Ясновидки/врачки - Тема 41

• 122 386
  • 779
  •   1
Отговори
# 255
sandrela,на някои хора не им е писано да имат партньор, в това число визирам и себе си. Жестоко е ,но това е истината!

Ще си стоим сами тогава свикнах🙂

# 256
Здравейте,искам да споделя и попитам,наскоро ми попадна случайно фейс на Ясновидец Николай и реших да звънна да попитам,за сегашния си партньор,човека отговори много набързо и когато допълних нещо по въпроса ме засече :Ма госпожо вие само един въпрос нали,имате направена магия за самота,ако желаете можем да я развалим срещу сумата от 150 лв:
Каза че не работи сам а в някаква група ли е незная Слънчеви лъчи.
Та да питам някой случайно допитвал ли се е до него и има ли наблюдения?
Фейса му е Ясновидец Николай

Що се връзвате на шарлатани?

За съжаление си го мисля и аз след толкова години на самота,инак не се връзвам,не бих му се доверила просто исках да попитам.

Те това и чакат, Сандрела, да разберат, че някой дълго време няма партньор, дете и т.н. Отговорът е готов- магия за самота, магия за бездетие, вързан късмет.
Пак малко ти е поискал, можеше и хилядарки да са.
Аз лично( не, че съм цвете с двата ми развода), но ще си позволя да те посъветвам да не мислиш и да не говориш така" това ми е писано", " така ще си живея"... Никой не знае какво ни е писано! Обаче каквото излъчва човек, това и получава. Ако в мислите ти е постоянно е: " Сама съм...нищо не става, сама ще си остана", това и получаваш в отговор на Вселената. Най-важно е да се освободим от матричния модел, че все на нас нещо не ни е наред. Помисли си за достойнствата, които притежаваш и излъчвай увереност, не колебание и тъга. Така постепенно и животът ти може да се промени към по-добро.
Извинявам се, че така си позволявам да назидавам, но го казвам с най-добри чувства. Минах го този етап с погрешните, мрачни убеждения и разбрах, че те не ме водят доникъде. Само дето разни шарлатани използват колебанията ни, за да ни ограбват...

# 257
За 150 лева, отиди купи си нови дрехи, отиди на фризьор, някоя процедура на лицето.... я да видим как ще изгониш магията!

# 258
sandrela,на някои хора не им е писано да имат партньор, в това число визирам и себе си. Жестоко е ,но това е истината!
Според мен няма как на някой да му е писано да бъде самотен, защото до голяма степен това и избор. Може на някой да му е писано да не може да има деца и това са вече кармични уроци като те са кодирани директно в днк-то, които така се изплащат, но Бог пак е дал решение и то е осиновяване.
Не е изключено човек да има магия за самота, но това не е единственият отговор а и щом някой ти каже, че имаш такъв проблем и за да ти помогне ти иска пари или каквото и да било друго, шанса това да е манипулация е 99.99 процента. За съжаление познавам доста жени, които са самотни, защото имат твърде високо мнение за себе си, което е много далеч от истината и реалността, и чакат съвършения принц на бял кон, който в техните представи им пасва идеално и това не се случва, защото сами се заблубдват. Или обратния вариант жени, които имат нереално ниско мнение за себе си, много се самосъжаляват и така също не могат да открият човек, защото те самите вибрират на това и смятат, че те не са достойни за никого. И в двата случая е заблуда. В случая, за да има някаква промяна, тя трябва да започне от самите тях, от вътрешната им система - начина на мислене, чувстване и действане. И това е един процес. И в рамките на няколко месеца или година или повече след като са започнали да се променят, ако няма променя, тогава е възможно да има енергиен проблем за това и тогава вече трябва външна помощ, за да се реши.

# 259
Според мен няма как на някой да му е писано да бъде самотен, защото до голяма степен това и избор. Може на някой да му е писано да не може да има деца и това са вече кармични уроци като те са кодирани директно в днк-то, които така се изплащат, но Бог пак е дал решение и то е осиновяване.
Не е изключено човек да има магия за самота, но това не е единственият отговор а и щом някой ти каже, че имаш такъв проблем и за да ти помогне ти иска пари или каквото и да било друго, шанса това да е манипулация е 99.99 процента. За съжаление познавам доста жени, които са самотни, защото имат твърде високо мнение за себе си, което е много далеч от истината и реалността, и чакат съвършения принц на бял кон, който в техните представи им пасва идеално и това не се случва, защото сами се заблубдват. Или обратния вариант жени, които имат нереално ниско мнение за себе си, много се самосъжаляват и така също не могат да открият човек, защото те самите вибрират на това и смятат, че те не са достойни за никого. И в двата случая е заблуда. В случая, за да има някаква промяна, тя трябва да започне от самите тях, от вътрешната им система - начина на мислене, чувстване и действане. И това е един процес. И в рамките на няколко месеца или година или повече след като са започнали да се променят, ако няма променя, тогава е възможно да има енергиен проблем за това и тогава вече трябва външна помощ, за да се реши.

Благодаря за полезния коментар.
При мен е по скоро втория вариант за ниска самооценка и затваряне в себе си.

# 260
Да ,всичките искам да ви кажа,че се опитват да налучкват и да извлекат подробностите колкото се може повече.
И почва едно ровене във фейсбук за теб и роднините....
А като се окаже ,че нямаш фейсбук Grinning

А ако си имаш работа с невменяеми некадърници, провъзгласили се за помощници ( явно само на себе си ) с които нямаш връзка от месеци , но те вероятно си играят с енергия, не само с теб но и с други ,без да си им давал кой знае колко информация, тогава какво правим ?

# 261
  • Варна
Цитат
.   А ако си имаш работа с невменяеми некадърници, провъзгласили се за помощници ( явно само на себе си ) с които нямаш връзка от месеци , но те вероятно си играят с енергия, не само с теб но и с други ,без да си им давал кой знае колко информация, тогава какво правим ?  
Сигурно ще си помислиш, че съм груба и студена, и коя съм аз че да преценявам какво ти е на теб.
Но човека, тоест "некадърника", сигурно изобщо не се сеща за теб, сама казваш, че нямаш връзка от месеци с него, камо ли  да ти прави нещо лошо.

Явно имаш някакви проблеми здравословни, финансови, семейни не мога да знам с точност, ти си знаеш.
И търсиш може и несъзнателно оправдание за тях, че някой ти обърква енергиите и ти нямаш връзка с проблемите си.......  Виждаш полза няма!
Единствената вероятност да си реазрешиш или подобриш проблемите е да поемеш в друга посока различна от тази че някой ти обърква енергиите.
Избави се от натрапливостите, и помисли какво можеш ти да направиш.

# 262
TruthSeeker,всичко това съм го чувала вече в продължение на 20 години.Вкл.и този не е за теб,другият ще е ,ама и другият не е и така навъртях 40 .Не казвам,че е задължително да е магия,може просто да е карма.В крайна сметка такъв живот съм си избрала.

# 263
TruthSeeker,всичко това съм го чувала вече в продължение на 20 години.Вкл.и този не е за теб,другият ще е ,ама и другият не е и така навъртях 40 .Не казвам,че е задължително да е магия,може просто да е карма.В крайна сметка такъв живот съм си избрала.

Може да е магия ,и ще кажа защо ; Има магии които се правят на човек ,да не е контактен ,да е затворен ,да си стои все вкъщи .те.да е самотен .Оттам е и липсата на контакти ,оттам и няма как да се срещне човек с който да се свържете в едно цяло .
Има го и другото: Един човек да е живял в постоянен стрес като малък , семейството му да не е подсигорило една добра здравословна  среда ,която да бъде пример .От това също човек може да се затвори и да не е сигурен в себе си ,да си мисли че е недостоен за никого и така да не се осмели дори да заговори някой /някоя за евентуална среща дори .

# 264

Може да е магия ,и ще кажа защо ; Има магии които се правят на човек ,да не е контактен ,да е затворен ,да си стои все вкъщи .те.да е самотен .Оттам е и липсата на контакти ,оттам и няма как да се срещне човек с който да се свържете в едно цяло .
Има го и другото: Един човек да е живял в постоянен стрес като малък , семейството му да не е подсигорило една добра здравословна  среда ,която да бъде пример .От това също човек може да се затвори и да не е сигурен в себе си ,да си мисли че е недостоен за никого и така да не се осмели дори да заговори някой /някоя за евентуална среща дори .

Съжалявам,че отново ще бъда на контра,но съм доста контактна.

# 265
Каквото и да има от “преди”, се чисти и надрасва с осъзнатост и работа над себе си.

# 266
Каквото и да има от “преди”, се чисти и надрасва с осъзнатост и работа над себе си.

Извинете,Angel wing,Вие имате ли в ютуб канал,където редите Таро?

# 267
# 268
Здравейте,

Извинявам се ако вече някъде е обсъждано, но не можах да се ориентирам по темите. Бях на врачка преди седмица за първи път в живота ми и тя ми даде съвет да си слагам билката страшниче под матрака за да изгоня лоши енергии. Както и на рожденната ми дата да отида в църква  и да докосна калъфка сгъната на 4 до 3 различни икони и после да спя на нея 7 нощи. Само не разбрах после с калъфката какво трябва да правя. Търсех дали това е някаква практика, но не намерих информация. Дали може да споделите мнения.

Благодаря. Simple Smile

# 269
  • Варна
Здравейте, бихте ли дали координати на гледачка от Варна, от която сте доволни? Ако тук не може, пишете ми на лично съобщение. Някъде из последните теми мярнах списък, но не можах да го открия.
Благодаря Ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт