Ясновидки/врачки - Тема 41

• 125 849
  • 779
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте! Някой има ли впечатления от Мария Мъглова или и тя е поредната шарлатанка?
Никой ли не е ходил при тази жена, че да даде мнение ☹

# 346
  • Варна
о
Цитат
Вижте , вие не знаете моята история ,а и не мисля да ви я й разказвам .
Бъдете малко по смирена .

Никой не ви кара да вярвате ,още по малко пък аз ще съм този човек ,плюс това аз не се и опитвам .Нито карам някой ,да вярва ! Тази тема е много деликатна и дълбока ,което няма нищо общо с това ,,ще си намеря ли гадже ,, или там каквото вие написахте .

Аз няма да си правя труда да навлизам в подробности,защото не си заслужава.
Аз за да съм повярвал в това ,бъдете сигурни че съм се убедил в съществуването и последиците ,които тези неща могат да предизвикат

ivo8,
Последният ми абзац за намирането на партньор няма връзка с теб. Става въпрос за най-често задавания въпрос при ходенето при ясновидци от хората по принцип, а и в другата тема от форума с въпросите. Два поста един след друг не се допускат, та може да се е разбрало погрешно.

Личната ти история  не я знам и не съм навлизала там изобщо.
Само реагирах на това което си написал - ходене от лекари на лекари и от болници на болници, няма резултат следователно магия.
В доста по стари постове си писал с точност не се сещам думите, но смисъла е че невярващите в магии са глупави.
Тогава не съм реагирала, та сега реших да го направя.

# 347
Та какво ти се случи? И намери ли "лекар"?
Лекар не съм намерил ,защото нямаше нищо ,което да се лекува.
Ще разкажа ,но но не точно днес или ,по скоро когато преценя ,защото мисля че няма да бъда разбран .

Към Vassi Lea .

Не съм ви разбрал ,извинете ме .

А ако съм казал ,,че хората които не вярват са глупави ,, по скоро поста беше ,че много хора смятат тези които вярват в тези неща за такива,а според мен  не е така ,разбира се някои хора си вманиачават ,тях не ги коментирам!!
Нали знаете ,как реагират някои хора като чуят от други - абе ,нещо  ми е направено.....реагират ето така :  ,,ти да не си луд /луда ,такива неща няма .
Виж ги Тея дето ги  дават по телевизията .
Едно е да не ти върви ,което може да е някакъв неблагоприятен период ,което не значи непременно ,,магия или уроки  ,, ,

съвсем друго е ,да не можеш да станеш от леглото ,и да ти няма нищо от  отношение на медицинска гледна точка  !

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 17:23 от ivo8

# 348
Здравейте! Някой има ли впечатления от Мария Мъглова или и тя е поредната шарлатанка?

Ако не е реклама ще дам мнение.

Жената е абсолютна "мъгла", както е и името й.
Няма кой да ви забрани да ходите при нея, аз лично не съветвам.
Всичко, което искате да знаете се започва с въпроси и "опипване на почвата". Преди време "гледаше" заедно със сестра си или някаква друга роднина, с две думи напълно отговаря на името си - мъгла.

# 349

Всичко, което искате да знаете се започва с въпроси и "опипване на почвата". Преди време "гледаше" заедно със сестра си или някаква друга роднина, с две думи напълно отговаря на името си - мъгла.
Не не е реклама! Имах час при нея, но след като не получих мнения тук и някакво вътрешно усещане имах да отменя часа и от вашето мнение разбирам че е било правилно решението ми.

# 350
Скрит текст:

Не не е реклама! Имах час при нея, но след като не получих мнения тук и някакво вътрешно усещане имах да отменя часа и от вашето мнение разбирам че е било правилно решението ми.
[/quote]

Тя гледаше някъде около женския пазар, София. Сега не знам.
Имаше "опашка" от клиенти, не см чула на някой да му е познала, ама иначе тарифата си я биваше...
Нищо не можеше да каже, ако не я попиташ. Ако пък я попиташ започваше "ми можело така, ама можело иначе", докато се изчерпят вариантите....
Не си спомням много, преди години беше.
Ако можеш, бягай на страна от такива "видки". Wink
По-добре питай във форума : https://www.bg-mamma.com/?topic=1381865.msg44076511&utm_sour … Mails#msg44076511

# 351
Здравейте дами, МОЛЯ ако някой от вас има контакти на пловдивската "Ванга" Веска Стоичкова моля да ми ги изпрати. И ще съм благодарна, ако изкажете мнение за нея. BlushHug

# 352
За да не се повтарям за Мария Мъглова оставям линк към стара Тема 37, стр.11
Посещавала съм я в Ст.Загора, когато пътуваше в Пловдив, Бургас и т.н.

https://m.bg-mamma.com/?topic=1122773.msg39044200#msg39044200

# 353
Здравейте! Има ли някой тук,който си е правил рийдинг при Blessed Love?

# 354
Здравейте, аз съм си правила такъв риидинг при Blessed love  и вече мина почти година.
Ами какво да ви кажа - начетено и  интелигентно момиче. Описа ми точно ситуацията в момента, даде ми някакви насочки за бъдещото, но за сега не се сбъдват нейните предположения.
Не знам вие какво очаквате, но лично за тези таро четения стигнах до извода, че те са някаква форма на психологическа помощ, помагат да погледнеш проблема от някой различни страни, и дават някой насоки, над които да се замисли човек.
Лично за мен мисля, че беше полезно. Макар че това което ми каза, беше това което исках да чуя, но то още не се е случило някакси ми вдъхна надежда да се боря и да вярвам.
Реших да ви пиша защото миналата година и аз като вас с нетърпение чаках и четях всеки отзив.
Но, не знам какво да ви посъветвам. Мога само да кажа - не очаквайте чудеса. Силата е във вас.
Успех

# 355
Таро респективно Ленорманд могат да покажат много неща! Изобщо не е психологическа помощ а си показва нещата,причините и следствията. Въпросът там е кой тълкува картите. Това са умения и най-вече дарба. Няма ли ги резултата е незадоволителен.

# 356
Може ли някой да ми каже дали знае за гадателка Айше от Айтос преди много години е откривала магия в къщата ни идвала е до Бургас от Айрчтос с майка ми защото е видяла точно къде е магията казала е как изглежда разположението на апартамента ни без да го е виждала дошла е и е намерила магията но незнаем нейни координати било е преди много години

# 357
Момичета ,здравейте.Съвсем нова съм,отчаяна незнам до къде,бих си радвала,ако някой може да ми дяде съвет за помощ.Накратко:
Имаме семейни проблеми от доста време с мъжа ми,обичаме се ,държим един на друг и не можем да се обесним какво се сручва с нас.Изпокарахме се със свекърва ми,от тогава мъжа ми не е добре психически.ютя ходеше по гледачки,имам съмнение че е направила магия.Тя се преобърна на 360 градуса,не се интересува за сина си(мъжа ми).Той има близнаци на 11години от момиче с което са се разделили мн преди мен.Свекърва ми изведнъж реши,че да него би било много по-добре да остане сам и да се посвети на децата си,от там тръгнаха вс проблеми.Не се чуствам от мн време добре и стискам зъби,сполетяха ни 3 спонтанни аборта,а докторите ми казват ,че вс ми е наред.
Той стои и казва,обичам те,не мога без теб обаче ме е страх без причина,чуствам се мн зле и физически и психически.Мисля да се разделим,вече и най-добрата идея ,но искам да съм сигурна че той ще е добре и искам да му помогна.
От Пловдив сме,живеем в Германия,моля ви ако някои знае къде мога да ида ,какво мога да направя за да проверя дали има нещо такава……моля споделете 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🥲

# 358
Не чакайте  ,за да тръгнете  да търсите причина за нещо ,за което медицината не намира обяснение, не дава отговор- казвайки че всичко е наред  !
ДЕЙСТВАЙТЕ !
Дори и да не ви е писано да останете двамата ,помогнете на този човек ,защото на него, няма кой да му помогне .
Тази жена е направила нещо , което видимо действа енергийно върху вас ,(според това което казвате )
Блокира ви взаимоотношения,чувства ,здраве , а оттам и всичко останало .
Магията ,ако я има действа по този начин ,първо се насочва към най слабото  място на човек в здравословен аспект ,а щом здравето е засегнато ,всичко останало отива на разпад .
Не знам дали да опитвате да обясните на човека ,за вашите подозрения . Дали сте се опитвали ?

# 359
Чак пък магия. Човека нещо се е спекъл. Какъв е страхът му?
Досега беше ретроградна Венера, много отношения се разклатиха, сега почва и Ретрограден М, пак ще е тегаво.

Общи условия

Активация на акаунт