Ясновидки/врачки - Тема 41

• 125 343
  • 779
  •   1
Отговори
# 570
Добре, не може ли да има различни мнения по въпроса за червения конец? Според мен също е суеверие и дори го намирам за смешен, но не поради това съм седнала да увещавам всеки, който го носи в неговата безсмисленост!

# 571
Да, има различни мнения, и то по много въпроси , лично ми е попадала гривна , дадена на приятелка , с цел да се помогне, момичето не можеше да спре да трепери от тази вещ , ръката и цялата стана червена, зависи как е правена , гривната беше дадена, както после се уверихме , от един гнусен плъх, страхливец, представящ се за човек с дарба, който обаче иска да печели пари на гърба на нещастията на другите, отвратително отношение към хората към които е поел ангажимент,след време и приложи  упражнения по негатив тип  разруха на живота , понеже некадърщината му от предните седмици  му се видя малко , да се види дали  някой  ще се гътне , след като се е отказала да ходи по свирката на въпросния ,така че носете си каквото сами си изберете, гривна червена и с не знам си какво беше

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 19:41 от Instyle

# 572
Аз не отричам, че с конец и възли може да се направи нещо лошо. Възможно е и се прави. Има и по-сложни неща с конци за които не искам и да си помислям !
Червения конец обикновено го вързват майки на децата си или баби на внучетата. Много често на конеца се слага и синьо око или синьо мънисто.
Да, всеки си решава сам какво да носи.

# 573
[url][/ur
Аз да попитам какво ви е мнението за звездите от ФБ. Този Даниел Александър всеки ден пуска по два блица. Не съм участвала, но около 1000 човека участват.

# 574
[url][/ur
Аз да попитам какво ви е мнението за звездите от ФБ. Този Даниел Александър всеки ден пуска по два блица. Не съм участвала, но около 1000 човека участват.
Здравейте, аз да попитам за мнението за Добринка, с. Игнатиево

# 575
Здравейте търся добра гадателка в Дупница и областта.

# 576
Мнение за Денка, още информация

Жената за която писах и преди , истинско име Десислава, представя се с името Денка ( Денка е майката, с която Деси се мъкне да не се ядоса някой ако задрънка пълните глупости , които си и ръси)
От Перник, както бях писала, Десислава  е нестабилна и не може да отговаря  за себе си , камо ли за многото клиенти , които уж е имала, а това че иска да взема решения вместо хората и да натиска че " това и това трябва да направиш " е добавка към цялостното представление
 Ще пуска едни " хубави енергии" към вас докато си мислите че помага , всичко ще е отишно, ще чуете глупости и то тя ще вкара думите в устите на хората около вас и ще се чудите това наистина ли брат ви може да ви го каже
не може да даде обяснение на ритуалите, които  е правила , особено когато нещо не е станало както е казала, не може да даде обяснение и за много неща , част от ежедневието ви които вие по принцип не бихте предприели като действия, когато   сте се отказали вече от работата и, тя няма да може да понесе отговорност защото всичко кофти е за клиента, който всъщност е търсил  помощ , от този клиент тя ще взима с нейните си действия живота и парите му, ще се чувства човек зле и ще и го казва, а тя ще повтаря как всичко е много хубаво

изобщо като каже човек нещо че иска се чува друго, такива са ни все бг работите

# 577
Някой има ли мнение за ходжа Азизе
Знаете ли нещо за нея?

# 578
Някой има ли мнение за ходжа Азизе
Знаете ли нещо за нея?

Хахаха поредната измамница и аз намерих една такава от ало.бг ебаси и идмамницата взе парите и не свърши нищо 😂😂не мерси Азизета,Амира,Самира колкото искаш.

# 579
Хахаха поредната измамница и аз намерих една такава от ало.бг ебаси и идмамницата взе парите и не свърши нищо 😂😂не мерси Азизета,Амира,Самира колкото искаш.

Ама ти свързала ли си се с нея
И дала ли си и пари
Поне честни ходжи няма ли

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 15:17 от Stoqnova_V_00

# 580

Ама ти свързала ли си се с нея
И дала ли си и пари
Поне честни ходжи няма ли
Честни ходжи в джамията.

# 581
Според вас трябва ли да приемаме напълно казаното от гледачите? Възможно ли е все пак с вярата си да променим казаното от тях?

# 582
Според вас трябва ли да приемаме напълно казаното от гледачите? Възможно ли е все пак с вярата си да променим казаното от тях?
Какви са тези глупости..... не всичко което казват е истина.... всеки сам кове съдбата си

# 583
Какви са тези глупости..... не всичко което казват е истина.... всеки сам кове съдбата си
Просто няколко гледачки през последните 1-2 години ми казаха, че няма да се случи това, което искам, дали било свързано и с друг човек, и изгубих вяра в самия себе си.

# 584
Просто няколко гледачки през последните 1-2 години ми казаха, че няма да се случи това, което искам, дали било свързано и с друг човек, и изгубих вяра в самия себе си.
Ама вие вярвате ли им хахаха.Самозванци .... аз имам опит голям с такива

Общи условия

Активация на акаунт