Ясновидки/врачки - Тема 41

• 122 449
  • 779
  •   2
Отговори
# 180
Здравейте, знаете ли нещо за Сине от Варна, ако някой има координати за нея моля ви да ги споделите, другата жена която ме интересува е Снежа от Сливен

# 181
Коя е  Сине от Варна и с какво се занимава по-точно ?

# 182
Коя е  Сине от Варна и с какво се занимава по-точно ?
помагала по някакъв начин, гледачка до колкото разбрах

# 183
И къде из географията на Варна се намира тази жена , ако не е тайна ?

# 184
Някой може ли да ми препоръча добър ясновидец от бургас или около бургас

# 185
Здравейте, някой посещавал ли е Венета от Стражица или Соня Щерева от Горна Оряховица, какви са ви впечатленията от тях?

# 186
И къде из географията на Варна се намира тази жена , ако не е тайна ?
това се опитвам да намеря и аз, за двете жени търся някаква информация, но за съжаление не мога да намеря абсолютно нищо за тях

# 187
Здравейте.Влизам ,за да напиша мнение за Ани Кирилова -Ленорман. Аз не я харесах тогава,но предсказа смъртта на родителите ми до три месеца.Срокът не позна ,но днес изпратих баща си.
Честно,хора,сега треперя за майка ми.

# 188
  • София
Съжалявам за загубата ти, знам какво е да загубиш родител когато не очакваш. Искам да ти кажа "дръж се момиче живота не е лек но ти си силна и ще се справиш". Пътят на човека на земята е начертан и свършва когато му дойде времето. Не мога да кажа за предсказанието на Ани. Но мисли в позитивна посока и нещата ще се оправят.

# 189
Здравейте,
През 2018 година, когато постъпвах на настоящата си работа, Ваня Спасова и Нуша, ми казаха, че тя ще е "трамплин" към следващата. И двете се изразиха точно с тези думи. Сега започвам нова работа при по-добри условия, в която ще използвам придобитите знания. Разликата между двете е, че тогава Ваня имаше лошо усещане за работата (която напускам сега) и ме посъветва да не започвам. Тогава обаче нямах много избор и не я послушах.
Таня от Иван Вазов също ми предсказа сменянето на работата.
Наскоро се чух с Лина и бих я сравнила по начин на работа с Нуша, но засега нямам впечатления за познаваемостта й.

# 190
Здравейте в ютуб попаднах на две тароложки. https://www.youtube.com/channel/UCZijv5b2_xTD0qODHV6C0TQ и https://www.youtube.com/channel/UC4lnpLe5OLjSAl_HrX7kHzg  Някой с мнение за тях? Благодаря.

# 191
Здравейте,искам да дам отзив за Ани от Костинброд,снахата на бабата на Азис ,гледа на таро е познаваемостта и за ситуацията в момента е 98 % точна.Картите са многооо стари ,мисля че баба Станка е гледала с тях.За в бъдеще не мога да кажа,но е супер точна ,също и много симпатична жена 😀

# 192
Хубаво, че познава жената и че си доволна. След време ще кажеш дали е познала и за бъдещето, което е по-важно.
Мен обаче ме гложди следното съмнение - циганките гледат на игрални карти или на една особена колода Ленорманд. Това с тарото някак си не ми се вързва на това което съм виждал ....

# 193
Хубаво, че познава жената и че си доволна. След време ще кажеш дали е познала и за бъдещето, което е по-важно.
Мен обаче ме гложди следното съмнение - циганките гледат на игрални карти или на една особена колода Ленорманд. Това с тарото някак си не ми се вързва на това което съм виждал ....
Ще кажа животи здраве,ами незнам на какво гледат но наистина позна.

# 194
  • София
Здравейте група. Отдавна не съм влизал или писал тук, но имам изключително специфичен въпрос, на който се надявам да открия поне някакъв елементарен отговор. Жената която ни правеше магии (поръчител по-скоро) повече от десет години, почина наскоро, и въпроса ми е дали това ще се отрази на нас, и по-скоро дали всичко това което е поръчала и сторила, ще се разнесе, ще го отнесе с нея, или просто всичко ще си остане както е било до сега (трудности, болести, безкъсметие)?

Потърсете Нели Кралева във фейсбук, за диагностика и консултации.  Изключително точна. Успех

Общи условия

Активация на акаунт