Ясновидки/врачки - Тема 41

• 125 356
  • 779
  •   3
Отговори
# 600
Аз затова съм на принципа , че бих отишъл при човек с дарба ,който няма такса. Когато ти гледа и ти каже нещата за минало, настояще и бъдеще, без да ти задава 1001 въпроса , сам ще решиш колко да му оставиш на земята.

# 601
  • Варна
Аз съм икономист по професия, и може би затова съм малко повредена...не мисля, че да правиш бизнес е нещо лошо. Предпочитам да разменям стойност срещу стойност, 5 лева за смс, 30 лева за консултация, отколкото да отида някъде безплатно и да се чудя какво ли ще ми струва...
Бизнеса изобщо не е лошо нещо.
Стига човек да има знания, умения, да е предприемчив, да надгражда уменията си в областта и да създаде продукт или услуга. Които разбира се няма как да подарява като постоянна практика, а трябва да продава. Най-малкото са давани пари за консумативи, суровини, работна ръка, в краен случай на себестойността без печалба трябва да се продаде стока ако се наложи.

Не виждам никаква връзка на гореописаното, с ясновидството и хора с дарби. За гореописаното се изискват придобити знания и умения, ясновидството е "ДАРБА"

Човек който има "дарба"/ познания и умения да произвежда хляб, дава стоката си и си получава парите. Това е официален регламентиран бизнес, продукта се произвежда според някакви стандарти, може да прочетеш какво купуваш под формата на състав. Има наблюдаващи и надзорни органи в различните бизнеси.

В ясновидството няма нищо регламентирано. Това е абсолютно неофициална дейност, не подлежи на никакъв надзор и контрол. Това не е бизнес! За мен ясновидството не е и интуиция, ако го има е ДАРБА.
Всички хора имат интуиция в област която имат голям опит, но това не ги прави ясновидци. Един 60 годишен лекар има мнооооооого по-голяма професионална интуиция отколкото току що завършил, но не е ясновидец.
Не съм спец в областта, но за мен ясновидец с учене и четене на литература не се става......
За нещо, което не се знае съвсем какво е, има ли го няма ли го, не намирам за нужно да има задължителна такса. Който е доволен ще се отблагодари.....

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 10:16 от VassiLea

# 602
Само дето тия дето нямат такси никога не са доволни от това, което им е оставено. В приятелски кръг винаги се оплакват, че не е достатъчно

# 603
Само дето тия дето нямат такси никога не са доволни от това, което им е оставено. В приятелски кръг винаги се оплакват, че не е достатъчно
Няма такова нещо ! Жената при която преди години ходих да си лея олово, нейната майка освен че лееше имаше и дарбата да предсказва. Говорили сме много с нея за това кой какво оставя. Самата тя казва и така е учена - "Аз не гледам кой колко оставя. Ако остави нещичко - добре. Ако не - добре. Има хора които нямат нищо. Идва за помощ - не може да го върнеш заради това, че няма средства. Помагаш, а Господ гледа и си знае работата."
Тези които коментират кой-колко им оставял рано или късно си губят дарбата. Даром им е дадено, даром да помагат ! Последствията са жестоки ако не спазват правилата. Върху това последното имам лични наблюдения.

# 604
Няма такова нещо !

Написала съм приятелски кръг, като отидеш някой да ти бае, това съвсем не го прави твой приятел. Съвсем не се очаква от тези хора да ти казват, че не са доволни кой какво им е оставил. А дори и да са искрени, това че има и такива хора, не изключва факта, че има и от другите

# 605
  • Бургас
По-назад някой пита, та да повторя питането:
Някой ходил ли е при гледачката до книжарницата в Несебър? Дайте отзиви Blush

# 606
Здравейте, има ли някой който да лее куршум в София и да сте доволни от него?

# 607
По-назад някой пита, та да повторя питането:
Някой ходил ли е при гледачката до книжарницата в Несебър? Дайте отзиви Blush
Някой Ви е излъгал, че е гледачка. Лее куршум, нищо повече.

# 608
Здравейте,някой ходил ли е при лечителя Иван Божилов. Ако някой е ходил,споделете мнение,защото не открих много във нета.

# 609
Здравейте,някой ходил ли е при лечителя Иван Божилов. Ако някой е ходил,споделете мнение,защото не открих много във нета.
Ами ходенето там е губене на време затова не сте намерила много в нета. За съжаление имам горчив опит от ходенето при него.

# 610
Ами ходенето там е губене на време затова не сте намерила много в нета. За съжаление имам горчив опит от ходенето при него.

Може ли да споделите. До колкото разбрах е нещо като човек скенер,вижда органите и болестите.

# 611
Той е лечител, не ясновидец.
Срещнахме се с него миналата година, има способности и си приема клиенти в кабинета.

# 612
  • София
Срещнахме се с него миналата година, има способности и си приема клиенти в кабинета.

Къде приема?

# 613

Доволна ли сте,помогна ли Ви. Разкажете малко повече,как протече срещата Ви.

# 614
Не сме ходили за лечение, повода на срещата беше да се запознаем и обменим взаимен опит.
Моето мнение е, че има способности, да.
Но също така, в практиката, съм убедена, че успехът на лечението изцяло зависи от вярата на "болния". В това е "вълшебството" и затова при едни хора е много успешно, а при други - не толкова.
Да очакваш да се случи чудо, но да не вярваш истински в чудесата е най-често срещанато явление и затова резултатите са неясни и не общовалидни.

Гербер, кабинета му е в Зона Б5, има го като адрес и тел. в нета.

Общи условия

Активация на акаунт