Ясновидки/врачки - Тема 41

• 122 375
  • 779
  •   1
Отговори
# 225
То проблем е от къде да се намери читав човек с дарба. Вече май не останаха такива никъде ....

# 226
Аз давах по 50 лева за 40 минути на една психетерапевтка... 2 пъти в седмицата!!! Само кимаше и казваше "разбирам". То това си е чист грабеж, по зле и от ясновидките.
За жената от предния пост, с бременната любовница - понякога не ни е дадено да знаем някои неща, и колкото повече ровим, толкова повече ни объркват. Това няма общо с "познаваемостта" и изобщо каква е тази дума???

# 227
Аз давах по 50 лева за 40 минути на една психетерапевтка... 2 пъти в седмицата!!! Само кимаше и казваше "разбирам". То това си е чист грабеж, по зле и от ясновидките.
За жената от предния пост, с бременната любовница - понякога не ни е дадено да знаем някои неща, и колкото повече ровим, толкова повече ни объркват. Това няма общо с "познаваемостта" и изобщо каква е тази дума???

Относно психотерапевтите-аз съм на същото мнение.Цяла година посещавах една такава - веднъж в седмицата.Смисъл никакъв ,просто приятни разговори и непознат човек ,с когото да споделиш.

# 228
Искам да отговоря КОНКРЕТНО на IIG - Ентусиаст /явно съм забравила как да го таправя точно под публикацията,но дано го прочете/.Дадох толкова /70лв./ на жена,която познава повече от 90% и при която периодично ходя повече от 10години.Жалко,че не сте разбрали поста ми,който беше възмущение от алчноста /поне според мен/ за още 10лева и Ви накара да се впуснете в напълно безсмислени размишления.

# 229
Е, алчност е ,но 10 лв не е голяма разлика,така или иначе първоначално самата вие сте решила да се разделите с тази сума 60 лв ,която по принцип не е голяма ,особено за тези ,които печелят големи пари ,но която и не е малка ,на фона на това колко часа работи за нея всеки отделен човек(защото при всеки е различно ) и колко труд полага за нея самия ясновидец .Защо не й казахте тогава ,че това не е нефиксирина такса ,кой колкото прецени,както тя казва и друг път да си сложи такса и всеки сам да прецени предварително дали да я посети или не и да няма недоволни физиономии или ако на всеки взима различно ,да му казва предварително колко иска и той да реши на момента

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 20:50 от IIG

# 230
Ей зна4и има и други с наблюденията ми за терапевтите от последните години.. за съжаление..
Как ли си мислят, 4е това слушане и кимане, и задаване на тъпи (най предсказуемите) въпроси помага?! Satisfied

Относно психотерапевтите-аз съм на същото мнение.Цяла година посещавах една такава - веднъж в седмицата.Смисъл никакъв ,просто приятни разговори и непознат човек ,с когото да споделиш.

# 231
Milena6906, да разбираме ли, че сте доволна от жената от Перник, при която ходите от 10 години и познава почти всичко (90% е доста висока познаваемост)?

# 232
Познаваемост 90% е точни отговори на 9 от 10 въпроса ! Конкретни точни отговори без шикалкавене, увъртания и прочие. Може и да има хора с такава дарба, но никога няма да ви отговорят на 100% на въпросите ви. Всяко нещо има ограничения независещи от нас ...

# 233
Ей зна4и има и други с наблюденията ми за терапевтите от последните години.. за съжаление..
Как ли си мислят, 4е това слушане и кимане, и задаване на тъпи (най предсказуемите) въпроси помага?! Satisfied

Все си мисля, че би трябвало да дават някакви насоки, да те насочват... ДА ти показват проблемите ти, и да ти дават някакви решения... ДА мълчиш и да кимаш и аз го мога, то за това не е необходимо да учиш в университета

# 234
Здравейте.Не съм влизала от години,защото се отвратих от познаваемоста на врачки споменавани тук с едно конкретно тяхно ,,предсказание,, и спрях да ходя да ми ,,познават,, съответно да харча и пари. Така издържах 2-3 години и тази година поради проблеми пак посетих някорко и резултатът с познаваемоста е същият.Ето и моята история:
Преди години ходех от врачка на врачка за проблем с мъж и евентуална жена покрай него.Според всичките той не я иска,не я уважава,мисли за мен и т.н. до момента в който така ,,неуважаваната,, дама се оказа бременна,роди и т.н.Най-интересното е,че никоя не видя бременност и дете,а според мен тази бременност е ин.витро/поради възраста на жената/ т.е. обмислена постъпка и от двамата.Нито една врачка не я видя и предсказа.Обадих се на една и й казай,а тя ми отговори,че не вижда бременност,бъдеще между тях и дали съм сигурна,че е бременна!!!???По спомен ще напиша посетените:
- На бул.,,Стамболийски,,-София-мъж,на 2ет.
-Нели с трите чаши-София
-Гледа на карти таро-София,бул.,,Витоша,, над магазин за обувки
София-ул.,,Пиротска,, в началото,на ъгъл на 2ет.
-Пепа-София,кв.,,Хаджи Димитър,,
-София,пл.,,Славейков,, административната сграда над бившето кино на 6ет./по спомени/.
-Пловдив-бивша мед.сестра,правеща масажи + и нейната приятелка,която се включи /мисля,че беше Рени/.
Пловдив-една руса с папагал.От автогара Родопи надолу и после в дясно,ниска кооперация/блок.На нея се обадих да й кажа.
-София,кв.,,Орландовци,,преди Билата в дясно улицата,малка къщичка в двора и зад нова кооперация-гледа на карти.
-София-кв.,,Левски Г,,-ет.4
Сега като ги описвам /може и някой да съм пропуснала/се отвращавам от себе си как съм могла да пръсна толкова пари-това според мен е болест и зависимост от която успях да се отърва благодарение на тяхната ,,познаваемост,, защото те,ако бременна жена не могат да видят,то тогава какво виждат?
Тази година,поради проблеми пак се поддадох:
-София,кв.,,Левски Г,,-там нещата са трагични,защото:мини през магазина да ми купиш Фанта,че ми се пие и няколко кроасана на децата за закуска и цигари,че нямам /да,ама това са си 10лв.,които не се удържат от таксата!!!/.Идва ред за плащане и:Днес е празник на моето семейство и взимам ..... естественно повече,а парите за покупките???
-София-кв.,,Надежда2,,-гледа на карти.Първият път позна,но вторият нищо-минаха повече от 6м.
-Перник /снощи-тази случка ме провокира да напиша този пост/.При въпроса колко дължа и отговорът колкото прецениш извадих 60лв.,но физиономията й се изкриви,усмивката угасна и каза:поне 70.Извадих още 10лв. и оставих.
Не правя антиреклама на никой.От години исках да споделя,но все нямах време,но провикирана от снощи седнах и го написах.Изводите оставям на вас.Бъдете здрави и щастливи.

Опитах се да пиша на лични но пощенската кутия Ви е пълна. Бихте ли споделили коя е тази жена от Перник? Благодаря за отделеното време!

# 235
Здравейте, някой да има новия телефонен номер на Величка, която преди приемаше в безистена на Пиротска в София? Тъй като посочените номера в началото не са актуални, а и вече я няма на Пиротска...

# 236
  • София
Познаваемост 90% е точни отговори на 9 от 10 въпроса ! Конкретни точни отговори без шикалкавене, увъртания и прочие. Може и да има хора с такава дарба, но никога няма да ви отговорят на 100% на въпросите ви. Всяко нещо има ограничения независещи от нас ...

Коя е тази жена от Перник, нещо съм изпуснала. Моля, споделете повече инфо.

# 237
Здравейте. Тук една дама спомена, че има записан час при Веда Морана. Би ли споделиа впечатления?
Също така, някой има ли отзиви от Маша, която гледа на карти таро в Ютуб, от Таро мастер Оливера или някоя друга тароложка да ми препоръчате?

# 238
  • София
Здравейте. Тук една дама спомена, че има записан час при Веда Морана. Би ли споделиа впечатления?
Също така, някой има ли отзиви от Маша, която гледа на карти таро в Ютуб, от Таро мастер Оливера или някоя друга тароложка да ми препоръчате?
Аз бях при Веда Морана....
Пълно разочарование, пълни глупости. Чаках повече от два месеца... За нищо вярно.

# 239
  • София
Здравейте пак.
Нещо изпадам в дупка и как се бях укротила с търсене на врачки ,пак ме почна вълната.
Та.... писах на Ваня Вучкова. Още не ми е отговорила.Знам ,че е тароложка , а не врачка.
Някакви мнения за нея.

Общи условия

Активация на акаунт