На море в Турция - тема 72

• 94 053
  • 811
  •   1
Отговори
# 420
Ейй, тъкмо реших, кой ще е хотела за догодина, дори без да съм го разгледала и последното изречение уби всичко детско в мен.

# 421
Какво се случва с полетите от София до Анталия? Явно вече няма да има?

# 422
  • София
Ейй, тъкмо реших, кой ще е хотела за догодина, дори без да съм го разгледала и последното изречение уби всичко детско в мен.
sisku, ако бях знаел щях да спестя последното изречение, ама.... знае ли човек кога какво ще убие с думи Simple Smile
Сега ти предлагам да видиш няколко снимки от хотела, като след тях може пък да намериш следния вариант за почивка.
Вие с таткото в The Residence at TUI BLUE Sensatori Barut Fethiye +16, а децата с някоя от бабите или дядовците в съседния хотел TUI BLUE Sensatori Barut Fethiye, на който Вие можете да ползвате абсолютно цялата база с все ресторанти и барове. Но пък те няма да могат да идват на Вашата територия и Вие ще можете да си почивате, когато решите и да се ползвате от целия лукс и удобства. Пък и стаите много много не предразполагат почивки с деца
Скрит текст:

ето и два от трите мини бара в стаята, третия е със снаксове и шоколади, но той е просто допълнение към факта, че можете да не излизате 24 часа от стаята и нищо да не Ви липсва

ако все пак отидете на закуска по меню ще получите това / обяда и вечерята ще ги прескочим/

и когато решите да отидете до децата в съседство ще се любувате на това

# 423

[/quote]
Роже,  дори не подлежи на коментар!
Особена Барут съм сигурна,  че ще очарова дори и теб!
Да, на Малдивите има прекрасни хотели, но .....дай Боже някога да можем да си ги позволим!
Желая весели коледни и новогодишни празници, и да сме живи и здрави да се насладим на лято 2022г!
И искрено се надявам  Либерти фабай да ни изненада приятно!

# 424
  • Велико Търново
Здравейте. Почивали сме само веднъж в Турция,в хотел Амара сега Seven seas в Кушадасъ. Това лято искаме да почиваме в такъв клас хотел,но в района на Анталия. Препоръчайте ми моля и хотел,в който деца на 13 години почиват безплатно.Да има водни пързалки и пясъчен плаж с плитко море в началото на плажа. Благодаря.

# 425
Liberty Fabay подходящ ли е за с деца? Има ли аква парк, съоръжения за тях? Хотелът изглежда много симпатичен и е с отлични отзиви.

# 426
Мисля, че е напълно подходящ.
Даже, част от отзивите са, че има много деца и не е от най-спокойните хотели,  за тези които търсят тишина и спокоен релакс.

# 427
Здравейте. Почивали сме само веднъж в Турция,в хотел Амара сега Seven seas в Кушадасъ. Това лято искаме да почиваме в такъв клас хотел,но в района на Анталия. Препоръчайте ми моля и хотел,в който деца на 13 години почиват безплатно.Да има водни пързалки и пясъчен плаж с плитко море в началото на плажа. Благодаря.
Лятото бяхме в Seven seas Hotel Blue в Сиде. Останахме много спрял и от всичко, но нямам база са сравнение, тъй като ни беше първа почивка в Турция.
С две деца на 6 и 15. По големия го таксуваха обаче като възрастен.

# 428
  • Пловдив
По добре когато искате помощ посочете бюджета,транспорта и периода на почивка.Хотели много в Анталия с хубави плажове,но и парите на някои са Аууу.

# 429
  • Велико Търново
По добре когато искате помощ посочете бюджета,транспорта и периода на почивка.Хотели много в Анталия с хубави плажове,но и парите на някои са Аууу.

Да,права сте. Извинявам се. Бюджет за 2 възрастни и дете на 13години до 2500-2700. Собствен транспорт,края на август.

# 430
  • Пловдив
Сега погледнах във Вон-Сиде за 29.08 ви излиза 325 лв на вечер .За 7 нощувки-2275лв.Може да видите и в Камелиите.Това са хотели с хубави плажове ,територии ,не са лукс но с хубаво съотношение на пари - качество и доста доволни почиващи.

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 18:00 от slavei4e

# 431
  • Някъде в Европа...
Летония има в Белек сега е с ново име SELECTUM FAMILY RESORT 5*
Аз много се чудя дали тези дни да не запазя новия във Фетие-Liberty Fabay.Единствено ме спира ,че ми се вижда в нищото и дали края на май няма да е студена водата още.За сега само една Българска агенция го предлага с автобус.
Славейче, коя ТА? Да не ровя сега 😊

# 432
От по-популярните, Ориент 99.
Видях го и в една друга, но не си спомням коя беше.
Не е от често споменаваните.

# 433
  • София
Летония има в Белек сега е с ново име SELECTUM FAMILY RESORT 5*
Аз много се чудя дали тези дни да не запазя новия във Фетие-Liberty Fabay.Единствено ме спира ,че ми се вижда в нищото и дали края на май няма да е студена водата още.За сега само една Българска агенция го предлага с автобус.
Славейче, запазвай в Liberty Fabay, там всичко е ново и на високо ниво и тъкмо ще разкажеш кое как е, че ние сме от 16 юни. В края на май морето може би ще е още студено, а басейните ще стават.
Колкото до Селектум, ако някой запазва и може да си го позволи по-добре е да е в Selectum Luxury Resort, за предпочитане е пред Селектум Фемили. И като територия, и като концепция.
Всъщност другата седмица за ЧНГ сме в Selectum Luxury Resort и ще мога да разкажа как е ако някой се интересува от него

# 434
Между другото,  в Трипа  имаше един отговор от мениджмънта на Liberty fabay , където отговаряха на почивали тази година,  че за 2022г. обмисляли да направят отопление външен басейн.
Колко ще се случи....е друг въпрос !

Общи условия

Активация на акаунт