На море в Турция - тема 72

• 92 810
  • 811
  •   1
Отговори
# 555
  • Русе
Ако имате предвид дали си плащате транспорта, от агенциите пристпадат някаква сума за транспорт. По мои наблюдения между 50-100 лева на човек.
105 лв/човек беше сега за новогодишните празници, с агенцията,  с която имахме резервация.

А ако има предвид по пътя до Анталия  дали има такси - има платен маршрут, има и без заплащане на пътни такси.

# 556
Здравейте.
Честита Нова Година! С пожелания за много здраве, успехи....и преди всичко успешни резервации за Лято 2022!
Нека и ние да се похвалим за резервацията ни в Selectum Luxury Resort, юни 2022 година.
След години почивки в Лара , този път решихме да се насочим, към Белек Simple Smile
Е, няма как да не отбележа, че и Роже е един от виновниците за нашия избор. Велик си, Приятелю!

# 557
  • Пловдив
Някой нещо актуално да каже за Нашира в Сиде? Поне от 4 г съм му хвърлила око на този хотел, сега гледам го предлагат не само в 1 ТА, та сериозно се замислям за него...
Това не беше ли хотела в който е сниман филма с Реджеп Иведик?

# 558
  • София
Някой нещо актуално да каже за Нашира в Сиде? Поне от 4 г съм му хвърлила око на този хотел, сега гледам го предлагат не само в 1 ТА, та сериозно се замислям за него...
Нашира е страхотен като територия, плаж и басейни.... и дотук. Но няма как да се стои само отвън и да се любува човек на красотата на територията.
Всичко друго е за основен ремонт. Храна, напитки -абсолютно бюджетно.
Миналата година го бях проучил основно, дори бях го резервирал през Дестиниа, но отмених резервацията точно заради отвратителното състояние на стаите и бюджетната храна и напитки.
Здравейте.
Честита Нова Година! С пожелания за много здраве, успехи....и преди всичко успешни резервации за Лято 2022!
Нека и ние да се похвалим за резервацията ни в Selectum Luxury Resort, юни 2022 година.
След години почивки в Лара , този път решихме да се насочим, към Белек Simple Smile
Е, няма как да не отбележа, че и Роже е един от виновниците за нашия избор. Велик си, Приятелю!
Честито, Дениз!
Страхотен избор, приятелю!
Вие в Шведско много бързо действате. Дори и в неделя!!!

# 559
Ако имате предвид дали си плащате транспорта, от агенциите пристпадат някаква сума за транспорт. По мои наблюдения между 50-100 лева на човек.
105 лв/човек беше сега за новогодишните празници, с агенцията,  с която имахме резервация.

А ако има предвид по пътя до Анталия  дали има такси - има платен маршрут, има и без заплащане на пътни такси.

Да имах предвид по пътя до Анталия дали има пътни такси. Благодаря

# 560
  • Някъде в Европа...
Роже, благодаря! И аз четох негативни отзиви все и се въздържах от резервация..В отзивите от лято '21 в tophotels.ru вече се появяват и "проблясъци", та затова пак взех да го заглеждам..🤔
Славейче, той е, да...

# 561
  • Пловдив
Абакс са пуснали тази година и автобусни програми.Имат хотели които други агенции не ги предлагат.

# 562
  • София
Здравейте, търся мнение за хотел Grand Captan в Алания.
Планираме почивка в края на май, началото на юни със собствен транспорт. Цената е доста добра, четох и мнения в Google, но все пак е друго да попитам и тук.
Не съм запозната дали по това време водата и времето са подходящи за плаж /не че не сме се къпали в Гърция/Ситония на 4 май 😀/?

# 563
  • Някъде в Европа...
Абакс са пуснали тази година и автобусни програми.Имат хотели които други агенции не ги предлагат.
Жива и здрава да си! Предлагат Пегасос Уорлд 👏👏👏..Много ме улесняваш, би бил чудесен избор, когато пътуваш сама с тийн на почти 16 г и искащ голям аквапарк..🍀
Сега започвам задълбочено да чета отзиви и за него, че досега само мимоходом го бях заглеждала, след като не се предлагаше на бг пазар с автобус...

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 10:16 от AIR

# 564
  • Русе
Сетих се сега да попитам, че бях забравила, а ми е любопитно. Тук предимно Анталия посещавате, но някой има ли инфо какво ще става от Виста хил(май така се казваше този хотел)? Не се вижда добре, но половината хотел го няма, срутен е от задната страна.
Скрит текст:

# 565
  • Пловдив
Роже,аз никъде не видях цени за този прекрасен хотел  Selectum Luxury Resort
Тез Тур ,Емералд и букинг само там ,но цени нямаше ,или аз не гледам на вярното място .
И ние сме впечатлени от твоя разказ Роже !!!
БЛагодаря ти !

# 566
  • София
Тез Тур ,Емералд и букинг само там ,но цени нямаше ,или аз не гледам на вярното място .
БЛагодаря ти !
jb66, благодаря ти и аз за хубавите думи!
И сега към въпросите ти.
За Тез Тур, Емералд и другите бълг.агенции не мога да ти помогна, защото там не гледам въобще никакви хотели и цени. В букинг си има цени и всички видове стаи.
Хотелът го има и в много много други сайтове. Влез в гугъл мапс, отиди на хотела, задай си датите които искаш и ще ти излезат много сайтове, от които можеш да го купиш.

Отделно в google travel можеш да го търсиш, в триваго и т.н. и т.н.

# 567
  • Russe, Ruse, Bulgaria
БЛагодаря ти !

Сега погледнах - Емералд имат цени. Ако не се ориентирате, пишете ми на лични, ще ви изпратя линк.
Не правя реклама, опитвам се да помогна само.

# 568
PAPURCHE MEHUTCHE,предлагам Ви да разгледате х-л TUI BLUE Barut Andiz 4 в Сиде. Септември почивахме в него и останахме много доволни. Спряхме се на него заради пандемията, но не сме съжалявали нито за миг за избора си. Хотела е малък и спокоен. Само за хора над 16 години. Почиващите са предимно немци и малко руснаци, млади двойки или като нас с вече пораснали деца. Намира се на първа линия, на 100-150м от хубав пясъчен плаж. Не е по далече, отколкото на други по-големи хотели в които сме били. Там това разстояние до плажа е заето с басейни и атракции. Обсужване, храна и чистота са на много високо ниво, все пак това е веригата Барут. Крайбрежната алея минава пред хотела и по нея приятно и бързо се стига до старинната част на Сиде. Разстоянието е 1,5км и ние всяка вечер се разхождахме по нея. На покрива на хотела има барче с жива музика. Ако търсите спокойствие и релакс може и на вас да ви харесва. Ние за 10 дни си починахме чудесно без тълпи от хора и шумна анимация.

# 569
  • Пловдив
Роже много благодаря за насоките къде да гледам.

Общи условия

Активация на акаунт