Ясновидки/врачки - Тема 41

• 125 340
  • 779
  •   1
Отговори
# 585
Аз не отричам, че с конец и възли може да се направи нещо лошо. Възможно е и се прави. Има и по-сложни неща с конци за които не искам и да си помислям !
Червения конец обикновено го вързват майки на децата си или баби на внучетата. Много често на конеца се слага и синьо око или синьо мънисто.
Да, всеки си решава сам какво да носи.

Да, и още по - забавно  става,когато си поръчал тази гривна да те пази и хоп, идва и започват да случват гадости
някои  неща трябва да се знаят, трябва и да се посочват и хората , в случая гривната не е дадена от родител , а от човек, поел ангажимент да пази със своите знания и умения друг човек. Предлагащият помощ е ,както споделих  и преди мъж, Климент Георгиев (или поне така твърди)и е някъде из северната част на страната.  Праща неща  като гривни и прочие набъкани  с негатив, а казва че помага. Понеже и толкова му дреме за хората, след едно известно време започва да се упражнява върху тях, приказките че е много добър са точно от някое фентъзи дето само той си го разбира. Иска прекалено много да контролира, пълен изверг, ритуалите му  са ужасно болезнени и само той си вярва на тях.Това води до какъв е-ами отвратителен, щом си позволява да гърчи,буквално, хора- и да ги замърсява  и да иска да взима от техния живот с ритуали  за някакви си негови си цели,като примерно да покаже що за  страхливец е като иска да руши животи и да губи времето на  хора, които с месеци наред са чакали нещо от неговата работа да е ок . Не е хубаво ,когато се упражняваш върху живи индивиди и само ти си смяташ че помагаш като им пускаш чернилки,за да видим  дали както го пише и така и става, ми не става така.Да искаш да вредиш на хора, които търсят добро отношение  и качествена работа, защото са ги правили на нищо по принцип , си е доста показателно и не са малко такива случаите.

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 17:07 от Instyle

# 586
Някой има ли номера на Спаска от Плевен на улица Лозенка?

# 587
Някой има ли мнение за тези ясновидки които гледат?

# 588
Някой има ли мнение за тези ясновидки които гледат?

Има един прост принцип, че изтъкването на каквото и да било е работа за егото и това всъщност е работа на мрака в човека. Когато има подобни определения кат маг, яснлвидка и така нататък, това е очевидна реклама и има шанс да си е вид измама и човека да няма никакви способности. И обратното, човек, който иска да служи на Бога, той просто ще си напише името и просто помагайки на хората, Бог ще му праща хора. Това е важен принцип, защото колкото по-силно, светло и извисено е едно същество, толкова по-скромно е. Докато това на мен направо ми вади очите и също ксра хората да имат големи очаквания от човек, който нарича себе си ясновидец или маг. А реално може да са празни и кухи думи, които ако не се подплатят с дела си става чиста лъжа или опит за измама.
Ако някой ги е посетил, би било чудесно да сподели, но аз не бих отишъл при тези дами. Моето е правило е, че има ли такса и фиксирана сума, не ходя при такива хора.

# 589
Особено при ясновитки!

# 590
Да за съжаление,но аз имам магия и видиш ли трябва да им дам 100 а другата 150 лв за да я развалят.

# 591
Някой чувал ли е гадателка в Несебър много добра до някаква книжарница

# 592
  • там, където ми харесва
Някой чувал ли е гадателка в Несебър много добра до някаква книжарница
Аз не съм , но ще ми е интересно да разбера коя е.

# 593
Обикновено съм съгласна с truthseeker, само за това с фиксираната такса не съм съгласна. И друг път съм казвала, имала съм близък контакт с хора, които не взимаха пари, но сега когато се върна назад, ясно мога да потвърдя, че са се занимавали с черни неща... така че липсата на такса за мен не е гаранция, даже аз на такива хора не вярвам

# 594
  • Бургас
С каква цел се занимават с черни неща?

# 595

Вие верно ли?

# 596
Обикновено съм съгласна с truthseeker, само за това с фиксираната такса не съм съгласна. И друг път съм казвала, имала съм близък контакт с хора, които не взимаха пари, но сега когато се върна назад, ясно мога да потвърдя, че са се занимавали с черни неща... така че липсата на такса за мен не е гаранция, даже аз на такива хора не вярвам
И аз съм съгласен с това, което казвате, че може да се занимават с тъмни сили, защото познавам човек без такса, който направо прави хората абонати и наистина това, че няма такса не е гаранция, че човека иска да помага и да служи на светлината. Но истината е такава, че светлината е безплатна и е едно от най-важните неща в нашия свят, следователно всеки човек, който има такса работи за мрака, осъзнато или неосъзнато. Това няма значение, защото резултата и плода е все същия. Просто духовността под каквато и да е била форма(обучение, лечение, помощ) не може да има нито такса, нито цена, защото ако има такава автоматично става бизнес и търговия. Обменя се услуга, информация, време срещу заплащане и така нататък. Казано е - недейте да ограничавате Божественото, защото то не може да влезе в човешки рамки. Не случайно Господ е изгонил търговците от храма, защото не може да смесваш светското с духовното. И двете са на място, но са различни неща,както светлината и тъмнината. Така че, човек, който твърди, че иска да помага на хората а има такса, значи иска да прави бизнес под предлог че помага. Защото това е идеята на помощта именно да безплатна и безкористна. Все едно да викнеш приятели да ти помогнат с нещо и те после да ти кажат, че им дължиш за времето и усилията.
Като вече има разлика между работа и служене. Света иска работа а Бог иска служене. Служенето е безкористно докато в работата може да си има такса, цена и така нататък. Като идеята на служенето е не да отказваш, каквото искат да ти дадат в знак на благодарност като пари, храна или други блага, а да правиш това, защото така ти служиш на Бога и правиш най-доброто за всяко едно от неговите деца, тъй като всички сме негови деца - и минералите, растенията, животните, хората и така нататък. Затова е важно да се спазва закона за свободната воля. Всеки е свободен да осатвя или да не оставя, каквото и колкото иска.

# 597
  • Бургас

Вие верно ли?
Ние верно.

# 598
Аз съм икономист по професия, и може би затова съм малко повредена...не мисля, че да правиш бизнес е нещо лошо. Предпочитам да разменям стойност срещу стойност, 5 лева за смс, 30 лева за консултация, отколкото да отида някъде безплатно и да се чудя какво ли ще ми струва...

# 599
Именно - стойност за стойност.
При последната, която ми гледа, нямаше и една вярна дума. Не ѝ платих естествено за кьор фишеците, но и тя нищо не посмя да каже за пари, а имаше такса, 15 евро.
Прави ѝ чест, просто усети, че не съм човекът, който ще ѝ купи хляба, след всичките небивалици, дето ми ги надрънка.

Общи условия

Активация на акаунт