Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 101)

• 26 272
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
Налбантова, а защо не? Smiling Imp Еда е достатъчно луда, а на Серкан много не му трябва, а и гора има около тях, а и постоянно няко виси у тях, усамотение, луна и малко гроздов сок... не от твоя, а от този за възтрастни Joy

# 376
  • София
Тийзър към новата реклама на БМВ с Керем: https://www.instagram.com/p/CTfHcvBLFmf/?utm_medium=copy_link

# 377
Инфо:
"хаштагът ще ни бъде предоставен тази сряда, 8 септември от 14:00 ч. Турция / 13:00 ч. Испания и Италия. Имаме 10 часа тенденция да подобрим рекорда"

Gift Heart

# 378
  • София
Дано успеем. Пишем история с този сериал и тези 8 млн рекорд ще бъдат прекрасен начин да се сбогуваме с “Почукай на вратата ми”. Hug

Ах… Керем. Heart Eyes
Хубавец ни е… Пу-пу!

# 379
От фенове

# 380
Имам усещането, че не само ще го подобрим, но ще минем и 10М .... организацията тече в пълна сила.
Работи се за най-лошия сценарий, системите на Туитър да отчитат само по 30 туита.
След 2 дена ще пишем история Sunglasses

# 381
тежка сряда ни чака- гледане, пиене, туйтване- чок зор.Thinking

# 382
Привет и от мен! И честит празник!

Аз съм като жълтите стотинки... Ту съм тук, ту ме няма... Ама винаги ви чета с удоволствие!
За мен лично сериалът бе "откритието" на годината или на миналата година, по-точно... Харесах си ги двамцата още на тийзъра и ги загледах с интерес... Но мога да кажа, че последните серии вече почти не ги следя... По-интересни ми станаха Ханде и Керем в реала, отколкото в сериала... Явно изгубих интерес, но аз съм си така.. Едно нещо продължи ли повече, отколкото е нужно, ми става безинтересно.. Няма пряко отношение към този сериал по принцип... Какво ще ми липсва ли?! Енергията... Енергията между Ханде и Керем... ииии.... красивите им усмивки... Е, ще си намеря други сериални или филмови предизвикателства... Дори и да не са толкова силни и впечатляващи, все пак ще ме пренасят в един друг, различен свят... От което понякога имам неистова нужда... Наистина...

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 19:56 от mury9

# 383
bölüm 2 - bölüm 52  Gift Heart

# 384
  • Dupnica
Gift Heart Здравейте и от мен, и Честит празник на всички!
Gift Heart Ще ми липсва жуженето в темата, споделянето, емоциите и вълненията около героите и целия екип, очакването на следващия заряд от сериите!

Flowers Cherries Вярно че, активността след финала ще е различна, но винаги можем да се върнем назад и да препрочетем или видим нещо с други очи, да преосмислим усещанията с течение на времето. Revolving Hearts
Flowers Cherries Силно се надявам и искам нашите любими актьори да не ни оставят без новини и ще продължа да следя развитието им в реала или в други проекти и да ги обсъждаме тук!

Flowers Four Leaf Clover Така че ще продължим напред и от време на време ще си гледам любими моменти, а защо не и отново сериала! Sparkling Heart

Спокойна вечер! Beers

# 385
  • София
Сега, като го споменахте, се замислих и аз - много ще ми липсват Ханде и Керем на екран. Заедно. Тази енергия, която имат помежду им, не съм я срещала при друго чифте. Не мисля, че друга екранна двойка ще успее да ме грабне някога така, както направиха тези двамата. И определено със следващите им екранни партньори няма да е същото. Толкова са ми любими Ханкер, респективно Едсер, че… честно ви казвам - искам оттук нататък винаги да играят заедно, не искам да ги гледам с други. Знам, че няма как, ама аз да си кажа. Grinning

# 386
За активността в темата, много зависи от това какво ново има покрай Ханде и Керем. Да, няма да е същото, но повечето предполагам, редовно ще пишем и проверяваме темата за новини.

Добре, че са решили хаштагът, да го пуснат рано. Можеше и в 12 по обяд. Satisfied Надявам се наистина, да стигнем 8 милиона. Много ги обичам състезанията. Satisfied

Какво ми липсва още? Онази емоция заедно ли са Керем и Ханде или не? Ашк йок или ашк вар? Лайфовете, където като агенти дешифрирахме погледите и жестовете на нашите. Липсва ми, но повече се радвам, че смесиха плодовете и зеленчуците. Smile

# 387
Като една типична везна след дълги колебания и то в края на сериала реших да сляза от балкона и да споделя с Вас , че от днес Керем има вече уеб сайт: https://kerem-bursin.com/ Разгледах го и ми хареса. Сериала и мен ме грабна от самото начало , а любовта мужду Еда и Серкан / химията между Ханде и Керем / е като балсам за душата в  тези трудни дни по време на пандемията. Но както знаем в живота всяко нещо има начало и край. Настъпи края на тази приказна любов  пресъздадена от Ханкер. Край за който си мечтаехме . Затова трябва да се радваме , а не да униваме. На мен лично ще ми липсват много всички актьори, но най вече Ханкер . Кастът беше отличен  и взаимоотношенията помежду им бяха чудесни .

# 388
Здравейте ,мили съфорумки! На въпроса какво ще ми липсва след финала на нашия сериал отговарям така:
:hibiscus:1. Ще ми липсвате вие, добрият тон на темата, дискусиите след всики епизод.
:hibiscus:2. Очакването на срядата, следенето кога ще пуснат фраг, коментарите по него.
:hibiscus:3. Ще ми липсват Серкан и Еда ,въпреки ,че аз и сега си  преповтарям епизодите за кой ли път.
И понеже говорим за сериала  ,искам да споделя мнението си по последните 3-4 епизода- пълна семейна идилия. Някак ми е странно това спокойствие и разбирателство между Еда и Серкан ,действието се развива в по- голямата си част на едно  и също място-на масата под дървото до реката , само се сменяха идващите през поляната герои.Няма я тръпката от сблъсъка между героите.Но епизодите все пак бяха приятни за гледане.
Въпреки, че остана един последен епизод ,аз пак си го чакам със същото нетърпение ,както и отминалите 51 .все пак това си е нашият сериал.
 Хубава вечер и успешна седмица!:sparkling_heart:

# 389
Благодаря на Мари за инфото за сайта на Керем - не е лош!🥰
Като гледам, май настроението е пастелно за финала! За мен пък ще има интрига, щом тече такава подготовка за световен рекорд - наистина, ако се случи, сериалът ще е получил най-голямата награда - повсеместната световна фенска любов! Но и самото усилие ще си заслужава. Аз като любител на по-кратките форми съм ви казвала и преди, че за най-прекрасен резултат щях да считам дължина на сериала около 30 епизода, но без излишна "плява". Иначе се губи емоцията и заряда за мен от това протакане!
Ако трябва да кажа какво ще ми липсва - май отборите Еда и Серкан, които винаги защитаваха своя любимец, но накрая всички стигахме до извода, че сме отбор Еда Серкан! Аз, май най-обичам моментите след скандалите и сръдните и те ще ми липсват. Миси пък още сега ми липсваше в една друга тема за позитивно и успешно започване на деня и за рейта на един друг сериал! 😘
Атмосферата в темата се надявам да си остане същата и да не ми липсва, защото половината удоволствие да чакам и гледам новия епизод сте всички вие! 💟
А, идвам за Едит: липсва ми Аквамарин - беше доста активна и тук, и в една друга тема, но от известно време не се обажда, надявам се всичко да е ок при нея! 🌺

Общи условия

Активация на акаунт