На море в Турция - тема 72

• 94 431
  • 811
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
И аз ще изчакам да видя цените му.Като гледам клипове на старият хотел плажа не ми се вижда много хубав има камъчета и прехода не е много плавен.
Чудя се между Вон , Туран Принс и Суено всички са в Сиде кой да избера за дъщеря ми с деца на 4 и 9 години.Не държат на пързалкитеЩе пътуват със самолет за това и бюджета е ограничен.Моля,помагайте.

# 391
Плажът не е идеален в тази част, но това е известно...

Ти би трябвало да си наясно с тези хотели, отдавана пишеш тук, затова само с един ред, всички са среден клас и си имат недостатъци, но все пак като цяло бих ги подредил така:

Kamelya К Club е по-добър от VonResort Golden Beach, ако и той ти е опция, в противен случай и Von е добър избор, популярен хотел е и повечето хора включително и тук са доволни. Turan Prince е малък хотел, а на Sueno Side не харесвам нивото и затова и не го препоръчвам.

# 392
Adventurer, а нещо друго интересно да предложиш? Семейство, с деца на 11 и 13 г., бюджет около 7 к, виждам че си напълно информиран. Предпочитан район - Анталия, но може и нещо различно, ако има такова, наистина.   

# 393
Бюджета ти не е малък, а и аз ти предложих вече няколко варианта, погледни и Papillon Belvil за друг такъв хотел, също реновиран наскоро.

По принцип аз много харесвам Gural и сме били в Белек, също така и в по-луксозния му близнак (собственост на другия брат) Ali Bey Sorgun в Сиде и сравнението с тях в трудно, особено в рамките на все пак разумен бюджет. Този в Текирова e и по-голям, но не сме ходили, защото не обичам да повтарям хотелите, затова вместо в него тази година ще ходим в Nirvana Dolce Vita, който е подобен тип огромен комплекс.

Иначе ако позволиш съвсем различна алтернатива - Granada Luxury Belek, хем ще ти е лъскаво и луксозно, както ти искаш, хем на децата ще им хареса повече, на нас и този хотел ни пасна семейно много добре.

# 394
  • Пловдив
Плажът не е идеален в тази част, но това е известно...

Ти би трябвало да си наясно с тези хотели, отдавана пишеш тук, затова само с един ред, всички са среден клас и си имат недостатъци, но все пак като цяло бих ги подредил така:

Kamelya К Club е по-добър от VonResort Golden Beach, ако и той ти е опция, в противен случай и Von е добър избор, популярен хотел е и повечето хора включително и тук са доволни. Turan Prince е малък хотел, а на Sueno Side не харесвам нивото и затова и не го препоръчвам.
Благодаря за отговора.Много добре знам кои са хубавите хотели в Анталия ,но тази година цените са доста завишени.Извинявам се ако засегна някой но за мен е лудост да се дадат 7000 лв за 7 дни и то за Турция.

# 395
  • София
Извинявам се ако засегна някой но за мен е лудост да се дадат 7000 лв за 7 дни и то за Турция.
А за 20 дни 7000лв. лудост ли е, Славейче Simple Smile

# 396
  • Пловдив
Извинявам се ако засегна някой но за мен е лудост да се дадат 7000 лв за 7 дни и то за Турция.
Е за 20 дни и аз бих ги дала.Blush

# 397
  • София
Е за 20 дни и аз бих ги дала.Blush
еее, супер, поне да не мисля, че съм се минал Simple Smile благодаря, Славейче!

# 398
Идвам с новини от Selectum Family Resort Side.

Ето какво ми писаха:

First of all, we would like to thank you for your interest in our hotel Selectum Family Resort Side.

The hotel is planning to open on 1/4/2022.

You may found all details in the link:

http://---shoretner923-atghotels

# 399
  • Пловдив
Идвам с новини от Selectum Family Resort Side.

Ето какво ми писаха:

First of all, we would like to thank you for your interest in our hotel Selectum Family Resort Side.

The hotel is planning to open on 1/4/2022.

You may found all details in the link:

http://---shoretner923-atghotels
Турс клуб вече са качили цена за него.

# 400
Славейче, това което е обявено от Турс Клуб е за Selectum Family Resort Белек, аз бих искала да видя този в Сиде.

# 401
Славейче, това което е обявено от Турс Клуб е за Selectum Family Resort Белек, аз бих искала да видя този в Сиде.

Има и за Сиде Wink

# 402
  • София
Здравейте, спряла съм се на три хотела lonicera world resort and spa, vonresort golden coast и long beach resort, като съм била единствено във vonresort , а сега май клоня към lonicera. Какво мислите, кой да избера?

# 403
Миналата година бяхме в Лонисера, голяма лудница беше, страшно много хора имаше, хотела е голям, плажната ивица е много малка-това са минусите, вс.др.е ок, а и няма вносен алкохол, а го пишат ултраолинклузив, за другите хотели не мога да Ви кажа.

# 404
  • Варна
Зависи кой какво търси за почивка. При нас (за 3-ма) и нашия стил на почиване за 2 седмици даваме около 1400-1500лв. за нощувки с закуска + още долу-горе толкова за храна по заведения, като не се ограничаваме в храненето, общо около 3000 лв. за 2 седмици и това през топ сезон, края на Юли/началото на Август. Но ние не търсим големи претъпкани комплекси, а малки спокони хотелчета. Така че сумата зависи от избора.

Общи условия

Активация на акаунт