Ясновидки/врачки - Тема 41

• 125 862
  • 779
  •   1
Отговори
# 375
А някой ползвал ли е услугите на Ели Маринова, таролог? Сайтът е tvoetotaro.com

# 376
Здравейте дами, МОЛЯ ако някой от вас има контакти на пловдивската "Ванга" Веска Стоичкова моля да ми ги изпрати. И ще съм благодарна, ако изкажете мнение за нея. BlushHug

И аз имам нужда от този контакт. Помогнете Хора. За добро е..

# 377
А някой ползвал ли е услугите на Ели Маринова, таролог? Сайтът е tvoetotaro.com

Лично съм ходила при нея през 2012 .Нищо от това,което каза,не се случи.А и тя не каза много.По-скоро беше психологически портрет.За мен не си струва парите.

# 378
Някой да има мнение за Румяна Ковачева от Русе?

# 379
Някой да има мнение за Румяна Ковачева от Русе?
Здравейте, аз съм ходила преди години. Тя говори в рими изцяло.. на мен ми беше малко странна. Позна, че с дадения човек няма да стане нищо и за това беше права. Иначе другите неща бяха малко като приказки..които нямаха общо с мен.

# 380
здравейте,утре ще ходя да ми леят куршум при баба Сафет,от варна. Искам да попитам какво се прави, при тях какво се плаща каква е процедурата.

Последна редакция: пн, 17 яну 2022, 17:28 от Катерина Стефанова 710947

# 381
Някой ползвал ли е услугите на тази дама за гледане на кафе?

Vitka Taseva (Dyulgerova)
https://www.facebook.com/vitka.taseva

# 382
Здравейте! Някой ходил ли е скоро при Алейдин ходжа? Какво ви е мнението за него?

# 383
  • Пловдив
Здравейте дами, МОЛЯ ако някой от вас има контакти на пловдивската "Ванга" Веска Стоичкова моля да ми ги изпрати. И ще съм благодарна, ако изкажете мнение за нея. BlushHug

И аз имам нужда от този контакт. Помогнете Хора. За добро е..
Не съм чувала за тази жена, но и аз искам координати щом е в Пловдив.

# 384
Здравейте.Някой може ли да ми препоръча врачка или ясновидка или нещо от този род в гр.Русе
Благодаря

# 385
# 386
Да отидеш при някой да ти гледа, който се рекламира с обяви във вестниците и интернет за мен лично е меко казано глупаво и наивно. Същото е и посещението при разни индивиди които се рекламират, че са учили при кого ли не и къде ли не. Самозванци бол, търсещи начини да правят пари от хорското нещастие.
Истинската дарба сама се проявява. Веднага си личи кое е истинско и кое не е. За съжаление обаче много трудно се намира човек с истинска дарба....

# 387
Истинските дарби са, за да помагат на другите, а не за да гадаят и познават.

# 388
Истинските дарби са, за да помагат на другите, а не за да гадаят и познават.
А това да успокоиш душата какво е ? Да упътиш блуждаещия се, да покажеш посоката на заблудения, да дадеш трезво мнение на човек загубил себе си, да разсееш съмненията и да кажеш истината, за да може да се осъзнае неосъзнатия ?
Когато душата боледува боледува и тялото. Да помогнеш на човек с отговори на въпросите му и той да спре да терзае и измъчва душата си какво е това ? Душевната болка може да причини много лесно физическа.
Щом мислите, че истинските дарби са само за определени неща, нека да е така.
Няма да влизам в спорове, всеки сам да си решава за това има глава на раменете си.

# 389
Лан, съгласна съм.
Визирах стандартните въпроси “Ще се събера ли с Л” или “Ще получа ли Х/У”

Колкото до помощта - този, с душевната болка, ще чуе това, което иска да чуе.
Или това, което вече знае.
Душата винаги знае отговора.
Егото й пречи да го види/чуе и то я кара да търси другаде отговори, вместо да се вгледа в себе си.

Общи условия

Активация на акаунт