват и лайвовете всяка сряда.🥺 Дано Ханде и Керем да бъдат по-активни в социалните мрежи, за да има какво да обсъждаме. Пък и тепърва им предстои пътуване в чужбина, надявам се, че ще имаме материал. Ще очаквам пак снимка от летището хванати за ръце, както когато бяха на Малдивите.🥰

# 419

Общи условия

Активация на акаунт