Ясновидки/врачки - Тема 41

• 122 312
  • 779
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, чета ви от известно време, защото напоследък имам един проблем,който ме мъчи и исках да видя към кого мога да се обърна. Преди години често ходех да ми гледат на какво ли не- на карти, на кафе, на Таро, на боб, на ръка, на числа и на моя снимка даже, някой много ми познаваха,  за съжаление вече не се занимават с това, на боб като бях да ми гледат и жената с невероятна точност ми описа хора и събития в миналото, но за съжаление за бъдещето това,което каза бяха само моите мечти,  според мен е усетила какво искам да ми каже. Последно ми е гледала Силвия на Таро,  мисля,че имаше страница във фейса,  тя позна за работа много точно къде ще започна, за любов ми каза, че ще срещна човек ,с когото имам карма и ще ми бъде много трудно с него , срещнах един такъв след една година наистина ми беше трудно. Много често като ми гледат тогава,когато съм много отчаяна и ми казват това,за което си мечтая ( без да им го споменавам) сякаш картите усещат какво си мисля, много е странно. Кой може да ми препоръчате да ми гледа от разстояние, в момента не мога да пътувам

# 106
Здравейте, искам да споделя с вас и ако може да ме посъветвате, ако сте се сблъсквали с нещо подобно. Вчера си записах час за днес да ми леят восък. Жената се намира в село Самораново, ако някой знае нещо нека сподели. Казва се Ралица. Все още не знам какви са ми впечатленията тъй като до сега не бях ходила да ми леят восък. Останах малко изненадана като ми каза че трябва да си занеса восък и яйце. Май позна някои неща или пък налучка. Обясни ми че восък се лее три пъти по три. След като разтопи първият път восъка започна да прочита фигурите, каза ми че имам направени три магии и че в двора има заровено яйце, ако не можеме ние да го намериме тя може да го открие. В един момент спря и каза че не и позволявало да ми се лее повече восък защото положението било доста зле. Трябва да си купела миро и да се прочистя с него в продължение на 40 дни, но не какво да е миро, а трябвало да ми го поръча от Израел събирано от плачещи икони, че нашето по църквите не било истинско. Не искам да коментирам цената, иначе каза че е безплатно но тези пари били за транспорта. След като се уточнихме, че за сега няма да поръчвам от нея, тъй като имам приятелка в Израел и ако се прибира скоро ще я помоля да ми вземе. След това минахме на етапа с яйцето за прочистване. С разперени ръце с гръб към нея тя започна да минава по главата, ръцете , гърба, краката с яйцето. Каза после да и кажа ако съм почувствала някъде нещо. Още със самото започване от главата имах чувството, че някой я стисна с менгеме, но по тялото нищо не почувствах. Когато всичко приключи и аз не разбрах как стана защото бях с гръб към нея се чу счупването на яйцето и тя се извика. Помислих че го е изпуснала, но яйцето я беше изпръскало цялата. Каза че се е пръснало в ръцете и че до сега не и се е случвало такова нещо и че много спешно трябва да започна с прочистването с миро, че нямам време за губене. Пак ми повтори, ако желая тя да ми поръча мирото, тъй като щяло да дойде бързо и да не се размотавам да моля този и онзи защото губя време. Казах и че трябва да го обсъдя със съпругът ми и ще и звънна. Попитах колко и дължа, отговори ми че няма такса, колкото пожелая да и оставя на земята. Вие как мислите, дали си заслужава да поръчам мирото от нея или е поредната измама.

# 107
Няма какво да и се вързваш на глупостите!
Мирото не се събира от икони а се вари по специална рецепта и докато се прави се четат молитви. На всеки няколко години това се прави в Синод-а.
Яйцето явно го е стиснала, иначе не се чупи. Ако искате сложете си едно яйце до главата, преспете с него и на сутринта го хвърлете в течащ вода.
Но за мен няма смисъл да се вързвате на приказките на тази жена,която явно иска да ви вземе парите за нещо което не съществува.

# 108
Мирото не се събира от икони а се вари по специална рецепта и докато се прави се четат молитви. На всеки няколко години това се прави в Синод-а.
Яйцето явно го е стиснала, иначе не се чупи. Ако искате сложете си едно яйце до главата, преспете с него и на сутринта го хвърлете в течащ вода.
Но за мен няма смисъл да се вързвате на приказките на тази жена,която явно иска да ви вземе парите за нещо което не съществува.

Благодаря Ви, за бързият отговор. Стори ми се, че има нещо гнило тъй като повтори  тя да ми го поръча, но ми се искаше и друго мнение да чуя.

# 109

Благодаря Ви, за бързият отговор. Стори ми се, че има нещо гнило тъй като повтори  тя да ми го поръча, но ми се искаше и друго мнение да чуя.
Така не може да се каже дали жената е имала лоши намерения и не говори истината или просто такива са възможностите и към този момент.
Принципно мирното, яицето, восъка или оловото може да погълне част от енергията, която човек е натрупал и му пречи, но не може да разреши проблема, тоест причината, ако той има външно влияние тип магия, проклятие или някаква сила, която е закачена за него. За да се направи това човек трябва да познава енергията и да може да общува с нея иначе другите неща като действия и ритуали не значат нищо, защото те са просто изпълнение по форма, но за да има ефект формата трябва да има смисъл и съдържание. Само по форма означава някой да ти даде пластмасова ябълка, която да ти кажат, че ще се нахраниш и ще се сдобиеш с витамини, но когато решиш да я изядеш, разбираш, че това е предмет, който по форма прилича на ябълка, но по смисъл и съдържание е съвсем различно нещо. Смисъла на тази ябълка е да прилича на истински плод, който винаги да е красив и никога да не се разваля а съдържанието е пластмаса и други синтетични вещества. И така хората много лесно се лъжат, ако не могат да видят тези 3 неща. Това се отнася за абсолютно всичко в живота защото всяко нещо има тези 3 неща - форма, смисъл и съдържание. Дори и мислите и чувствата.

# 110
Цитат
Така не може да се каже дали жената е имала лоши намерения и не говори истината или просто такива са възможностите и към този момент.
Принципно мирното, яицето, восъка или оловото може да погълне част от енергията, която човек е натрупал и му пречи, но не може да разреши проблема, тоест причината, ако той има външно влияние тип магия, проклятие или някаква сила, която е закачена за него.

Пиша и повече нямам намерение да влизам в празнословие. Темата е а помощ, не за лекции кое какво би било, проповеди или словоизлияния.

1. Щом жената е искала много пари за нещо, което не е вярно, то това не е подбудено от алтруистическа любов към ближния. Това си е най-чист вид търговия с незнанието на хората имащи проблем !

2. Мирото не поглъща енергия !
В християнството се прилага след кръщене или след литургия на църковен празник / служба. Идеята е да запази ( запечата ) чистото състояние, което трябва да е достигнато след ритуала / молитвата / литургията !!
Да се миропомазва човек, който мисли, че има магия е налудничав ! На такъв човек по-добре да му се прочета някакви молитви след които да се миропомаже, но не и обратното. Даже да пие и да си измие лицето със светена вода ще има по-добър ефект.

3. При восък, олово нещата са по-различни. Там се топи материала и в с изливането му / при кристализацията / се отнема част от енергията натрупана в човека. За това се четат и молитви докато се топи и излива, за да се прехвърли енергията и се прави по няколко пъти.

4. Яйцето е съвсем друга работа. Там си има други изисквания и нещата са различни от восъка и оловото !

5. С восък, олово или яйце МОЖЕ да се реши проблема на човек, който има магия, НО този който разваля трябва да знае много точно какво прави. В противен случай ефект няма !

# 111
Цитат
Принципно мирното, яицето, восъка или оловото може да погълне част от енергията, която човек е натрупал и му пречи, но не може да разреши проблема, тоест причината, ако той има външно влияние тип магия, проклятие или някаква сила, която е закачена за него.

Пиша и повече нямам намерение да влизам в празнословие. Темата е а помощ, не за лекции кое какво би било, проповеди или словоизлияния.

1. Щом жената е искала много пари за нещо, което не е вярно, то това не е подбудено от алтруистическа любов към ближния. Това си е най-чист вид търговия с незнанието на хората имащи проблем !

2. Мирото не поглъща енергия !
В християнството се прилага след кръщене или след литургия на църковен празник / служба. Идеята е да запази ( запечата ) чистото състояние, което трябва да е достигнато след ритуала / молитвата / литургията !!
Да се миропомазва човек, който мисли, че има магия е налудничав ! На такъв човек по-добре да му се прочета някакви молитви след които да се миропомаже, но не и обратното. Даже да пие и да си измие лицето със светена вода ще има по-добър ефект.

3. При восък, олово нещата са по-различни. Там се топи материала и в с изливането му / при кристализацията / се отнема част от енергията натрупана в човека. За това се четат и молитви докато се топи и излива, за да се прехвърли енергията и се прави по няколко пъти.

4. Яйцето е съвсем друга работа. Там си има други изисквания и нещата са различни от восъка и оловото !

5. С восък, олово или яйце МОЖЕ да се реши проблема на човек, който има магия, НО този който разваля трябва да знае много точно какво прави. В противен случай ефект няма !
Lan моите уважения към теб и твоите опитности, но ако с яице, олово и куршум се решаваха проблеми като магия и други защо е пълно с хора, които минават през тези ритуали и не получават помощта, от която имат нужда? Самия ти пишеш, че търсиш още човек, който да разваля. Теоритичните знания, които не могат да бъдат приложени на практика са чисти заблуждения. Аз и преди съм писал за това, че изчистване без балансиране на енергията няма никакъв положителен ефект и това е нещо много просто, но за съжаление 99% от хората които се занимават с това не го знаят а това е закон.

# 112
Цитат
Lan моите уважения към теб и твоите опитности, но ако с яице, олово и куршум се решаваха проблеми като магия и други защо е пълно с хора, които минават през тези ритуали и не получават помощта, от която имат нужда? Самия ти пишеш, че търсиш още човек, който да разваля. Теоритичните знания, които не могат да бъдат приложени на практика са чисти заблуждения. Аз и преди съм писал за това, че изчистване без балансиране на енергията няма никакъв положителен ефект и това е нещо много просто, но за съжаление 99% от хората които се занимават с това не го знаят а това е закон.

Някъде аз да съм писал, че мога да развалям, че имам дарба и знам необходимите молитви, че да мога сам да си помогна ? Като ги нямам тези неща, как да се хващам да правя работи, които може да ми донесат още по-големи проблеми на главата ?
Да, има неща, които могат да се направят на първо време, колкото да се забави реакцията докато се намери човек който да помогне. Но това не е теория, а чиста практика !
Проблема е, че има какви ли не учили не до учили, специализирали в чужбина, наследници на незнам си кой гуру или духовен учител, които се опитват да се занимават с неща за които хал-хабер си нямат ! 
И висички тези 'лечители' предлагат помощ. За това се получават тези работи. Защото тези така наречени ученици нямат дарбата и способностите на техните учители, както и техния поглед върху света на видимото и невидимото. Някога, когато лечителството се е считало за дарба, учениците са се търсели от село на село и град на град и само хора с дарба, които са преминали цялото обучение от учителите си са можели да постигнат това което трябва. А сега всеки ходи я на курс за сертификат, я в чужбина и след това веднага е правоспособен - Абсурд !
Нямаш ли дарба, не ти ли е дадено - няма как да помагаш. Това е истината. Останалото са общи приказки.

# 113
А да  има дарба, пак не вярват..)
Всъщност, помага това, в което вярваш. Ако ще и яйце да е.

# 114
А да  има дарба, пак не вярват..)
Всъщност, помага това, в което вярваш. Ако ще и яйце да е.
Не е точно така. От дарба до дарба има една планина разлика. Има различни дарби. Един човек който може да вижда в бъдещето не значи, че може да лекува ! Също и от магия до магия има разлика.
Но който иска да знае трябва да търси. На готово нищо никъде не се дава.
Вярата е хубаво нещо, но само с вяра, която не е подплатена с действие нищо не се получава.
А колкото до това за какво се използват яйцата .... има кулинарни книги. Останалото не го пише в тях.

# 115
Аз мисля, че така определящите се магове, ясновидци, екстрасенси в БГ, не владеят енергията и няма как - те са хора, може би с по-чисто поле, по-високо духовно ниво и т.н. Фактът, че си усетил някакви заложби не означава, че трябва да се вършат някакви "уж помощи" за другите хора., освен това до ясновидство не трябва да се прибягва при всяка житейска трудност, особено пък от любопитство! Когато се осланяме на Бог и го молим за помощ ще я получим по неочакван за нас начин и от неочаквано място. Вярвайте, проявете търпение, молете се и вашето чудото ще дойде!

# 116
Здравейте, знаете ли за човек с ясновидски способности в град Перник и околията? Също бих Ви помолила, ако знаете и за леене на восък и олово в района на Перник да споделите. Благодаря! Simple Smile

# 117
  • там, където ми харесва
Здравейте, споделете някои гледач от Бургас, може и на лични.

# 118
Здравейте, някой има ли актуален телефон на Светлана от Сухата река? Тези, които от старите теми не са актуални.

# 119
Тези,който имат дарба много не обичат да се занимават с хорските проблеми, защото 90% от хората питат "Ще се съберат ли Х и У?" едно и второто е, че не могат да ти разкажат целият предстоящ живот, а хората това очакват. Имам приятелка, която усеща кой ще почине, и юни като си вървяхме по Витошка ми каза,че мой роднина ще си замине. Тогава си казах, че сигурно ще е чичо ми. Миналата седмица почина. Дал съм й бойна задача да ми каже, когато усети,че си заминавам. И на оня свят ще съм й задължен, че ме научи как да се чистя. Едно време ми казваше много неща, но от години не ще. Тя само на познати ни гледаше и винаги познаваше, но от доста години отказва. Казва,че много се натоварва и не я моля, а пък и няма за какво толкова да питам. Тези, които са сложили такса, дори и да са имали дарба, след години я загубват. Бившето й гадже беше много силен, но без да се плати 50 лв не приема. Дори и на мен отказа, въпреки че беше спешен случай и обещах като имам пари да платя, нищо че съм близък приятел на тогавашното му гадже. Е как няма да загуби дарбата. Сега като му четох интервюто в един сайт и като се беше изцепил,че от 10 години общувал с Ванга, казах на моята приятелка и тя като чу направи една физиономия "Общува той...". За маг Ивайло става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт