Ясновидки/врачки - Тема 41

• 122 392
  • 779
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте,имам въпрос и моля който разбира  да ми отговори.
Гледаха ми на кафе и се оказа,че имаме стара магия на рода.Само да вметна,че в такива неща не вярвах,но ни се случват едни и същи неща на всяко поколение и започнах да се съмнявам,че има нещо..Та жената ми каза да направим курбан като заколим агне и да сме напръскали с кръв определени места.На мен това меко казано ми звучи нелепо,че и страшно дори..
Другото което ми каза,че имаме магия направена на нашето семейство.Магията е направена с бял кръст-какво ще рече това?
Щяла да се премахне само с четене на Кипрянови молитви..Отделно другата била направена с някакво парче плат,на някакъв гроб или нещо подобно,говореше доста объркано.
Другото заради което отидох е че се чувствам доста зле ,а на практика съм здрава.Напоследък имам страх от всичко-без причина.Както каза тя-здрава си,но се чувстваш като болна.
Интересува ме как се премахват тези неща,чела съм из темата,но ме е страх от ходжи и всякакви подобни..

Сега видях,че съм за друга тема-извинявам се!
И все пак ако някой може да ми даде съвет,ще съм много благодарна!

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 17:59 от Kors.

# 271
Коя е другата тема, в която се обсъждат такива теми?

# 272
Коя е другата тема, в която се обсъждат такива теми?
В темата -Разваляне на магии,но няма значение,щом може и тук..

# 273
Гледаха ми на кафе и се оказа,че имаме стара магия на рода.Само да вметна,че в такива неща не вярвах,но ни се случват едни и същи неща на всяко поколение и започнах да се съмнявам,че има нещо..Та жената ми каза да направим курбан като заколим агне и да сме напръскали с кръв определени места.На мен това меко казано ми звучи нелепо,че и страшно дори..
Другото което ми каза,че имаме магия направена на нашето семейство.Магията е направена с бял кръст-какво ще рече това?
Щяла да се премахне само с четене на Кипрянови молитви..Отделно другата била направена с някакво парче плат,на някакъв гроб или нещо подобно,говореше доста объркано.
Другото заради което отидох е че се чувствам доста зле ,а на практика съм здрава.Напоследък имам страх от всичко-без причина.Както каза тя-здрава си,но се чувстваш като болна.
Интересува ме как се премахват тези неща,чела съм из темата,но ме е страх от ходжи и всякакви подобни..

Първо, че информацията, която ви е дала жената чрез кафето не се знае, колко е истинна и достоверна, защото тези хора виждайки нещата не могат да разберат дали това е минало, настояще или бъдеще и ако е минало, може да е преди много поколения. Родовите магии са изключително рядко нещо, в повечето случаи има родово проклятие, което се движи чрез кръвната линия и днк до 4то поколение, за разлика от обикновеното проклятие, което е лично и не се предава напред. В най-лошия случай при вас това е възможно да е свързано с карма на самия род и поради това да ви се случват подобни неща. Това за курбана е напълно несериозно. Тези методи с кръвта и с това да трябва да жертваш някой, за да ти се помогне са методи на черното братство, насилствени методи и езически методи, защото в новия завет и Христовото учение няма нито едно убийство или кръвопролитие. Това да ти каже някой, че само с киприянови молитви може да се премахне е също несериозно, защото всяко нещо в живота може да бъде обяснено математически и така всяка една задача винаги има поне няколко начина за нейното разрешение, но винаги има начин. А вече защо се чувствате зле трябва да се провери и е възможно вие самата да имате енергиен проблем, който може да е свързан с външно влияние или може да е вътрешен. Обикновено, когато човек не се чувства добре и отиде на лекар и си направи всички възможни изследвания и излезе, че е здрав, това е ясен знак, че има енергиен проблем и следователно трябва да търси решение.

# 274
Здравейте на всички,
Преди години ходех при една жена в Годеч, която гледаше на кафе и разваляше магии, но за съжаление тя е починала. Светла й памет! Беше изключително точен човек.
От дълго време търся подобна жена, с която мога да изпия едно кафе и да ми гледа, обаче ми се струва, че е пълно с мошеници и ми е противно отвсякъде за такива хора. Това потвърждавам и от масово пишещите тук.
Възможно ли е, ако някой има контакт и не желае да го сподели публично, да ми пише на ЛС за подобен човек, защото имам желание да ми гледат. Объркан съм заради някакви неща и ми е интересно какво биха ми казали.
Благодаря Ви много за вниманието и Весели празници от мен. Simple Smile

# 275

Първо, че информацията, която ви е дала жената чрез кафето не се знае, колко е истинна и достоверна, защото тези хора виждайки нещата не могат да разберат дали това е минало, настояще или бъдеще и ако е минало, може да е преди много поколения. Родовите магии са изключително рядко нещо, в повечето случаи има родово проклятие, което се движи чрез кръвната линия и днк до 4то поколение, за разлика от обикновеното проклятие, което е лично и не се предава напред. В най-лошия случай при вас това е възможно да е свързано с карма на самия род и поради това да ви се случват подобни неща. Това за курбана е напълно несериозно. Тези методи с кръвта и с това да трябва да жертваш някой, за да ти се помогне са методи на черното братство, насилствени методи и езически методи, защото в новия завет и Христовото учение няма нито едно убийство или кръвопролитие. Това да ти каже някой, че само с киприянови молитви може да се премахне е също несериозно, защото всяко нещо в живота може да бъде обяснено математически и така всяка една задача винаги има поне няколко начина за нейното разрешение, но винаги има начин. А вече защо се чувствате зле трябва да се провери и е възможно вие самата да имате енергиен проблем, който може да е свързан с външно влияние или може да е вътрешен. Обикновено, когато човек не се чувства добре и отиде на лекар и си направи всички възможни изследвания и излезе, че е здрав, това е ясен знак, че има енергиен проблем и следователно трябва да търси решение.
Благодаря за отговора!
Здрава съм,ходя дори на психолог от много време-самия той вече е вдигнал ръце от мен и не може да разбере от къде идват тези негативни чувства и усещания,за психиатър е категоричен че не съм!
За Кипрянови молитви мога да кажа,че съм ходила преди,когато съм се чувствала пак така зле-ами помагали са ми,олекваше ми,но тогава не съм се замисляла чак толкова.
Ако не е родово проклятие,как се изчиства тази карма?Това със животните изобщо не ми е опция,защото много ги обичам и не бих направила такова нещо.
За енергийния проблем също ако може да споделите,ще съм много благодарна.

# 276
В какво се състои тази Кипрянова молитва?Ходиш в църквата и какво се прави ?

# 277
  • София

В Св.Неделя четат Киприянова молитва в определен ден през седмицата. Свещениците от другите църкви като цяло отказват да я четат, а пък за Василиева молитва, дори не повдигайте въпросът. В някой църкви може да ви нахокат и изгонят. В Св.София продават малка книжка, малко съкратен вариант на Киприянова молитва, която може сам да си я чете. При по-обстойно търсене в мрежата, може да се намери пълния текст. От миналата година си я чета сама, пълния текст. Чета си също и псалом 90.
Добре е да се прочете по-обстойно за тази молитва. Правенето на магии, и каквато и да е, не е добра идея, защото се връща като тежък бумеранг. Или както  каза един близък приятел който преди време стана свещеник "Всяко действие има противодействие"

https://vazdvijenie.bg/%D0%BA%D0%B8%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%8F%D0%B … 1%82%D0%B2%D0%B0/
http://www.pravoslavieto.com/molitvoslov/molitvi/sv_Kiprian.htm
https://vijti.com/%d0%bb%d1%8e%d0%b1%d0%be%d0%bf%d0%b8%d1%82%d0% … %b8-%d0%b2/95859/
https://magiclight-bg.com/5thelement/%d0%bc%d0%be%d0%bb%d0%b8%d1 … 0%bc%d0%bd%d0%b5/

Преди 25 години се натъкнах в къщи на предмети за магия. Стресът беше голям, защото знаех кой е - свекърва ми. Две мнения по въпроса нямаше.
... Но не ми се връща назад, вече е минало ...
... много съм се ровила по темата и едно ми е ясно - магията е вид енергия, а който играе с нея, било то поръчител, било изпълнител, му се връща. В повечето случаи в последствие поръчителя много страда, а покрай него близките му и най-вече децата му. А децата му искат или имат децата... ...Така се завърта родовата магия...

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 10:15 от Феодора

# 278
Аз знам ,че Киприяновата молитва се чете само в четвъртък.

# 279
Цитат на: Morkovel99 link=topic=1
365172.msg43986043#msg43986043 date=1639600371

Темата е много дълбока .
1.Такава молитва не се чета на много хора ,както е в СВ Неделя ,такава молитва се чете на един човек ,не на 50 човека .Те правят колективна молитва ,което не е правилно според мен .
2.Зависи от магията и този който я е направил .Ако магията е тежка ,трябва много силен човек ,да я развали , силен и просветен ,защото Киприянови молитви в този случай ,при силна магия не помагат !!!
Освен разбира се ако Божията помощ отгоре не те спаси ,ако ти се помолиш искрено и силно .
3.Вибрацията на човека ,който прави магията ,и този който я разваля .
Има хора които имат такава сила и мощ и са се продали на дявола ,че много малко хора ,могат да ги победят ,или да влязат в тяхната енергия и вибрация ,за да развалят дадено нещо .Затова и много ясновидци,казват аз не виждам нищо ,не то може да има нещо ,но ти да не го хванеш .(изключвам тези шарлатани )

# 280
Брат ми ходи на такава молитва. При него не помогна. Но той е шизофреник и разбирам, че няма как. Помня, че оставиха потник (или дреха, която е носил на голо). Дано помогне на други хора поне.

# 281
И на синът ми  за друга болест преди години не помогна.Имахме труден период,оставях тениска и не помня още какво ,ама уви.

# 282
Всеки четвъртък се четът молитвите!Днес свещеникът обясни,че за да е най-силна Киприяновата молитва трябва да се пости(кой колкото може) и разказа дори история,защо трябва да се прави това.
Иначе за магиите-то човек като направи малко лошо му се връща,пък какво остава това..Аз не мога да отговарям за предците си,кой какво е правил и много жалко наистина ако е вярно това което казвате,защото ние нямаме вина.Може и просто карма да е,може и проклятие..всичко може.Въпроса е ние да бъдем добри хора,а за останалото има Господ!
Да споделя след четенето сутринта-падна такава тежест от мен.Който вярва нека отиде,може да оставите дрешки,аз предварително оставям имена на моите близки и задължително си носете празна бутилка за светена вода,с която да напръскате после вкъщи.

Сега прочетох и другите мнения-не е лошо да се отиде-успокоява(от опит) поне за някакви леки негативни влияния явно действа,за тези по-сериозните не знам и не искам да разбирам! И все пак човек трябва да има вяра.
Защо не искат да четът Василиева молитва?

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 15:09 от Kors.

# 283
Извинявайте, но човек трябва да е последователен във вярата си. Много хора нямат понятие от елементарни неща в християнството, изведнъж се появява някакъв тежък здравословен или битов проблем и те започват да ровят за информация относно религиозни ритуали, търсят спасение в църквата. Не визирам никого оттук, говоря принципно.
Нали не очаквате, че като потърсите информация за Киприяновата молитва, или някой друг ритуал, ще го направите в църквата веднъж, всичко ще се оправи като на магия и ще забравите ...до следващия си проблем, когато пак опрете до църквата.
Не става така.

# 284
При нас (брат ми) има вяра. От години пости, не яде месо и риба. Ходи на църква. Даже сега майка ми говори с един свещенник да го приемат на време в храм. Обещаха, но за сега няма място.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 19:51 от _silence_

Общи условия

Активация на акаунт