Ясновидки/врачки - Тема 41

• 122 432
  • 779
  •   2
Отговори
# 240
Здравейте , моля дайте координати на доказано добри ясновидки за град София.

# 241
Благодаря за отговорите. На мен Веда ми се вижда малко тарикатка, особено при гледанията на карти Таро. От всички таролози, чиито разклади съм гледала, само тя тегли картите зад кадър и поставя вече изтеглената карта на масата. И изведнъж те се нареждат по конец- предстои ви здраве, любов, просперитет, много пари и т.н.
Може би ритуалите й имат някаква стойност, но какво значи всеки от зрителите да напише своята молитва като коментар или да гледа ритуала 40 дни, ами това е трупане на трафик в нейна полза.
Маша ми се вижда доста интелигентна жена( за разлика от Веда), но тя има има много добро дар слово, говори много и витиевато и накрая нищо конкретно не е казала.
Тази Blessed love съм я гледала, но ме озадачава, че винаги подчертава, че записва за след месеци, пък другите твърдят, че отговарят до десетина дни. Дали действително е най-добрата или си придава важности, не знам... Колебая се за Ася, таролижка, която живее в Кипър, но не съм чела отзиви за нея.

# 242
здравейте, някой да ми даде мнение  за следната ситуация, хора които се занимават с енергийна работа желаят без изричното съгласие на бившия клиент отново да работят с него и си позволяват да се намесват в ежедневието му без да посочат причини , вметката е че този клиент не  държи връзка от месеци с въпросните " хора"

уточнение - за пореден  път се уверявам как в БГ е  пълно с изключително егоистични некадърници в средите на "можещите" които не им дреме дали клиента ще живее или умре, пък всичките ходете като искате , има повече теми  от колкото е нормално

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 00:30 от Instyle

# 243
здравейте, някой да ми даде мнение  за следната ситуация, хора които се занимават с енергийна работа желаят без изричното съгласие на бившия клиент отново да работят с него и си позволяват да се намесват в ежедневието му без да посочат причини , вметката е че този клиент не  държи връзка от месеци с въпросните " хора"

уточнение - за пореден  път се уверявам как в БГ е  пълно с изключително егоистични некадърници в средите на "можещите" които не им дреме дали клиента ще живее или умре, пък всичките ходете като искате , има повече теми  от колкото е нормално
Незнам човек всичките и с енергиите са мошенници.....

# 244
Май наистина всички са хитреци и мошеници. Една хитра госпожа сто пъти ми върна отговор с настояване за подробности. Бях й изпратила имена, дати, конкретен въпрос и няколко обяснителни изречения.Обаче...не съм й била писала дали имам предишни бракове, имам ли деца, дали мъжът, от който се интересувах е имал такива. А сега дали мъжът бил сам... Накрая така се ядосах и й начатках едно писмо, да спре да ме разиграва. Нито децата ми, нито бившия ми съпруг, нито бившото битие на мъжа имаха общо с въпроса...

# 245
Да ,всичките искам да ви кажа,че се опитват да налучкват и да извлекат подробностите колкото се може повече.

# 246
Да ,всичките искам да ви кажа,че се опитват да налучкват и да извлекат подробностите колкото се може повече.
И почва едно ровене във фейсбук за теб и роднините....
А като се окаже ,че нямаш фейсбук Grinning

# 247
И почва едно ровене във фейсбук за теб и роднините....
А като се окаже ,че нямаш фейсбук Grinning
Хаха аз ли 🤣имам всичко имам.Относно мошеничеството си е верно.От доста услуги съм се допитала и уж опитни ама знаещи ама можещи магове и магьосници 🤣 скъпоплатени и не скъпо платени извинявам се ама нищо не познават .... празни приказки.Дрън дрън,само картите горееее долу малко подзнават.

# 248
Аз затова се обръщам само към тароисти, защото ми се струва, че картите са доста точни, но и много зависи от уменията на човек да ги разчете.
Случвало ми се е в Ютюб да гледам общи четения, които учудващо съвпадат с моята енергия и ситуация в момента. Решавам се на лично четене и...нищо на квадрат. Не знам защо така се получава.

# 249
Аз затова се обръщам само към тароисти, защото ми се струва, че картите са доста точни, но и много зависи от уменията на човек да ги разчете.
Случвало ми се е в Ютюб да гледам общи четения, които учудващо съвпадат с моята енергия и ситуация в момента. Решавам се на лично четене и...нищо на квадрат. Не знам защо така се получава.

При мен се е получавало същото. Мисля си, че при общите таро четения, нали се изброяват варианти, и всеки чака да чуе своето и забравя останалото. Така всеки остава с впечатлението, че е чул точно неговите нещаи неговата ситуация.
Не знам, аз поне така мисля.....

# 250
Възможно е да е така. Забелязала съм и друго при картите таро. Те сякаш много точно могат да опишат самия човек, чувствата му и характера дори, но за бъдещи събития...някак не познават. А и таролозите казват, че на таро се гледа до шест месеца напред. Повече не можело. Енергията се изменя постоянно.

# 251
Здравейте,искам да споделя и попитам,наскоро ми попадна случайно фейс на Ясновидец Николай и реших да звънна да попитам,за сегашния си партньор,човека отговори много набързо и когато допълних нещо по въпроса ме засече :Ма госпожо вие само един въпрос нали,имате направена магия за самота,ако желаете можем да я развалим срещу сумата от 150 лв:
Каза че не работи сам а в някаква група ли е незная Слънчеви лъчи.
Та да питам някой случайно допитвал ли се е до него и има ли наблюдения?
Фейса му е Ясновидец Николай

# 252
Здравейте,искам да споделя и попитам,наскоро ми попадна случайно фейс на Ясновидец Николай и реших да звънна да попитам,за сегашния си партньор,човека отговори много набързо и когато допълних нещо по въпроса ме засече :Ма госпожо вие само един въпрос нали,имате направена магия за самота,ако желаете можем да я развалим срещу сумата от 150 лв:

Що се връзвате на шарлатани?

# 253

Що се връзвате на шарлатани?

За съжаление си го мисля и аз след толкова години на самота,инак не се връзвам,не бих му се доверила просто исках да попитам.

# 254
sandrela,на някои хора не им е писано да имат партньор, в това число визирам и себе си. Жестоко е ,но това е истината!

Общи условия

Активация на акаунт