Ясновидки/врачки - Тема 41

• 125 312
  • 779
  •   1
Отговори
# 615
Не сме ходили за лечение, повода на срещата беше да се запознаем и обменим взаимен опит.
Моето мнение е, че има способности, да.
Но също така, в практиката, съм убедена, че успехът на лечението изцяло зависи от вярата на "болния". В това е "вълшебството" и затова при едни хора е много успешно, а при други - не толкова.
Да очакваш да се случи чудо, но да не вярваш истински в чудесата е най-често срещанато явление и затова резултатите са неясни и не общовалидни.

Гербер, кабинета му е в Зона Б5, има го като адрес и тел. в нета.

Интересува ме дали вижда органите и болестите. Тъй като 4 години лекарите не могат да ми поставят диагноза. Отчаяна съм и търся начин да открия какво ми е. За това се интересувам вижда ли наистина този човек.

# 616
На мен Иван Божилов не ми е виждал органите и не успя да ми помогне да се чувствам по-добре, камоли да оздравея от неговите “сеанси”, представляващи навремето потпяване във вода и мислейки, че те е привел в хипноза (нещо което явно не владее- слава Богу!) започва говорене на абсурди с цел да ви настрои срещу най- близките ви! Това не е лечител, това което прави дори не е човешко!

# 617
Силвия,  както казах - не съм пробвала способностите му, но в сравнение с това, което аз имам като сравнение - не бяха толкова силни, колкото очаквах. Или по-скоро като че ли бяха отслабнали, според това което разказваше.

# 618
На мен Иван Божилов не ми е виждал органите и не успя да ми помогне да се чувствам по-добре, камоли да оздравея от неговите “сеанси”, представляващи навремето потпяване във вода и мислейки, че те е привел в хипноза (нещо което явно не владее- слава Богу!) започва говорене на абсурди с цел да ви настрои срещу най- близките ви! Това не е лечител, това което прави дори не е човешко!

А Вие със какви оплаквания отидохте,какво заболяване имахте. Колко сеанса Ви направи.

# 619
Не мисля, че има значение какви заболявания имах предвид това, което Ви написах. “Сеансите” бяха точно два защото считам, че са достатъчни, за да разбереш че този човек не лекува НИЩО и вместо това използва Вашето състояние, за да Ви настройва срещу майка Ви и баща Ви! Вие на колко още такива сеанса бихте отишла? Това какво лечение е? Мисля, че бях достатъчно ясна и с предния пост.

# 620
Здравейте,  искам да питам: Някой има ли мнение за Снежана от Лагера ( София)?

# 621
Всяка ясновидка, или човек с каквато и да е дарба е добре дошъл да пише във форума, да се представи, да каже каква му е таксата, начина за контакт... Нас даже това ще ни улесни хе хе , няма нужда да търсим, те сами ще идват при нас и вече всеки сам ще си преценя... Пък както каза Mimileta, ако някой е измамник ще се разбере

# 622
  • Бургас
По-назад някой пита, та да повторя питането:
Някой ходил ли е при гледачката до книжарницата в Несебър? Дайте отзиви Blush
Някой Ви е излъгал, че е гледачка. Лее куршум, нищо повече.
Гледа на карти.

# 623
Искам да попитам в темата има ли хора от Габрово?
Ако да чували ли са за Румяна която лее олово?
Нищо повече не мога да кажа за нея.

# 624
Някой има ли мнение за тези ясновидки които гледат?

На тази кой и даде висше образование, да се пише яснови"Т"ка в работния профил? Не е ли могла да познае как се пише "ясновидка"???

# 625
Потърсих в нета Киприянови и Василиеви молитви, но се получиха доста различни варианти. Ако някой знае с точност кои са оригиналните молитви, моля да ги сподели

# 626
# 627
Напоследък само ясновидци се навъдиха😄

# 628
  • Варна
Напоследък само ясновидци се навъдиха😄
Във времена като днешните когато всичко е пари, съм склонна да вярвам, че някой може да има някакви способности, само ако има и доходи докарвани по друг начин. Няма значение от работа ли ще са, от наеми от имоти, рента от земеделски земи, някой друг в семейството да има доходи, от друго.
Някой ще каже, че кога не е било всичко пари. Според мен преди 20,30,40 години не беше съвсем така. Примерно за това имахме толкова успешни спортисти, защото освен за пари идваше им от вътре от сърце, и за слава и името България значеше нещо.

# 629
В спорта винаги е имало сериозни облаги + бонусите от пътуванията по Света, когато на обикновения простосмъртен българин  не му бе разрешено..)

Общи условия

Активация на акаунт