Тук във форума ми пратиха кординати на една "ясновидка". След дълго пазарене за 30 лева да ми гледа... ми наговори куп глупости......................... ...... Хубаво във форума има тема черен списък.. ама не мога да разбера защо няма Бял списък ? В смисъл проверени врачки и гадатели. И как един не позна, че ще има война в украйна от ,,ясновидците''. Продължавайте да си хвърляте парите на вятъра.
След като е имало предварително пазарене, защо изобщо си се навил, и преживял последвалите агресии които описваш от посещението.
Мисля, че няма сила която да спре доволен човек от ясновидец да му се отблагодари и да му плати.
Ясновидец да не помогне разбирам. Но и да не помогне и да натовари допълнително посетителя с агресията си и егоцентризма си, това не трябва да се случва, а и мисля че е ясен показател че такъв човек няма дарба.
Та може ли един лош човек да помага на други хора и да е свързан с духовност.
Защо няма бял списък е ясно. Защото 95-99% от ясновидците не са такива, а бизнез предприемачи, къде повече къде по малко успешни.
Не съм аз човека който да отрича ясновидството. Надявам се, че съществува, и вероятно не е само надяване а е реалност. Защото това за завръщането на бесарабските българи, и изобщо преселение на хора от тези географски ширини съм го чела преди 10-12 години. И за пандемията също съм чела преди толкова години, разбира се не буквално казано, ами че много хора ще измрат от непознати вируси и белодробни болести около тези години.