Ясновидки/врачки - Тема 41

• 122 511
  • 779
  •   2
Отговори
# 315
Интересно ми е - ако може някой да се включи, тези на които не са им правени негативи, но нещо ги накара те да направят - когато видите после зомбито пред себе си , за когото сте поръчали доволни ли сте , харесва ли ви какво е станало като цяло след като сте изтропали гадости  у някой ?

# 316
Едва ли има съвест в подобни хора. 🙄 Ще се разплащат с поколения за собствения си егоизъм. И на тях ще им се върне.

# 317
Едва ли има съвест в подобни хора. 🙄 Ще се разплащат с поколения за собствения си егоизъм. И на тях ще им се върне.
За такива хора нищо добро ,нищооооо

Кои са те да се бъркат в съдбата на хората ,да им променят пътя ,кои ???
Лошото в случая ,е че понякога не се връща в този живот .Познавам човек ,който е вредил десетки години ,и продължава да вреди ,обърквайки живота и здравето на невинни хора

# 318
И аз познавам, въпросният се представя че помага, а  след това заедно с едно приятелче вместо да пазят хората започват да променят и променят и само тъпотии ще чуете от тях , тука всеки чел нещо и почва , и когато се дигнеш защото не при всички като пуснеш черно им се оправя живота, та когато си тръгнеш се почва с пускането на демони докато се влачиш по корем цели седмици, защото техните глупости са на калъп , и не са само те, за съжаление, но когато човек търси защото някой познат го е въвлякъл естествено че не знае отсреща кой помага , е не се помага така както си мислим

тъй като с майка ми смятаме ( и тя също е потърпевша , нали сме семейство ) да търсим някакви права в съда, не знам дали е удачно в момента да споменавам конкретни имена на хора, които работят с енергия , но ако админ даде съвет че може ще пиша , въпреки че който разбира достатъчно може да си представи какво се излива върху нас даже и без да държим връзка с конкретните енерийни всичкоможещи чиито резултати ги няма  месеци наред

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 12:03 от Instyle

# 319
За съжаление много от хората, които уж помагат служат на черните братя и така волно или неволно започват да заблуждават другите хора и става един поропен кръг, от който не може да се излезе. Тези, които ти обясняват кой каква магия и каква гадост са ти направили също не служат на силите на светлината, защото чрез тези думи някои човек бива осъден и набеден за деяние, което въобще не се знае дали е така. И така човека сляпо започва да вярва и дс мрази този човек, но нещата в живота му по никакъв начин не се оправят или подобряват. А в думите на човека, който уж помага може да няма капка истина. И така важен фактор за това, кой на кои сили служи е таксата. Ако има такса дори и да е 1 стотинка това се явява вид ограничение на Божественото и тогава мрака започва да работи в човека. Въпреки това познавам човек, който няма такса, но много от хората, които  отиваха при него си ставаха абонати и започваха да имат магии и неразположения отново всяка седмица, тоест симптомите на неразположение като главоболие, безсъзнание, депресия, меланхолия, тежест в гърдите, буца в гърлото се връщаха и след като хората го усетят му се обаждаха, за да може да ги провери човека, защото можеше да прави проверка по телефона и той им казваше цитирам "пак са те ударили, имаш магия, трябва да минеш да те оправя". И така аз го питах, как е възможно да има хора на които някой им прави магии по няколко пъти на ден, защото човека отива сутринта при него, той го изчиства, човека запопва да чувства облекчение и вечерта отново започват неразположения, и той ми отговори другите правят, аз само ги чистя. Във времето разбрах, че това въобще не е истина и има сили, които да свързани с този човек, които така правят хората абонати и донори на енергията и генератори на гняв, тъга и безсилие, вярвайки, че магия се прави изключително лесно и защита от нея няма. И така стотици хора, ако не и повече участват в този процес, като вярват, че им се помага. На въпросния човек аз отивам и му показвам цитат на Учителя Петър Дънов Беинса Дуно, че ако се освободи някаква енергия от човека, в него се отваря една празнина, която в последствие ако не се запълни с нещо добро и хармонично или иначе казано баланс, се връща или старото или може да дойде по-лошо. Тогава той ми отвръща - това са глупости, само се чисти. И аз тогава си казах на ум, само се чисти, ама затова и имаш толкова много абонати и така разбрах, че този човек както масата от тези, които помагат не работи с причината за проблема а само със симптомите и даже обратното. Тези сили, които преминават през него се връзват за хората и ги правят донори. Но по закона за причината и следствието има причина тези хора да отидат при него. Имаше много такива които сляпо му вярваха и може би и до ден днешен живеят в този поропен кръг.
Силите на светлината нито ще ви обясняват кой колко лоши неща ви е направил, нито ще искат да се връща това а директно ще започнат да работят да ви разрешат проблема, без много да се говори на теория кой какво направил. Тоест да ви освободят. Това някои да ти се явява спасител, при когото ти трябва да ходиш непрекъснато си е вид робство и както гласи поговорката ако дадеш на един човек риба, ще го нахраниш за 1 ден. Ако го научиш, как да лови риба, ще го нахраниш за цял живот. Тези хора или не искат или не знаят как да научат другите да ловят а искат да им дават, за да са зависими от тях.
И с това искам да ви покажа, че може човек сам да се заблуждава или да позволи да бъде заблуден, но плодовете показват как стоят нещата. В Библията пише - не може добро дърво да дава лоши плодове и не може лошо дърво да дава добри плодове. Едно от основните качества на истината е да дава свобода или както е казал Христос в Библията - истината, ще ви направи свободни. Любовта дава живот, Мъдростта дава знание а Истината дава свобода. Ако някои ви помага да разрешите външен енергиен проблем магия или друг вид вмешателство, ако в човека работи истината, трябва проблема да бъде разрешен. Ако се повтаря отново и отново означава, че човека или не знае как да ви помогне, или не иска или не може, но ако не ви дава свобода, значи това не е истинно и следователно е заблуждение. Защото имаш 2 варианта - истина и лъжа, или истина и заблуда. Няма малко истина и малко заблуда.
Желая ви весело посрещане на новата година ☀️🙏🏻🍀

# 320
Някой има ли мнения за Дида от Стражица

# 321
Някой да сподели мнение за Ивелина Христова?Ще съм благодарна

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 21:59 от Simena_89

# 322
Някой да сподели мнение за Ивелина Христова?
Това е побетилка в едно предаване Ясновидци.
Тя има сайт за смс ,Сайт на който влизаш и задавал въпроси,пак срещу пари ,за личен контакт пак има някаква такса ,но не знам каква е .
Ако имаш дарба да помагаш  ,не трябва да го превръщаш в печелбарство .
Така или иначе от благодарност,човек все ще ти остави нещичко ,но това с тези смс ,такси и тн .....нз какво да ви кажа ....лично впечатления обаче нямам .Обадете се ако искате ,питайте

# 323
Някой да сподели мнение за Ивелина Христова?Ще съм благодарна

Мога да кажа само за смс-ите - не струват.

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 14:21 от Cafe

# 324
Следя тази секция на форума от години. Така ли един не каза, че е доволен от някой. Толкова много ясновидци и екстрасенси има и нищо. Само въпроси с едни и същи имена на врачове. Отвратен съм и не за това, че няма ясновидци, а защото тези които са доволни не споделят от кого и как им е помогнато. Моля някой да даде инфо  на екстрасенси, които помагат при здравословен проблем.

# 325
Чували ли сте за параклиса, в който са положени костите на дядо Влайчо? В един филм разказват, че хора са оздравявали след посещение там. Някой знае ли нещо (имам предвид от личен опит или от познати)?

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 15:51 от Cafe

# 326
Някой да каже нещо за Адем ходжа и също така имало още някой в Ракитово?

# 327
Някой да каже нещо за Адем ходжа и също така имало още някой в Ракитово?
Чувал съм че е възпитан човек .
Лошото е ,че се редиш на опашка ,чакаш докато ти дойде реда,което може да отнеме и цял ден .
По отношение дали познава или не ,не мога  ви кажа .

# 328
Ходил съм при Адем - бързо се ориентира към проблема. Но трябва да носиш светена вода и бонбони. Ама за ефект от цялата работа - има доволни има и разочаровани. За познаване на проблема - според мен го бива, но за разрешаване - не чак толкова. Той приемаше преди и в София и в Ръжево Конаре. Успех

# 329
  • бургас
Чували ли сте за параклиса, в който са положени костите на дядо Влайчо? В един филм разказват, че хора са оздравявали след посещение там. Някой знае ли нещо (имам предвид от личен опит или от познати)?

Намерих тази статия  https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7607820

Общи условия

Активация на акаунт