На море в Турция - тема 72

• 93 939
  • 811
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Благодаря ти, Роже за отговорите и съветите ти. Ще разгледам Суено хотелите, след като ти си доволен от тях и ще го обсъдя с моите момчета. Все пак, пиши след като се върнеш на 03.01 пресните си впечатления за  Селектум...

andy18, ще се радвам ако поне малко могат да Ви помогнат разказите ми за Суено.
И моля да не забравяте, че това са мои впечатления и ако за мен хотела е бил страхотен и с удоволствие съм се връщал три пъти в него за Вас може да не е така.
Ето двата ми отзива:

https://www.bg-mamma.com/?topic=987866.msg36115298&utm_sourc … tlink#msg36115298

https://www.bg-mamma.com/?topic=1046625.msg37111313&utm_sour … tlink#msg37111313

# 451
Суено хотелите наистина са страхотни, поне за нас и нашето семейство. Благодарности на Роже за споделеното!
 За съжаление, вече резервациите през Джоли не са опция, може би заради нестабилната турска лира или не знам заради какаво, отказаха от хотела нашата резервация за Суено за лято 2022г. Ако някой има пробвив през Джоли, ще се радвам да сподели, защото там цените за веригата Суено наистина са много добри, дори и с отстъпка по-малка от редовната в сайта им. Във всички други сайтове са много скъпи хотелите им 😒

# 452
А как уреждате самолетния билет през чужда агенция, има ли варианти за чартърите от БГ?

# 453
А как уреждате самолетния билет през чужда агенция, има ли варианти за чартърите от БГ?

Направете запитване до Тез тур, те продават билети и за чартърите. През 2019г едни приятели си купиха за около 170€ двупосочен билет.

Ние взехме билети Истанбул - Анталия - Истанбул от сайта на Пегасус за септември 2022г, без проблем. Вързаха ни се около 70лв на човек и то от по скъпите, с по 20кг чекиран багаж

# 454

Тук съм обобщил някои неща, включително и за полетите, които не е лошо да прочетеш, за да си отговориш на въпроса защо с приличен иначе бюджет ти се налага да избираш среден клас хотели.

С две думи, тази година имаше директни сезонни нискотарифни полети два пъти в седмицата с цена около 100 евро с багаж за двупосочен билет от сайта на Търкиш/АнадолуДжет, които през платформите можеха и за 60 евро да се вземат, по същия начин, по който може да се резервират и хотели на много по-ниски цени. За следващата ще видим какво ще стане, евентуално до май месец ще разберем, защото е ясно, че пандемията обърка доста неща.

Иначе аз освен със самолет с друго не пътувам до където и да е, стига да е възможно по принцип, преди използвахме полетите на Търкиш с прекачване в Истанбул, които пак може да се резервират на по-прилични цени, но в периодите, когато имат отстъпки и през подходяща платформа.

Просто се изисква човек да натрупа известен опит с тези неща, аз агенции никога не съм използвал, а особено за български не бих си и помислил въобще.

За догодина освен Nirvana Dolce Vita резервирах и другият им хотел Nirvana Mediterranean без много и да го оглеждам даже (не ми се чете за хотели в момента, но изглежда прилично), за по 11 дни и двата в началото и края на сезона. Вече дали ще отидем и в двата или както тази година ще ги сменя пет пъти предстои да видим, но вероятно ще са динамични нещата и тази година.

Весели празници на всички! Christmas Tree Sunglasses

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 14:44 от Adventurer

# 455
  • Пловдив
Adventurer в кои хотели почива тази година?Нищо не написа или може аз да съм пропуснала.

# 456
Здравейте!
Моля да споделите впечатления за CLUB LETOONIA FETHYE! Гледах сайта на хотела,но от него не става ясно дали няма да е неудобно ползването на стая от трима. Понеже ще ползвам ТА,в предложението има бунгало и стая.
Благодаря!

# 457
  • София
Здравейте!
Моля да споделите впечатления за CLUB LETOONIA FETHYE! Гледах сайта на хотела,но от него не става ясно дали няма да е неудобно ползването на стая от трима. Понеже ще ползвам ТА,в предложението има бунгало и стая.
Благодаря!
според концепцията на хотела стаите са с големина от 18 до 22 кв.м., мисля, че  са доста малки, но всеки си знае....

# 458
  • София
Аз нямам опит още, та действам с БГ агенции. Запазих отново за вонрезорт началото на септември. Но загледах Granada luxury Belek за началото към средата на октомври. Та ми се ще да чуя мнение за времето по това време дали е подходящо, както и мнения за хотела . Благодаря предварително!

# 459
Великолепни разкази и снимки, Роже! Невероятен текстописец си! Благодаря ти за съдействието, за избор на хотел!
Много ме заинтригуваха Суено хотели, наистина си заслужават и отговарят на моите изисквания. Ще попрочета още коментари и изгледам видеа, преди да взема окончателно решения. От мен, Весело посрещана на новата 2022г. на всички, с пожелания за здраве, пътешествия и просперитет!

# 460
  • Пловдив
Хайде ,похвалете се с резервации за лятото вече.Аз запазих  за семейството на дъщеря ми в началото на юни със самолет за Вон .За мен се чудя още.Дали да е със самолет или автобус до Белек.Тез Тур имат на някои хотели хубави цени.Дано има желаещи и да се осъществят полетите.Ако някои знае нека сподели как се процедира ако полета бъде отменен?Друг полет ли предлагат или нещо друго?Фетие за сега отпадна защото мъжа ми има служебен ангажимент когато е последната совалка края на май.

# 461
  • София
Хайде ,похвалете се с резервации за лятото вече.Аз запазих  за семейството на дъщеря ми в началото на юни със самолет за Вон .За мен се чудя още.Дали да е със самолет или автобус до Белек.Тез Тур имат на някои хотели хубави цени.Дано има желаещи и да се осъществят полетите.Ако някои знае нека сподели как се процедира ако полета бъде отменен?Друг полет ли предлагат или нещо друго?Фетие за сега отпадна защото мъжа ми има служебен ангажимент когато е последната совалка края на май.
Славейче, поздравления за резервацията!
За полетите въобще според мен няма смисъл да се притесняваш, предполагам, че ще има доста желаещи.
Не бих могъл да ти помогна за въпроса ти за отменените полети какво следва, тъй като чартърите ползвам само за Новогодишните полети.
Моля ако има някой пишещ в темата от тур.агенции да каже.
Славейче, може и да пишеш на лични на Galactic Voyager. Тя с удоволствие ще ти отговори и ще знаеш, чее  точна информацията.
И ако все още някой се колебае кой хотел да резервира за лятото мога да му бутна една лека мухичка.
Любимата ми верига Барут хотелс пусна видео за реновираната територия и стаи в хотела им в Лара.
Уникална концепция и територия.
А качеството в обслужването е по най-високите стандарти.
Ето и какво очаква от 22 април тези, които резервират Lara Barut Collection

# 462
  • Пловдив
Благодаря ,Роже.Ще очаквам с нетърпение отзивите от Нова Година.Ще ми е интересно дали Ковид е променил празничните вечери в хотелите.Лек път на всички и само положителни емоции!!.

# 463
Здравейте, ще съм много благодарна, ако споделите мнение за Quattro Beach Spa & Resort в Алания.

Заслужава ли си? Как е храната? Как са стаите? Чисто ли е?

Благодаря предварително!

# 464
  • София
Sonya_Dimitrova, мисля че отговорите на повечето ти въпроси сама ги знаеш много добре, защото си била доста пъти в Турция Simple Smile
Със сигурност храната е много,  и е чисто в хотела Simple Smile
Признавам, че досега не бях чувал за този хотел и съм много приятно изненадан от това, което видях в сайта им и прочетох набързо в онлайн туристическите платформи.
Стаите са големи около 30 кв.м. изглеждат много нови и модерни за 7 годишен хотел, басейните са хубави, плажът е голям- 150 м. дължина и 40 метра широчина- внимателно само с входа в морето, че има много камъни, рейтинга им в трипадвайзър, руските сайтове и гугъл е много висок.
Ако не Ви смущава малката територия само 20 000 кв.м,  това че няма вносен алкохол и по-точно според концепцията на хотела има само JB, Johnnie Walker  в лоби бара,  а в нощния бар безплатен е само входа, а напитките се заплащат мисля че нямате никакви поводи за притеснения от престоя си в този хотел.
Разбира се нямам никаква представа какви са Вашите изисквания за хотел за лятна почивка.
Можеш да разгледаш в ютуб клиповете за хотела и да прецениш  за Вас ли е?
А ако случайно нямаш концепцията на хотела ето я.
https://www.quattrobeachhotel.com/dosya/bd28bc0b3d9be3e4ccf7f9641a3bcbd1.pdf

ПС. Може да погледнеш и съседния- Quattro Famili

Общи условия

Активация на акаунт