Ясновидки/врачки - Тема 41

• 119 468
  • 779
  •   1
Отговори
# 735
Усещам как на Айдън ходжа рязко му се увеличи клиентелата.

И аз това си помислих Grinning

# 736
А аз усещам, как някой ще си има неприятности след време и ще си бие главата в стената, защо е постъпил така на времето ....
Всяко нещо на този свят има цена, особено магическите намеси. Там не се плаща с пари, плаща се по друг начин. Но както и да е. Няма смисъл да пиша, никой няма да разбере. Човек преди време беше писал какви последствия е имало за него, но никой не го е прочел явно. Заблудени от собствените си желания, хората не осъзнават какво губят ....

# 737
  • Бургас
Има нещо гнило в Дания.
Направо приказна история!

# 738
Аз имам лични наблюдения от т.нар.бяла магия. Това е отвратително нещо, не по-хубаво от черната магия, защото държи човек в отношения въпреки волята му . Момичето, от което имам наблюдения беше в ужасно състояние, като обсебена. Каквито и глупости да правеше момчето, каквото и да й говорехме околните, тя си знаеше нейното. Години по- късно споделяше, че все едно не е била тя и съжаляваше горчиво за избора си да се ожени. Един ден свекърва й, която много държеше двамата млади да се оженят навремето, след поредния скандал й казала" Да не бях правила нищо!".
Погледни и вашата история, първо другата му правела магии, сега ти ще му правиш, утре може някоя трета да се появи и тя да реши да прави ритуали, ами това е безумие.
Разбирам, че е така.. Но ние бяхме с голяма любов и изведнъж за 7 дни той просто ме заряза без никаква причина.. Тогава започнах да съм зле здравословно, без лекарите да ми открият нещо.. И се усетих за какво става въпрос.. И добре, че този човек за дни ме върна към здраве и живот.. Без да правя реклама, но това е самата истина.. Аз също не вярвах до днес, когато ходжата ми каза, че на 3 ден ще ме потърси по някакъв начин..

# 739
А аз усещам, как някой ще си има неприятности след време и ще си бие главата в стената, защо е постъпил така на времето ....
Всяко нещо на този свят има цена, особено магическите намеси. Там не се плаща с пари, плаща се по друг начин. Но както и да е. Няма смисъл да пиша, никой няма да разбере. Човек преди време беше писал какви последствия е имало за него, но никой не го е прочел явно. Заблудени от собствените си желания, хората не осъзнават какво губят ....

Аз не съм го видяла това иначе ми стана интересно и искам да го прочета
Къде са го писали

# 740
  • в страната на чудесата
Стоянова, научете се да цитирате правилно. Много проста работа е. По-проста от даването на акъл...

Момиче, как ще живееш с някой, който си привлякла с магия. Утре ще имаш деца, с тези работи шега не бива...

# 741
Не е шега работа. Не се занимавайте с тъмните сили чрез магии. Имайте вяра в Бог,  помолете се с чисто сърце, и ще ви се подаде ръка за помощ.
Вярвам твърдо, че има хора с дарба да виждат напред и назад във времето и съдбата. Но ходжите и всякакви други, които се занимават с магии, избягвайте ги. Аз лично съм виждала последствия, когато всичко се връща на поръчителя. Ужасно е, но каквото човек сам си направи, нали знаете....

# 742
Стоянова, научете се да цитирате правилно. Много проста работа е. По-проста от даването на акъл...

Момиче, как ще живееш с някой, който си привлякла с магия. Утре ще имаш деца, с тези работи шега не бива...
Аз имам 2 големи деца.. На 13 и 16 години.. Това ми е втора връзка.. И бяхме с голяма любов, докато и на мен не ми направиха тази мръсотия за раздяла.. И човека за 7 дни ме изостави.. Бях зле със здравето без видими и лекарски причини.. И затова се реших на тази стъпка, защото знам, че с моя човек се обичаме истински, просто са ни въздействали.. Трябваше да се спася, друг начин няма!

# 743
Ако правилно разбирам, aneta24, голяма любов, но се появила друга, омагьосала съпруга и той ви изоставил за една седмица, заедно с децата?
И Айдън ходжа ви го върна за три дни срещу 280 лева? Вие вярвате ли си изобщо?

# 744
Ако правилно разбирам, aneta24, голяма любов, но се появила друга, омагьосала съпруга и той ви изоставил за една седмица, заедно с децата?
И Айдън ходжа ви го върна за три дни срещу 280 лева? Вие вярвате ли си изобщо?
Първо не ми е съпруг а приятел.. Децата са ми от предишната връзка.. И да с новия ми приятел имахме страхотна връзка 6 месеца, но изведнъж просто ме остави без причина.. Здравето ми се влоши, а ходенето по лекари не показа нищо.. Затова във отчаянието си, се обърнах към ходжа, защото чух че те могат да помогнат, когато двама истински се обичат.. И да точно така стана, каза ми че след 3 дни ще ме потърси, а след 7 ще сме заедно.. Каквото каза точно това се случи на 3 ден. Говоря съвсем сериозно и не се шегувам.. А аз бях стигнала до дъното на мъката.. И не вярвах в магии и тем подобни.. Но този човек ми  помогна, заявявам го съвсем честно и отговорно..

# 745
  • в страната на чудесата
6 месеца не е срок за голяма любов...
Дано не съжалявате за направеното.

# 746
На мене Айдън ходжа не ми помогна след дадена сума ,поиска още по голяма

# 747
Сега чакаме да видим дали ще се съберете на 7ия ден.

# 748
Сега чакаме да видим дали ще се съберете на 7ия ден.
И аз това чакам да видя с нетърпение , защото за 3 ден позна.. Във петък ще стане ясно..

# 749
Ама потърсил ли те е или си чула от някой, че питал за теб?

Общи условия

Активация на акаунт