Ясновидки/врачки - Тема 41

• 122 359
  • 779
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте,искам да дам отзив за Ани от Костинброд,снахата на бабата на Азис ,гледа на таро е познаваемостта и за ситуацията в момента е 98 % точна.Картите са многооо стари ,мисля че баба Станка е гледала с тях.За в бъдеще не мога да кажа,но е супер точна ,също и много симпатична жена 😀

Моля дайте координати за тази жена, също и тарифа

# 196
Здравейте,искам да дам отзив за Ани от Костинброд,снахата на бабата на Азис ,гледа на таро е познаваемостта и за ситуацията в момента е 98 % точна.Картите са многооо стари ,мисля че баба Станка е гледала с тях.За в бъдеще не мога да кажа,но е супер точна ,също и много симпатична жена 😀

Моля дайте координати за тази жена, също и тарифа
   Не знам точно коя от двете е гледала на моя приятелка. Ама нищо не е познала,олекнала е с около 300 лева доколкото си спомням.Беше преди около две-три години.

# 197
На мен ми е гледала бабата на Азис,ако е изобщо му е баба.Ама за такава се представя.Та пълни глупости ,нищо не ми позна .На сватба щях да ходя ,ама никой не ме е канил още .Минали са четири години оттогава.И двама полицаи щели да се бият ,пък аз да стоя настрана...Иска ми 200 лева да разваля магия.Ама аз не се съгласих.

# 198
Намерете я в интернет Simple Smile има я там пишете Ани ,Станка

# 199
Не исках да го пиша, защото не е мое преживяване, но в края на крайща може да е полезно на някой. Моя позната преди 5-6 години беше ходила в Костинброд при Станка, бабата на Азис която много познавала. Е, резултата беше, че не е познала ,че има 2 деца, искала да разваля магия за сериозна сума и това което казала било около 10% от реалността. Това каза тогава тази позната, която пропътува голямо разстояние и направи сериозни разходи за .... нищо.
Може и да има хора на които е познала - не знам.Казвам какво са ми споделяли. Аз лично не съм ходил и нямам намерение да ходя при тази жена.

Обаче пак да попитам за някой във Варна или околността който наистина да има дарба да гледа и познава. Да сте чували за такъв човек ?

# 200
Здравейте може ли отзиви за Здравка във Велико Търново?

# 201
Здравейте група. Отдавна не съм влизал или писал тук, но имам изключително специфичен въпрос, на който се надявам да открия поне някакъв елементарен отговор. Жената която ни правеше магии (поръчител по-скоро) повече от десет години, почина наскоро, и въпроса ми е дали това ще се отрази на нас, и по-скоро дали всичко това което е поръчала и сторила, ще се разнесе, ще го отнесе с нея, или просто всичко ще си остане както е било до сега (трудности, болести, безкъсметие)?

Потърсете Нели Кралева във фейсбук, за диагностика и консултации.  Изключително точна. Успех
Кажете нещо повече, колко струва подобна консултация, колко време продължава, вие сте впечатлена от прочитането на сегашното положение или е предсказала нещо важно, което се е сбъднало? Благодаря предварително

# 202
  • София
Здравейте.Утре имам лична консултация с Веда Морана Одина  - таро.Някой ходил ли е при нея....някакво мнение за нея?Благодаря.

# 203
Здравейте! Включвам се по темата с 1 съвет и 1 питане. Майка ми (лека й пръст) се занимаваше с ясновидство и от нея знам, че магии се развалят само с църква, като се четат Василеви и Киприянови молитви. Домът се пръска със светена вода от вътре на вън, за да излиза лошото. Ако самата магия се намери в дома, дреха, офис и тн не се пипа с голи ръце, взима се с нещо (салфетка, кърпичка и тн) и се изхвърля в течаща вода. За заключен късмет е добре да се уговорите с някой поп и 3 четвъртъка подред да идете да отключите църква. Тя не вярваше, че човек може да развали магии или негативна енергия. Винаги е казвала само и единствено със силата и вярата към Бог. Също така, смятам че няма ясновидец, който да познава на 100% от хората, защото аурата на всеки е различна. Аз лично смятам, че съм наследила някаква дарба, но не искам да я развивам. Иначе така на познати от чисто любопитство съм казвала неща, които после ставали (аз самата не вярвам напълно). От тази гледна точка, мога да кажа, че понякога информацията излиза объркана и от там предсказанието може да не е напълно точно. Времето за сбъдване също е относително. Споделям последните неща от гледна точка на очакванията.
А сега да попитам, понеже самата аз обичам от време на време да ходя на гледачки. Бихте ли ми препоръчали някой от Пловдив, от който сте останали доволни. Благодаря!
Искам да допълня ......Когато някой каже че магии се развалят с Киприянови молитви се отнасям с голямо съмнение.Киприянови молитви могат да развалят само леки неща като уруки или нещо подобно .Ако една магия е направена от много вещ човек ,да се разболееш Или да тънеш в мизерия ,да нямаш късмет в работа,любов до безкрай ,една такава молитва няма да помогне .То ако така ставаше ,нямаше толкова много хора сега да пишат тук ,или нямаше да има толкова мн хора с разрушени съдби ,защото магията може до такава степен да те побърка ,че да станеш друг човек .

# 204
  • София
Здравейте група. Отдавна не съм влизал или писал тук, но имам изключително специфичен въпрос, на който се надявам да открия поне някакъв елементарен отговор. Жената която ни правеше магии (поръчител по-скоро) повече от десет години, почина наскоро, и въпроса ми е дали това ще се отрази на нас, и по-скоро дали всичко това което е поръчала и сторила, ще се разнесе, ще го отнесе с нея, или просто всичко ще си остане както е било до сега (трудности, болести, безкъсметие)?

Потърсете Нели Кралева във фейсбук, за диагностика и консултации.  Изключително точна. Успех
Кажете нещо повече, колко струва подобна консултация, колко време продължава, вие сте впечатлена от прочитането на сегашното положение или е предсказала нещо важно, което се е сбъднало? Благодаря предварително

Направи много точна диагностика за магия на конкретен човек, за което и аз мислех, че има намеса. Отделно има ясновидски способности. Мисля, че гледа на боб и Таро

# 205
  • Бургас
Здравейте! Някой да е посещавал Стефка Костадинова от Сливен?

# 206
Здравейте! Някой да е посещавал Стефка Костадинова от Сливен?

Здравейте.Да,посетих я тази година лятото.Какво да ви кажа-глупости на търкалета .Нищо съществено,което да не може да прочетете в хороскопа си. Попитах я ще имам ли дете и тя каза-ако е ин витро ще е момче,ако е по естествен път-момиче.Недей да питаш повече.
За настоящето беше буквално налучкване ,но тъй като казваш рождена дата според зодията ти се оправя.Ако има други хора,за които се пита,също иска имена и рождени дати.
парите-колкото оставиш.Аз оставих 20 лева.

# 207
Здравейте,истинските врачки гледачки не се показват и не са публично достояние.След направени експерименти се стигна до извода че ,те не могат да познават.Просто  защото всяко секунда нещата се променят.В времето.Стигнахме до извода,че това са окултни занимания,които църквата отрича,те казват аз ще ти помогна грешно е това,всъщност е каквото е предначертано това ще бъде,не каквото те казват за мен всеки сам кове съдбата си.Единствено карти таро показват понякога ситуации които са верни.Лично аз спирам да се занимавам,цитирам"В Библията пише недвусмислено, че при врачки, гадателки и други подобни е много вредно за самия човек да се ходи. На никой не са помогнали. Само в началото нещата уж се оправят, но после става много по-зле".За мен всичките тем подобни вземат пари и са нечисти.Истинския човек няма да ти вземе нищо.Ще каже нямам тарифа ,не взимам или кой каквото желае.Единствено тази Ани от родата на Азис позна нещо с тарото.Тези които казват ами аз Говоря с Господ ами не е така,в Библията точно се отричат,и църквата ги отрича напълно ,а те пък се уповават на светии и светци.И незнам кой лъжат.Като цяло това са тъмни сили.Лично аз познавам жена,която каза не желая да правя или променям съдбата на хората ,защото има Господ и ме е страх от него,тоест всичките оснали за.мошенници просто е,които понякога налучкват,нещата.По добре не ходете,опитвайте се сами да оправите нещата.

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 21:33 от nelly13

# 208
Без да искам да превръщам темата в "за " и "против" религията,държа да подчертая,че Библията е написана от хора.А Църквата е създадена за контрол над хората.Така че дали отрича или не разни практики си е нейна работа.И при нея се плаща-свещи,ритуали...И защо да не платя на гледачката-в крайна сметка аз отнемам времето ѝ .Отишла съм доброволно ,не ме е канила.

# 209
А ако не взима нищо - значи, че “нещо не е наред”, измамник или тн..😅

Общи условия

Активация на акаунт