Ясновидки/врачки - Тема 41

• 125 866
  • 779
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, мога да споделя, че бях при Таня от Люлин 10- София за първи път и позна почти всико около мен- за хора, характери, развръзка на отношения.. Имам прогноза за следващите 3-4 години, остава да видим. Реших да споделя защото ми прави впечателение, че вече почти никой не пише като ходи и няма актуална информация за гледане на живо в София. Успех

# 361
Здравейте, мога да споделя, че бях при Таня от Люлин 10- София за първи път и позна почти всико около мен- за хора, характери, развръзка на отношения.. Имам прогноза за следващите 3-4 години, остава да видим. Реших да споделя защото ми прави впечателение, че вече почти никой не пише като ходи и няма актуална информация за гледане на живо в София. Успех
.             Ходила съм при нея преди години. Ориентира се чудесно в настоящата ситуация, но нищо от прогнозите и не се сбъдна.

# 362
Не чакайте  ,за да тръгнете  да търсите причина за нещо ,за което медицината не намира обяснение, не дава отговор- казвайки че всичко е наред  !
ДЕЙСТВАЙТЕ !
Дори и да не ви е писано да останете двамата ,помогнете на този човек ,защото на него, няма кой да му помогне .
Тази жена е направила нещо , което видимо действа енергийно върху вас ,(според това което казвате )
Блокира ви взаимоотношения,чувства ,здраве , а оттам и всичко останало .
Магията ,ако я има действа по този начин ,първо се насочва към най слабото  място на човек в здравословен аспект ,а щом здравето е засегнато ,всичко останало отива на разпад .
Не знам дали да опитвате да обясните на човека ,за вашите подозрения . Дали сте се опитвали ?
Първо да благодаря,много адекватен отговор.Да и той мисли като мен,защото е имал много по-големи проблеми в живота,загубил е баща си в ранна възраст и пак не се е чуствал толкова объркан.Започна като каза,че има нещо като психо атаки в началото на изминалата година,нещо не му позволява да мисли позитивно.Например ,че с мен маже да стани най-лошото ,с майка му,с децата,че ще загуби работата си-защото е неспособен,после поговорихме и мсичко поотмина.Лятото пак имаше подобен период и сега отново.Просто ми казва,че всичко му е безсмислено а сред това “не разбирам дащо се чуствам така,ти правиш и невъзможното за мен” много е странно,аз не вярвам в подобни неща,но се усъмних при мен,мин година се прибрах в бг и котката и кучета в момента в който си тръгнах се разболяха мн тежко,заленяха ми цветята(а 4 години преди това ми вървяха като побъркани).Споделих му,той взе да се смее,слагах си яйце под леглото и вс ден беше обвито в бял белтък -като сварено.И сега нещата са налице,не мажем един без друг,пишем званим си по -цял ден,но същевременно не се чустваме добре.
Майка му нещо превъртя,(той и отказа да пусне 5 годишни деца на море със нея,защото тя е сама и е опасно) и от там започнаха клетви”да не види бял ден”,срина го пред комшии,приятели познати.Отиде при моите родители и каза,че дъщеря им се е хванала с най-големия лентяй,и ще ми направи едно дете и ще избяха.Звънеше вс ден и ни обиждаше,опита се да настрои децата с/у нас…устояхме на всичко и не успя да ни раздели…
А сега уж всичко върви,а реално не върви

# 363
И аз мога да препоръчам една жена, в едно село около Русе. Гледа на кафе, но не взема повече от 3-4 човека на ден. Мога да дам телефона й на лични. Оставям й 20лв на гледане.

# 364
То хубаво че гледа, но каква е познаваемостта и от гледна точка време ? Сбъдва ли се това което казва ? За миналото е ясно - то е минало и не е толкова от значение. Но повечето ги интересува бъдещето, особено ако има здравословен проблем ...

# 365
Lan_7,ако въпросът е към мен, тя не гледа за минало. Относно срокове и време на случване няма да коментирам. И друг път съм писала, че време в ясновидството няма.

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 23:11 от Mimileta

# 366
Mimileta, не е точно така, че в ясновдството срок нямало. За някой неща срок има. Друг е въпросът, че точни дати почити не могат да се кажат, но грубо като време през годината могат. Силно зависи от човека който гледа. То с датата е също както с името - няма как да го назове име ако не го вижда. 
Надявам се тази жена да познава за бъдещето и моля да ми дадеш телефона и адреса и на лични. Като се пооправи времето дано да имам възможност да отида.

# 367
Здравейте! Някой може ли да ми каже каква магия се прави с кокали и пера? Намерих ги сред лични вещи и от тогава всичко в живота ми се промени.

# 368
Не мога да ви кажа какво значи ,но символиката определено не е за хубаво.

Иначе като ги намерихте ,какво направихте с тях, пипахте ли ги?

# 369
Не мога да ви кажа какво значи ,но символиката определено не е за хубаво.

Иначе като ги намерихте ,какво направихте с тях, пипахте ли ги?

Не съм ги пипала директно с ръце, изхвърлих ги. Не знам дали има значение, че са били в допир с личните ми вещи.

# 370
Здравейте! Някой може ли да ми каже каква магия се прави с кокали и пера? Намерих ги сред лични вещи и от тогава всичко в живота ми се промени.
Символиката на кокалите е свързано с деструктивни действия и това идва от тяхното състояние, че вече в тях няма живот и стоят в статично непроменливо състояние, като застоя в случая е противоположото нещо на живота, който е свързан с непрекъснато движение, промяна и изменение. Могат да значат и други неща, но това е един от вариантите. Перата, когато са на земята обикновено символизират неуспешен опит за летене или по-точно потъване в материята на физическия свят, тоест човек да има много грижи и трудности, и така да потъне във физическото поле. Защото решенията на всички проблеми, трудности, противоречия и страдания не се намират във физическия свят а в духовния свят и когато човек е толкова дълбоко в материята, той не може въобще да намери решенията, които са в духовния свят.
Като има шанс тези предмети да не са заредени с енергия а само да са оставени там с намерението човек да започне да си мисли и страхува за какво са поставени там и после самия страх и безпокойството привличат мрак и съответно същества на тъмнината, които да започнат да работят през човека и така дори да няма реална магия в тези предмети, мислите на човека започват да му създават такива усещания и самия живот започва да се променя е отрицателна насока.
Решението е човека да бъде пречистен и ако той иска, също дома му да се пречисти от енергия. И така в настоящия момент се разрешават нещата. Иначе това човек да мисли за станалото или за бъдещето няма да му помогне по никакъв начин. Единствения момент, в който всеки един от нас има сила и възможност да променя нещо е само настоящия момент.

# 371
А някой да знае за.. 'специалист по кармата', който да разбира и обяснява тези неща, ритуали и т.н.?

# 372
То ако беше толкова лесно - да отидеш някъде и някой да ти даде всички отговори, че и да ти обясни как стоят нещата.

# 373
А някой да знае за.. 'специалист по кармата', който да разбира и обяснява тези неща, ритуали и т.н.?

Има една дама Нели Кралева, знам я от фейсбук групите. В публикациите, които пуска се определя като кармолог. Занимава се с енергийни практики и предсказателни инструменти, също и ритуали за негатив. Не съм и ползвала услугите и не мога да дам мнение относно работата, но прави добро впечатление.

# 374
Благодаря!

Има една дама Нели Кралева, знам я от фейсбук групите. В публикациите, които пуска се определя като кармолог. Занимава се с енергийни практики и предсказателни инструменти, също и ритуали за негатив. Не съм и ползвала услугите и не мога да дам мнение относно работата, но прави добро впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт