Ясновидки/врачки - Тема 41

• 125 655
  • 779
  •   3
Отговори
# 480
Здравейте,моля да се включат хора които са доволни от Янка от Бургас?
Гледа на Таро помага и за изчистване.
Над 50 годишна е,друго незнам.
На мен ми е далече и за това,искам още едно мнение от хора които са от Бургас и са доволни.
Взема колкото и оставиш.

# 481
Искам да попитам има ли някой да е ходил при Ани от Костинброд, казва че е била наследница на Станка?

# 482
Здравейте,моля да се включат хора които са доволни от Янка от Бургас?
Гледа на Таро помага и за изчистване.
Над 50 годишна е,друго незнам.
На мен ми е далече и за това,искам още едно мнение от хора които са от Бургас и са доволни.
Взема колкото и оставиш.

Някой има ли повече информация за тази жена ?

# 483
Преглеждам страницата в сайта за обяви"Ало" и вижте на каква чудна обява за работа се натъквам:

"Търся операторки на телефон за работа от дома; ясновидство, таро карти, нумерология, руни, телефон на доверието, свободни разговори. добро заплащане. Дейността е подходяща за пенсионери инвалиди, жени със свободно време при домашни условия"

Та ако си търсите работа, можете спокойно да се хванете на длъжностн" Ясновидец", "Гадател", "Ходжа", "Пророк" или както най ви харесва, стига да имате свободно време и телефон на разположение...😜

# 484
Преглеждам страницата в сайта за обяви"Ало" и вижте на каква чудна обява за работа се натъквам:

"Търся операторки на телефон за работа от дома; ясновидство, таро карти, нумерология, руни, телефон на доверието, свободни разговори. добро заплащане. Дейността е подходяща за пенсионери инвалиди, жени със свободно време при домашни условия"

Та ако си търсите работа, можете спокойно да се хванете на длъжностн" Ясновидец", "Гадател", "Ходжа", "Пророк" или както най ви харесва, стига да имате свободно време и телефон на разположение...😜

Това е известният измамник Деси от Пелово той ги пуска такива обяви,не вярвам някой да му се връзва все още.

# 485
Здравейте, някой да знае какво стана с Нели с двете чаши кафе от София, защото последно имаше здравословен проблем, но след това си е изключила телефона.

# 486
https://Търся контакт със Севда от Тръстеник. Кога, как, на какво гледа? Каква е таксата? Има ли доволни?

# 487
Севда от Тръстеник тел.0888624954. Част от нещата, които ми е казала са се случили, други нямат развитие все още. Аз съм доволна, въпреки че ми се иска да не беше права. Веднъж ме изуми като каза името на човек и го описа, който ще помогне в разрешаването на сериозен проблем. Мъжът беше познат на познат на сина ми и точно така се казваше.
Колкото оставиш, иска име и дата на раждане, както и снимка на човека. Казва това, което вижда като картина или каквото чуе. Ходила съм последно преди няколко години.

# 488
Севда от Тръстеник тел.0888624954. Част от нещата, които ми е казала са се случили, други нямат развитие все още. Аз съм доволна, въпреки че ми се иска да не беше права. Веднъж ме изуми като каза името на човек и го описа, който ще помогне в разрешаването на сериозен проблем. Мъжът беше познат на познат на сина ми и точно така се казваше.
Колкото оставиш, иска име и дата на раждане, както и снимка на човека. Казва това, което вижда като картина или каквото чуе. Ходила съм последно преди няколко години.

Крайно не учтива.

# 489
Здравейте! Това е втората тема в която пускам същия въпрос, извинете за повтарянето!
Имам въпрос и не знам към кого да се обърна. Ще се радвам да получа отговор от някой, който има представа за какво иде реч.
Днес е Задушница и бяхме на гробища. Забелязахме, че от гроба липсва един свещник (такъв като латерна, декоративен). Доста е голям, метален е и няма как да е излетял при някоя буря. Помислихме, че някой може да си го е харесал и да го е взел, но пък кой би си занесъл нещо от гробища вкъщи?
След това забелязахме, че около гроба има нахвърляни от тези свещички кръглите, едни такива плоски и малки, с метално дъно, в левчетата ги има. Не знам как точно да ги обясня, от тези дето влюбените си ги редят по леглото. Успях да преброя 10 (може и повече да са били, не съм сигурна) и бяха изгорели докрай.
Имаме роднини, които се занимават с магии и най-редовно ни подмятат предмети пред входната врата. Та затова си помислих, да не би някой да е правил магия на гроба на починалия ни роднина?
Какъв е този ритуал, някой знае ли?
Предварително благодаря на отзовалите се!

# 490
Свещника може да са го взели за скраб

# 491
Здравейте! Това е втората тема в която пускам същия въпрос, извинете за повтарянето!
Имам въпрос и не знам към кого да се обърна. Ще се радвам да получа отговор от някой, който има представа за какво иде реч.
Днес е Задушница и бяхме на гробища. Забелязахме, че от гроба липсва един свещник (такъв като латерна, декоративен). Доста е голям, метален е и няма как да е излетял при някоя буря. Помислихме, че някой може да си го е харесал и да го е взел, но пък кой би си занесъл нещо от гробища вкъщи?
След това забелязахме, че около гроба има нахвърляни от тези свещички кръглите, едни такива плоски и малки, с метално дъно, в левчетата ги има. Не знам как точно да ги обясня, от тези дето влюбените си ги редят по леглото. Успях да преброя 10 (може и повече да са били, не съм сигурна) и бяха изгорели докрай.
Имаме роднини, които се занимават с магии и най-редовно ни подмятат предмети пред входната врата. Та затова си помислих, да не би някой да е правил магия на гроба на починалия ни роднина?

Звучи ужасно. Дано да грешите.

# 492

Крайно не учтива.
Важно е дали наистина има дарба и най-вече дали я ползва.

# 493

Може да означава много неща, но едно е важно да знаете, че това няма как да влияе на вас и близките ви. Ако някой иска да направи лошо на друг човек са достатъчни снимка, кичур или косъм, нокът или кожа. И идеята е, че тези хора, които искат да напакостят по такъв начин не го показват и всичко става тайно. И поради тази причина, това, което намирате на гроба може да е някаква проба от 3то лице да прави ритуал с свързване на души на починали, може и както смятате да е опита за магия, но починалите хора и тяхната енергия се отправя към други светове с различни вибрации различни от тази на физическия свят и тези неща на тях не им влияят, особено, ако са минали 40 дни, защото толкова време душата стой свързана с физическото тяло и останалите енергийни полета - етерно, астрално, ментално, причинно, духовно и така нататък. Има и шанс някой просто да ги подхвърли, за да накара хората, които са близки на човека в гроба да се страхуват и притесняват. Вече, ако имате редица неразположения като главоболие, безсъние, тежест в гърдите, буца в гърлото, непрекъснат карък и силна съпротива в живота е знак, че енергията ви не е в баланс, защото ако е в баланс, човек е здрав и няма проблеми и неразположения по отношение на тялото и здравето.

# 494
Много благодаря на всички за отговорите! Да сте живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт