Ясновидки/врачки - Тема 41

• 122 337
  • 779
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте група. Отдавна не съм влизал или писал тук, но имам изключително специфичен въпрос, на който се надявам да открия поне някакъв елементарен отговор. Жената която ни правеше магии (поръчител по-скоро) повече от десет години, почина наскоро, и въпроса ми е дали това ще се отрази на нас, и по-скоро дали всичко това което е поръчала и сторила, ще се разнесе, ще го отнесе с нея, или просто всичко ще си остане както е било до сега (трудности, болести, безкъсметие)?
Кажи при кого си ходил да ти развали направеното и да те изчисти.
Това което те е правила и се е върнало на нея и затова е платила по единствения възможен начин. От тук нататък нещата трябва да се оправят при вас - няма кой да ви вреди повече.

# 166
Кажи при кого си ходил да ти развали направеното и да те изчисти.
Това което те е правила и се е върнало на нея и затова е платила по единствения възможен начин. От тук нататък нещата трябва да се оправят при вас - няма кой да ви вреди повече.

Къде ли не, но за жалост никой не успя, понеже тя ги поръчваше една след друга. До колкото разбрах, починала е от Ковид, не знам дали е някакво възмездие, или просто и е дошло "времето", но това натрупаното от нея през годините, което ни доведе до тотален крах и просешка тояга, дано мъничко поне се разсее, че не се живее в тоя ад.

# 167
То натрупаното ще се разсее, трябва малко време. За всеки случай отидете пак да ви изчистят.

# 168
То натрупаното ще се разсее, трябва малко време. За всеки случай отидете пак да ви изчистят.

Няма вече къде приятелю, за жалост не останаха стойностни и истински "вещи в занаята".

# 169

Няма вече къде приятелю, за жалост не останаха стойностни и истински "вещи в занаята".
 Във фейсбук страницата на Веда Морана Одина има и телефон за записване и лична среща.

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 22:56 от bibi2728

# 170
[Във фейсбук страницата на Веда Морана Одина има и телефон.

О не, мерси! Малко несериозно ми се струва да се прави в Ютуб канал, групово изчистване, восъколеене, и прочие. Най-малкото което е че се получава една топка от енергии при такива мероприятия, след което не ми се мисли за мазалото което се случва...Вие как мислите?

# 171
НЯМА МАГИИ ИМА МОШЕННИЦИ....

# 172
НЯМА МАГИИ ИМА МОШЕННИЦИ....

И от двете има, и то доста.

# 173
  • област Софийска
Някой, който да е ходил скоро до с. Ребърково при Таня? Моля споделете кога може да се запише за час - понеделник или вторник? Само в събота ли приема?
Ходих в края на септември при Таня. И да, в понеделник се обадихме и отидохме в събота. Доволна съм, много неща позна, едното вече се сбъдна и то точно в срока, който тя посочи.

# 174
  • София
Ходих в края на септември при Таня. И да, в понеделник се обадихме и отидохме в събота. Доволна съм, много неща позна, едното вече се сбъдна и то точно в срока, който тя посочи.
[/quote]

моля, дайте координати за тази Таня от Ребърково

# 175

моля, дайте координати за тази Таня от Ребърково
[/quote]
И по телефона може ли да гледа,че нали има ковид?

# 176
Здравейте! Моля ви да ми кажете дали Хайрие от Боян Ботево познава, за да знам дали да пътувам?

# 177
Здравейте! Включвам се по темата с 1 съвет и 1 питане. Майка ми (лека й пръст) се занимаваше с ясновидство и от нея знам, че магии се развалят само с църква, като се четат Василеви и Киприянови молитви. Домът се пръска със светена вода от вътре на вън, за да излиза лошото. Ако самата магия се намери в дома, дреха, офис и тн не се пипа с голи ръце, взима се с нещо (салфетка, кърпичка и тн) и се изхвърля в течаща вода. За заключен късмет е добре да се уговорите с някой поп и 3 четвъртъка подред да идете да отключите църква. Тя не вярваше, че човек може да развали магии или негативна енергия. Винаги е казвала само и единствено със силата и вярата към Бог. Също така, смятам че няма ясновидец, който да познава на 100% от хората, защото аурата на всеки е различна. Аз лично смятам, че съм наследила някаква дарба, но не искам да я развивам. Иначе така на познати от чисто любопитство съм казвала неща, които после ставали (аз самата не вярвам напълно). От тази гледна точка, мога да кажа, че понякога информацията излиза объркана и от там предсказанието може да не е напълно точно. Времето за сбъдване също е относително. Споделям последните неща от гледна точка на очакванията.
А сега да попитам, понеже самата аз обичам от време на време да ходя на гледачки. Бихте ли ми препоръчали някой от Пловдив, от който сте останали доволни. Благодаря!

# 178
Здравейте! Моля ви да ми кажете дали Хайрие от Боян Ботево познава, за да знам дали да пътувам?

Има и доволни , има и недоволни. Аз първия път останах много доволна , втория не толкова. Но пробвай, нищо не губиш.

# 179
Здравейте. Включвам се отново да споделя инфо за Поли, която гледа на таро от София. Във времето писах след първата си консултация с нея, че две прогнози се сбъднаха и една не се сбъдна. Към момента искам да дам отново обратна връзка. Имах много притеснителна ситуация през юни свързана с единия ми син.  Бях доста притеснена. В случая не ми трябваше толкова предсказване, колкото някой да ми даде повече яснота и детайли за това, което се случва в момента. Обадих се на Поли и се уговорихме за час, поясних какво ми е нужно. Тя отдели време, доста говорихме, реди много карти. Даде ми инфо какво според нея се случва според това, което вижда. Прогнози не ми е правила тогава. Мога да кажа, че около две седмица по-късно нещата, които тя ми каза за ситуацията се потвърдиха с много голяма точност. Само един детайл не беше така, както го беше описала, но това не беше от първостепенно значение. В началото на септември, тъй като досега съм с много хубави впечатления от нея си направих пак консултация. Даде ми много категорични прогнози. До момента мога да кажа, че две от тях се случиха по напълно описания начин. Едната прогноза обаче се случи доста по-рано от предвиденото. Тя ми беше казала да я очаквам от ноември нататък, а тя се случи седмица след консултацията.
Понеже много съм писала тук през годините и много съм се оплаквала, била съм на доста места...Бях изгубила наистина надежда, че мога да намеря човек, който да ми познава в някаква степен, защото знам, че 100% няма. Затова споделям за Поли. Ще пиша след време и за другите ѝ прогнози. От първата ми консултация с нея съм споделяла, че две прогнози се сбъднаха, а една не. Ще видим занапред. Подчертавам, че ми е много приятна и като комуникация. Доста интелигентна, мила и позитивна, умее да предразположи. Би ми се искало да се срещна с нея на живо, но все ми казва, че на този етап консултациите са само по тел. Пиша пак координатите, защото нямам голяма възможност да отговарям на лични съобщения.
0879483364 Поли таро, София

Общи условия

Активация на акаунт