Ясновидки/врачки - Тема 41

• 125 697
  • 779
  •   1
Отговори
# 465
    Можете ли да ми кажете Поли на какво гледа?
    Също така искам да попитам,незнам дали в тази тема е мястото. Някой знае ли човек скенер. Човек който вижда органите и може да каже болестите. Преди 30 години имах щастието да се срещна със такъв феномен,беше невероятно точен,но за жалост му загубих координатите. Някой ако има такава информация или е ходил при такъв човек,моля да сподели. Благодаря предварително!

# 466
    Е, защо търсите човек, който да ви втълпява глупости, като отдавна съществува такъв апарат по клиниките, който оглежда тялото от главата до петите и открива дори заболяванията, които още са в перспектива.

# 467
    Е, защо търсите човек, който да ви втълпява глупости, като отдавна съществува такъв апарат по клиниките, който оглежда тялото от главата до петите и открива дори заболяванията, които още са в перспектива.

Машините отчитат само моментното биохимично състояние, аз лично в пъти повече бих се доверила на човек с дарба, отколкото на машина.

# 468

Ходих на термоскенер,на биоскенер,на ирисова диагностика няколко пъти. За жалост не се доближиха дори до диагнозите които имам потвърдени. Изкараха ме че имам паразити,глутенова непоносимост,даже туберкулоза! Изследвах се за всичките тези неща няколко пъти,нищо не се потвърди!  Поръчах си гривна и при Таня Гюрова,но когато започна да ми я прави,ми стана адски лошо. Веднага отказах поръчката.Така че,Да бих се доверила повече на човек със дарба!

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 22:09 от Silvia Toncheva 642426

# 469

Ходих на термоскенер,на биоскенер,на ирисова диагностика няколко пъти. За жалост не се доближиха дори до диагнозите които имам потвърдени. Изкараха ме че имам паразити,глутенова непоносимост,даже туберкулоза! Изследвах се за всичките тези неща няколко пъти,нищо не се потвърди!  Поръчах си гривна и при Таня Гюрова,но когато започна да ми я прави,ми стана адски лошо. Веднага отказах поръчката.Така че,Да бих се доверила повече на човек със дарба!
    Чувала съм,че тази жена има дарба.На моя приятелка,неин познат е ходил при нея. Знам,че е останал доволен.За тези гривни за пръв път чувам. И защо ще ви стане лошо,за какво са тези гривни?

# 470
    А въпросът е Поли като ви хвърля "тарото"случват ли ви се нещата???

# 471
    А въпросът е Поли като ви хвърля "тарото"случват ли ви се нещата???
    Не.1година мина вече,нищо не се случи.

# 472
    Да,знам.Таро не гледат бъдещето а може би дадена ситуация в момента.Много трудно някой да попадне на истински човек "виждащ".

# 473

.   Защо ходите на Термо о био скенери? Идете си на нормален скенер в нормална болница.

# 474

Машините отчитат само моментното биохимично състояние, аз лично в пъти повече бих се доверила на човек с дарба, отколкото на машина.
    Трудно, да не кажа невъзможно е да се намери такъв човек. Огромна част от тях са мошеници!!!

# 475
    Ако вярваш, че е трудно, трудно ще го намериш.
    Ако вярваш, че го има, бързо ще го срещнеш.
    Вселенски закон за привличането.
    Достатъчно е да не пропускаш знаците..

# 476
    Като говорите за Таня Гюрова, тази жена ли имате предвид - https://www.facebook.com/ArhAngelMihailTaniaKG

# 477
    Като говорите за Таня Гюрова, тази жена ли имате предвид - https://www.facebook.com/ArhAngelMihailTaniaKG

Да,за тази жена става въпрос. Не мога да дам мнение защото не съм ползвала услугите и. Има страница и аз я следвам. Има някои неща които ми правят лошо впечатление. Много надменно държание,говори и пише сякаш всички са низши създания. Нарича ги човеци! Непрекъснато говори и пише, че все по малко иска да контактува със нас човеците! Изисква едно такова отношение като към божество. Обезателно трябва да я хвалиш иначе ще бъдеш блокиран. Не може да задаваш неправилни въпроси и да изказваш неправилно мнение!
    Но пак казвам това са мои впечатления и мое мнение,никой не ангажирам със тях.

Villianne имам безброй скенери и ЯМР та. Щом като търся други методи,значи тези не са ми свършили работа. Помолих ако някой има информация за човек скенер. Нямам нужда от критика! Не сте във моите обувки и не знаете какви проблеми имам. Ако можете помогнете,ако не замълчете моля!

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 16:39 от Silvia Toncheva 642426

# 478
    Най-надменната и смахната жена от тази сфера, на която съм попадала, за мен е Ани Кирилова. Високомерно до глупост същество, изцяло потънала в конспиративни теории. Не знам какви способности има, но с това й поведение не бих рискувала с нея.

# 479
    Силвия, пратих Ви информация

Общи условия

Активация на акаунт