Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 101)

• 26 281
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Доказателството, че всеки край е ново начало. Финалът на първи епизод, поставил началото на една невероятна приказка за любовта, завършила с хепи енд. Heart

# 421
# 422

Един Робот, за който нямаше по-ценно от името и работата му, а "нормалната" връзка за него си беше като вид споразумение между двама души. Satisfied

# 423
Скрит текст:

Един Робот, за който нямаше по-ценно от името и работата му, а "нормалната" връзка за него си беше като вид споразумение между двама души. Satisfied

И накрая теориите му бяха разбити на пух и прах.
Иначе, здравейте!
Вчера започах да гледам епизодите от начало, но само с Серкан и Еда, другите ми идват в повече.

# 424
Любовта не се подчинява на разни теории и правила...

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 13:27 от Margarita N.

# 425
Привет,
един ден остана до финала.
Добре де, ще си поплачем, но това е от силните емоции свързани със сериала.
На мен ще ми липсва всичко, вълнението и сценариите ни около трейлърите, очакването на епизода, изненадите в него, жуженето в темата, бързото изписване, едва наваксвах да прочета всичко. Имаше период, в който бях по активна, но втори сезон дори не съм гледала онлайн.
Ханде я бях гледала тук, там, но Керем го отрих в този сериал, и определено съм от страната на младоженеца.
Важното е, че в живота са заедно. Дано да са двете половинки на едно цяло! С голям интерес ще следя какво става в реала и ще стискам палци да останат заедно, но божа работа.
Докато не се появи нов проект на един от двамата ще правим преговор както сте предложили. Макар, че до 12-15 епизод съм ги гледала безброй пъти, това са ми най-вълнуващите серии.
А всички вие няма да ми липсвате, защото ще сте тук Flowers Hibiscus обещавате нали, не толкова активни, но все пак.

# 426
  • София
Колко много се промени Серкан оттогава досега. Дълъг път за един робот без сърце, като плашилото в Магьосника от Оз. Оказа се, че Серкан не само има сърце, ами и е най-обичащият мъж на света. Нужна му беше само една фея, която да докосне уж празното място в гръдния му кош, за да забие лудо едно сърце само за нея. Феите станаха две, след появата на Кираз. Сега положението ще се уравновеси след появата на Картофчо. Чудно ми е на кого ли ще прилича той?

Неведнъж сме наричали сериала - приказка. Сега се замислих, че това е така, защото в себе си той е комбинирал сюжетите на няколко известни и обичани приказки. Наистина е приказен сериал. Heart

# 427
Съвременна приказка, без ярко открояващи се злодеи. Включително и русата "вещица" имаше моментни проблясъци, но заключението което би могло да се направи е, че с такива приятелки от детството на Серкан не му трябваха врагове Joy

Една жълта рокля и фиктивен годеж... Обаче емоциите, които предизвика си бяха съвсем истински Nature Fire

teseto Hug

# 428
# 429
Марги, викаш "без ярко открояващи злодеи"... Ние имахме толкова много, че не се сещам за дтуг сериал с такава бройка. Това си говорихме преди време с Бро, че кой ли не мина... Каан, Селин, онзи другия, Балджа, Бабата, Дениз... Все ставаха лоши и не станаха буквално злодеи. Минаваха покрай капките.
На мен най-готин "злодей" ми беше Селин, мисля. Беше си от самото начало, уж кротка, но си показа ноктите няколко пъти.
За другите нямаше толкова време, в което да разгърнат потенциал и да покажат мръсна игра.

# 430
Много бяха, Налбантова, но някак безобидни Joy Както казваш лоши, но не чак злодеи. Опитите за убийство и отвличане май ни спестиха...

Опс, грешка, Принца съвсем за кратко отвлече Еда. Joy

# 431
  • Плевен / София
Много бяха, Налбантова, но някак безобидни Joy Както казваш лоши, но не чак злодеи. Опитите за убийство и отвличане май ни спестиха...
Имаше едно ....но робот Болат го неутрализира докато разбрем, че е такова

# 432
Марги, имаш нужда от Селеногин. От снощи те наблюдавам, да знаеш 😆
Да, отвличане като в детската градина и как Иванчо открадна на Марийка куклата, но още в зародиш убиха всичко. А можеше да го направят готино, Серкан да се вайка, да скубе коси, тъкмо нямаше да му порасне толкова 🥴

Давайте други въпроси, каракудки, вторник е, а сме на 29 страница 😶

# 433
Какво за снощи?! Някаква глупост ли изръсих, която не отговаря на истината Joy

# 434
Аквамарин, 🤗😘 така вече ми харесваш, драсни два реда пък си прави ремонта! 🙂 Много ми е познато чувството на нескончаема бъркотия, че и ние вкъщи боядисваме и си правим нещо като есенно почистване,! Приключихме, днес последно подреждаме и край! Утрешната дата е специална за мен, че моите дребчовци станаха християнчета преди 8 години на 08.09! 🙂
✨ Еда и Серкан, любовта им заслужават епичен финал. Като познавам майката и бащата картофчо как по нормален начин да дойде на бял свят? И той трябва да е необикновен като тях: ще видим къде ще се роди - под дървото или в болницата!?
За мен двамата се влюбиха още в залата на университета, а после в колата и в офиса се избраха завинаги, че даже и се разписаха на договор! 🤩😍🥰

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 15:30 от Ели-mama

Общи условия

Активация на акаунт