На море в Турция - тема 72

• 91 974
  • 811
  •   1
Отговори
# 630
Eli_r ние запазихме фамилна стая, която е в по-ниските сгради и се състои от две свързани стаи стаи за 3+1 или 4 човека. Цената, която платихме е 1578лв. В сравнение, цената почти във вскчки агенции е тази.
Относно разходките - ние сме с кола. Мисля, че няма да остане много време.
Когато избирах хотела гледах много видеоклипове, обикновено от руски представители, четох мнения. Избягвах да е само бетон и сгради. Този хотел ми допадна и като цена.
Дано всичко да е наред и да мога да споделя като го посетя.

# 631
Eli_r ние запазихме фамилна стая, която е в по-ниските сгради и се състои от две свързани стаи стаи за 3+1 или 4 човека. Цената, която платихме е 1578лв. В сравнение, цената почти във вскчки агенции е тази.
Когато избирах хотела гледах много видеоклипове, обикновено от руски представители, четох мнения. Избягвах да е само бетон и сгради. Този хотел ми допадна и като цена.
Цената е супер за фамилна стая, кой период е, но и Аз го обърках, гледала съм Palm Wings Beach Resort & Spa  на плажа Лонг Бийч(до село Даавутлар).

# 632
Ще пътуваме живот и здраве септември месец с автобус. Преди часовете малко ме натоварва ха а сега и мисълта, че ще прекарам почти 24 часа с още 50 души в затворено пространство... Stuck Out Tongue Winking Eye нямаме опция за собствен транспорт, със самолет ми е извън бюджета (а и след полет съм глуха няколко часа, последно ревах като малко дете:grinning:) та ще преодолявам психологични бариери явно.

# 633
Цената на Palm Wings Beach в Давутлар е по-ниска даже, но при сравненията избрахме Ephesus, повече ни допадна. Всеки има различни критерии.
Цената е супер за фамилна стая, кой период е, но и Аз го обърках, гледала съм Palm Wings Beach Resort & Spa  на плажа Лонг Бийч(до село Даавутлар).

# 634
  • София
klintan, със собствен транспорт сме. Иначе нощувките са чрез агенция.

Щом сте с кола нямате проблем, за 10 мин сте в центъра, до Селчук ще мръднете, до Ефес, всичко е на една ръка разстояние. Иначе верно няма нищо около хотела, най-много да се разходите до Аква фентъзи, Ричмонд или Корумар.

Цитат
Цената на Palm Wings Beach в Давутлар е по-ниска даже, но при сравненията избрахме Ephesus, повече ни допадна. Всеки има различни критерии.

Правилен избор, единствено плажа е по-хубав от на Ефусуса. Лани бях и леко се разочаровах, анимация със затихващи функции, бъкано с българи, храна не много разнообразна. Или са го прецакали или ковида го съсипа. Освен това Ефусуса дали не е на ултра олинклузив, че ме мързи да видя. Онзи е на ол

Цитат
че ще прекарам почти 24 часа с още 50 души в затворено пространство..
Пътя до Кушадасъ е не-повече от 16-17-18 часа, сега като пуснат новия мост може и по-малко да е, а някои агенции не минават през Ердемитския залив и се скъсява още повече.

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 13:25 от valerko

# 635
Здравейте, имате ли информация, дали се отопляват външните басейни във VONRESORT GOLDEN COAST?

# 636
Valerko ще пътуваме до Анталия, иначе много ми се искаше да го видя този мост. В Кушадасъ бяхме последно преди 6 години в Аква Фентъзи, били сме в бившият Сюрмели-сега Палм Уингс. Но после само Анталия.

А дали моста ще окаже някакво значение за пътя до Анталия, или там си е както преди...

# 637
  • Варна
Пътят до Кушадасъ миналото лято го взехме за има-няма 12 часа заедно с почивките, това от Варна. Като пуснат моста на пролет, поне така се очакваше, пътя като време ще намалее с грубо половин час, но няма да се промени съществено. За да има промяна трябва да направят магистралата след моста водеща на юг за включване към О-5, което също май се работи, но няма да стане тази година. Като свършат и това тогава може да падне още с 1 час пътя, което ще е доста добре. Между другото магистралата О-5 беше много добре за каране, но почти нямаше работещи заведения през нощта, явно още е прекалено нова. То и движение по нея почти нямаше де.
Иначе за Анталия моста няма да окаже никакво влияние. Прекалено настрани се пада и много се заобикаля по обикновени пътища, т.е. не по магистрали. По-удобно е да се качи човек на магистралата при Одрин да кара по новата северна магистрала над Истанбул и пак през Сакария и надолу.

# 638
  • Варна
и Аз го обърках, гледала съм Palm Wings Beach Resort & Spa  на плажа Лонг Бийч(до село Даавутлар).

двата  Palm Wingsа  често се бъркат
Като плаж Лонг Бийч под селцето Давутлар със сигурност превъзхожда  плажа Памуджак , а като инфраструктура наоколо , ако се включи и аутлета - в пъти. Като концепция също са много различни - на Давутлар е по малък като общ брой туристи - няколко 4 етажни сгради , Ефесуса е огромна сграда и значително повече калабалък , вкл. българи и често по ниска цена.Въпрос на вкус и избор Simple Smile

# 639
eli_r, да извън Кушадасъ е Палм уингс Ефесус. На 7-8 км е от Ефес. На плажа Памуджак. Дори моята навигация не го намира в Кушадасъ, а в Селчук. Няма къде да се разхождаш. Но когато ние почивахме там през лятото на 2018 г. вечерната анимация беше много силна и нямахме нужда от вечерни разходки. Бяхме с колата и през деня сме ходили до Кушадасъ за разходка и шопинг.
Погледни при Ориент. Преди те държаха ексклузивните права за тази верига. Но и останалите споменавани тук агенции го предлагат.

Здравейте, направихме сме си резервация за Палм уингс Ефесус и мога да каза , че за сега Ориент 99 ( не е реклама) предлагат най-ниската цена за хотела. Не сме почивали в него , преди две години бяхме го резервирали за лятна почивка , но заради Ковид отменихме резервацията и си получихме парите обратно... Та ще видим живот и здраве това лято хотела отговаря ли на всичките положителни мнения които прочетох .

# 640
  • София
Пътят до Кушадасъ миналото лято го взехме за има-няма 12 часа заедно с почивките, това от Варна. Като пуснат моста на пролет, поне така се очакваше, пътя като време ще намалее с грубо половин час, но няма да се промени съществено. За да има промяна трябва да направят магистралата след моста водеща на юг за включване към О-5, което също май се работи, но няма да стане тази година. Като свършат и това тогава може да падне още с 1 час пътя, което ще е доста добре. Между другото магистралата О-5 беше много добре за каране, но почти нямаше работещи заведения през нощта, явно още е прекалено нова. То и движение по нея почти нямаше де.
Иначе за Анталия моста няма да окаже никакво влияние. Прекалено настрани се пада и много се заобикаля по обикновени пътища, т.е. не по магистрали. По-удобно е да се качи човек на магистралата при Одрин да кара по новата северна магистрала над Истанбул и пак през Сакария и надолу.
Според мен проблемът е пътя Одрин-моста, после вече е все тая ако си минал вече толкова път с ограничения 90-70-50 на всеки километър.
На О5 много харесахме YASA на Сусурлук, но не знам дали е денонощно. А едни кафенета дето логото им прилича на старбъкс бяха доста смотани, не бихме повторили. Поне тоалетни имаше навсякъде и са нормални.
На връщане продължихме към Гебзе, не към ферибота и през Истанбул в час пик (събота около 18 часа), и пак спестихме поне 2 часа търкаляне из села и градове.
Таксата на моста ще е 15 евро+ДДС според фейсбук.

# 641
Здравейте, може ли мнение за тези ,които от тях да избера? 1.Роял Гардън Бийч Алания 2. Riolavitas Resort @spa 3. Sealife Family Resort Lara 4.Arcanus side Resort 5 .Лонисера или Ефталия Марин или Оушън

# 642
Здравейте, имате ли идея кога излизат цените за следващата година /лято 2023г./ решила съм да правя подарък, но изобщо не съм запозната, тъй като аз имам навик да запазвам в последния момент 😀. Благодаря предварително!

# 643
  • София
и Аз го обърках, гледала съм Palm Wings Beach Resort & Spa  на плажа Лонг Бийч(до село Даавутлар).

Като плаж Лонг Бийч под селцето Давутлар със сигурност превъзхожда  плажа Памуджак , а като инфраструктура наоколо , ако се включи и аутлета - в пъти. Като концепция също са много различни - на Давутлар е по малък като общ брой туристи - няколко 4 етажни сгради , Ефесуса е огромна сграда и значително повече калабалък , вкл. българи и често по ниска цена.Въпрос на вкус и избор Simple Smile
В грешка си за цената, Ефесуса е по-скъп, освен това има и къщички, не е само основната сграда.

# 644
  • Русе

В грешка си за цената, Ефесуса е по-скъп, освен това има и къщички, не е само основната сграда.
Не са къщички, а четириетажни блокчета

Общи условия

Активация на акаунт