Ясновидки/врачки - Тема 41

• 122 427
  • 779
  •   1
Отговори
# 285
Много често нещата не се оправят, защото има карма, която трябва да се изживее, уроци, които трябва да се научат. Понякога всеки се разколебава във вярата си и си задава въпроси. Реално, никой не може да си обясни с какво едно болно дете е заслужило да гасне в мъки, каква е тази жестокост да загиват цели семейства и подобни ужасни трагедии. Ами случва се, не защото Бог е жесток, не защото малкото дете е виновно за нещо, а заради тежката карма идваща може би от греховете на прародителите или грехове от предишни животи. Да, не е справедливо, понеже не помним предишните си животи и не е честно да си плащаме сега за тях, но така стоят нещата...Разбирам, че много хора ще си кажат: " Тогава защо да бъда праведен, защо да живея според християнскиге ценности, защо да съм честен и добър, като така и така ще си плащам кармата?". Необходимо е, защото и в сегашния си живот трупаме карма, която понякога много бързо се връща, дори в кратък период от време.
Аз затова и не харесеам ритуалите на Веда и подобни. Не ми харесеа това:" Ритуал за връщане на злото и наказание на врага" и заклинания от рода на " от устата ти в пазвата ти". Наредила куп икони около себе си, а се държи като селска бабичка с клетви и наричания. Ние не сме никои, за да връщаме. Господ си знае работата.

# 286
В нашия случай, мисля, че бабичката го прокълна. Така и не можа да преживее, че сина и  си доведе рускиня и дете родиха. Той вече си имаше 2 деца, а те я псуваха за "добро утро". Но тя много ги обичаше. Обаче, като се роди брат ми, не се доближаваше. Та така.

# 287
На някой да са помогнали тези ритуали на Веда?
Боже, 4ак не вярвам какво питам.. Simple Smile)

# 288

На мен -не.Гледала съм ги много ,но нищо.Даже и лична консултация съм си правила с нея-беше по-малко от нищо,съжалявам.

# 289

На мен -не.Гледала съм ги много ,но нищо.Даже и лична консултация съм си правила с нея-беше по-малко от нищо,съжалявам.
И преди съм писал, че ако някой смята, че като запише някакъв клип, и с това може да помага на хората, само като го гледат, за мен не е сериозно. Защото по същата логика може да гледам клип как хората тренират във фитнеса и да вярвам, че от това ще ми пораснат мускулите. И тук идва въпроса какъв и смисъла на тези клипове. За мен единственият смисъл е човек да може да направи ритуала както тя го прави, тоест едно по едно да изпълни всяко едно нешо, но има много неща в живота, които не се получават само с гледане. Човек може фа гледа как хирург оперира, но това не може да му помогне да стане хирург без желание от нргова страна, знания и практика. С енергията нещата сгоят по същуя начин. А ако тя наистина прави ритуали, а връщане на енергията, това означава, че и тя не знае каква е разликата между светлината и мрака и както казваше един човек, който също връщаше магиите на поръчителите, ще трябва да се правя на съдия изпълнител. По този начин хората осъзнато или не осъзнато започват да служат на мрака.

# 290
Пред Веда предпочитам да слушам мантри и да правя медитации. Има такива за всяко състояние. Ако не друго, поне успокояват. Ама да слушам Веда и заклиненията й " От устата ти в пазвата ти". и подобни. Все едно слушам селска бабичка.
Освен това е ултра проста и отмъстителна. Всеки, който се опита да й опонира, получава закани как ще му затвори устата и обърка живота. Стига ми и това, че сама признава, че е била Черен маг. Каква положителна енергия от такъв човек?
( хихи, ако след този пост не пиша повече , да си знаете- прокълнала ме е😂)

# 291
Какъв Черен Маг е била тази Веда?
Преди време питах свещеник за Кипрянова молитва. Отговора беше четвъртък,тогава питах и за индивидуални,получих отговор защо индивидуално, стига сме били индивидуалисти,общата енергия била по силна. Попитах дали трябва нещо да се носи,той ми отговори ,че вън се записвало.Така и не се записах и не питах нищо повече жената отвън.
Така като ви чета с тази молитва и магии ли могат да се правят?Той да не си е помислил,че магия искам да правя 🤦😄

# 292
Ами в едно клипче бръщолевеше някакви глупости и спомена: " Аз като бях черен маг..." Пък сега станала бял маг, ох...

# 293
Брат ми ходи на такава молитва. При него не помогна. Но той е шизофреник и разбирам, че няма как. Помня, че оставиха потник (или дреха, която е носил на голо). Дано помогне на други хора поне.

Какъв е вашият случай ,нещо наследствено ли е ,или са касае за нещо друго .Ако искате и на лично съобщение,ако не желаете ,не казвайте .Много хора с такъв проблем са от магии ,или обладавани от зли сили ,пак вследствие на магия

# 294
Здравейте, бихте ли дали координати на гледачка от Варна, от която сте доволни? Ако тук не може, пишете ми на лично съобщение. Някъде из последните теми мярнах списък, но не можах да го открия.
Благодаря Ви предварително!
Здравейте, искам да се свържа с Деси от Казанлък, но не отговаря на телефона който е посочен, нещо не знаете ли за нея, някакви координати

# 295
  • София
Здравейте, бихте ли дали координати на гледачка от Варна, от която сте доволни? Ако тук не може, пишете ми на лично съобщение. Някъде из последните теми мярнах списък, но не можах да го открия.
Благодаря Ви предварително!
Здравейте, искам да се свържа с Деси от Казанлък, но не отговаря на телефона който е посочен, нещо не знаете ли за нея, някакви координати

Доколкото знам Деси от Казанлък е мъж

# 296
Деси от Казанлък е туркиня и беше болна последно като питах за нея.Ако случайно намеря неин актуален телефон ще ви го пратя.Да не се бърка Деси гадателката с Деси от Пелово лъжливия екстрасенс.

# 297
Здравейте,мами!

Искам да попитам : някой знае ли коя е хасковската врачка ,на която се доверява самата Лили Иванова? Всички сме наясно ,че рекламитенпо медиите са на предимно шарлатани и че истинските магове не се рекламират! По неволя искам да открия въпросната хасковска врачка и това ,че самата Лили Иванова й се доверява е своего рода гарант !
Моят случай е че имам злобелатели ,които постоянно ме обработват с магии и таман изчистя една ,на другия ден ми се прави друга! Затова търся специалист ,който може да Мин изгради защита срещу бъдещи негативни влияния,защото постоянното чистене е безкрайна игра на котка и мишка!
Та,да знаете коя е въпросната хасковска врачка на Лили?
Хубав ден,мами!

# 298
Здравейте,мами!

Искам да попитам : някой знае ли коя е хасковската врачка ,на която се доверява самата Лили Иванова? Всички сме наясно ,че рекламитенпо медиите са на предимно шарлатани и че истинските магове не се рекламират! По неволя искам да открия въпросната хасковска врачка и това ,че самата Лили Иванова й се доверява е своего рода гарант !
Моят случай е че имам злобелатели ,които постоянно ме обработват с магии и таман изчистя една ,на другия ден ми се прави друга! Затова търся специалист ,който може да Мин изгради защита срещу бъдещи негативни влияния,защото постоянното чистене е безкрайна игра на котка и мишка!
Та,да знаете коя е въпросната хасковска врачка на Лили?
Хубав ден,мами!
Аз не съм от мамите, но мога да ви кажа, че това, за което пишете според мен е голяма реклама. И истината е, че Ясновидките и врачките не са много добри да помагат за енергийни проблеми като магии и други. Те могат да ги виждат, но да ги разрешат е съвсем различно нещо. И това, че виждат обърква хотата и те започват да мислят, че те имат истинска дарба и могат да правят и двете.
Според мен има много голям шанс въобще проблема при вас да не е магия ами хората, които твърдят, че ви помагат или да не знаят как и енергията да се връща или да са от тези, които връзват хората и ги правят абонати. Този, който може да помага трябва да освободи човека, а не да го връзва. Тоест, ако някой иска да ти помогне, трябва да знае първо как да пречисти и балансира енергията на човека а после да му даде начин да се защитава. Защита от друг човек може да бъде изградена само за 1 ден. Всички тези амулети, муски и други талисмани са чист маркетинг. Най-силната защита се постига чрез молитва, защото молитвата е най-важното нещо за Божествения свят проява на което е главата на човека, където са мислите и словото, което го има само човека на земята и именно затова се казва, че човека бе създаден по образ и подобие Божие. И така човек трябва всеки ден да се огражда, за да бъде защитен и неуязвим от външни влияния. Но преди това, ако има магия или друг проблем, трябва да бъде разрешен. И преди съм писал, че хората, които уж изчистват външни влияния за съжаление не знаят, че изчистване без башансиране или запълване на енергията, която евентуално е излязла от човека не решава проблема а само подтиска симптомите, и енергията после пак се връща, а човека който уж чисти ви казва, че пак някой ви е направил нещо а това въобще не е вярно. И така човек може да живее в този порочен кръг месеци, години или цял живот. Както се казва в Библията, не може слепеца, сляп да води, защото и двамата падат в яма. И в този случай се получава именно така.

# 299
Деси от Казанлък е туркиня и беше болна последно като питах за нея.Ако случайно намеря неин актуален телефон ще ви го пратя.Да не се бърка Деси гадателката с Деси от Пелово лъжливия екстрасенс.
Благодаря ви много!

Общи условия

Активация на акаунт