Ясновидки/врачки - Тема 41

• 125 562
  • 779
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Здравейте !

Тук във форума ми пратиха кординати на една "ясновидка". След дълго пазарене за 30 лева да ми гледа... ми наговори куп глупости......................... ...... Хубаво във форума има тема черен списък.. ама не мога да разбера защо няма Бял списък ?  В смисъл проверени врачки и гадатели. И как един не позна, че ще има война в украйна от ,,ясновидците''. Продължавайте да си хвърляте парите на вятъра.
Като нищо може да е била и самата ясновидка пратила координати, бг.мама си е сериозен инструмент за бизнес.
След като е имало предварително пазарене, защо изобщо си се навил, и  преживял последвалите агресии които описваш от посещението.
Мисля, че няма сила която да спре доволен човек от ясновидец да му се отблагодари и да му плати.
Ясновидец да не помогне разбирам. Но и да не помогне и да натовари допълнително посетителя с агресията си и егоцентризма си, това не трябва да се случва, а и мисля че е ясен показател че такъв човек няма дарба.
Та може ли един лош човек да помага на други хора и да е свързан с духовност.

Защо няма бял списък е ясно. Защото 95-99% от ясновидците не са такива, а бизнез предприемачи, къде повече къде по малко успешни.

Не съм аз човека който да отрича ясновидството. Надявам се, че съществува, и вероятно не е само надяване а е реалност. Защото това за завръщането на бесарабските българи, и изобщо преселение на хора от тези географски ширини съм го чела преди 10-12 години. И за пандемията също съм чела преди толкова години, разбира се не буквално казано, ами че много хора ще измрат от непознати вируси и белодробни болести около тези години.

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 14:41 от VassiLea

# 556
Ходих да търся Нели с двете чаши кафе от София и ми казаха, че е починала.. Лека й пръст!
И аз преди време се опитах да се свържа с нея, но не успях. Сега се чувам с една позната която гледа на карти и ми позна.
Ами да, явно като е починала и са й изключили телефона. Мен ми стана много кофти, въпреки че знаех че беше по болници и не беше добре.. Живот.. а, можеш ли да дадеш координати на тази жена, която гледа на карти? Тук или на лични.. Благодаря ти!

# 557
Някой може ли да ми каже къде в Пловдив мога да си лея куршум. Не искам да попадна на някоя шарлатанка,затова моля някой който е доволен да пише.

# 558
За първи път чувам за това с конеца ! 
Интересно, колко време се носи след това конеца на ръката ( предполагам на лявата се вързва ) ?
Също така издирвам и човек който лее олово, но ритуала е такъв, че после водата ти я дават. И я пазиш. Когато не се чувстваш добре или се съмняваш , че си прихванал уруки си измиваш лицето с нея.

След като сложите конеца да ви пази от уроки го носите докато сам не падне. Падне ли означава,че е събрал вече много уроки и лоши погледи и трябва да се сложи нов

# 559
Конец против уроки се вързва без да е необходимо да е лято олово.  Има конци без бъзли, има и такива с възли, съставени от няколко конеца. Конеца може и да не падне и пак да е направено нещо, случва се но много много рядко.
Въпросът ми беше за конеца във водата с оловото. Това до сега не го бях срещал.

# 560
Отзиви за Роберт Йовчев, моля. И моля админа да не ми трие отговора, защото никъде не съм сбъркала, прочетох началото на темата и не видях да имам грешка. Дами, моля ви от сърце дайте отзиви или някой ваш познат, който е бил.

# 561
Аз пък искам да попитам защо по време на месечния цикъл не се ходи на врачка?

# 562
Защото според народните поверия жената през този период не се води "чиста", т.е. от нея тече кръв.
Също така, ако се чистиш от негатив или те чистят през този период, трябва да вземеш пръст от вън, слагаш я в една кърпичка на масата до теб и като приключи чистенето същия ден отиваш някъде извън вас и заравяш тази пръст. Това е единствения начин да се процедира по време на месечния цикъл.

# 563
Защото според народните поверия жената през този период не се води "чиста", т.е. от нея тече кръв.
Също така, ако се чистиш от негатив или те чистят през този период, трябва да вземеш пръст от вън, слагаш я в една кърпичка на масата до теб и като приключи чистенето същия ден отиваш някъде извън вас и заравяш тази пръст. Това е единствения начин да се процедира по време на месечния цикъл.
Благодаря. Това не го знаех. А и никъде не го казват.

# 564
Благодаря. Това не го знаех. А и никъде не го казват.
На изток ти казват, че по време на менструация жената се пречиства от природата и не може да се работи с енергия с нея, което означава, че нито може да се чисти енергийно, нито да ходи в храма и там имат специална къща, в която я оставят да си почива докато има кръвотечение.
Затова по време на менструация, природата работи в жената и хората не могат да се бъркат в тези процеси.
Това за пръстта не съм го чувал и мисля, че е основано повече на някакво суеверие, отколкото със съобразяване на някакви закони и истини, защото за съжаление в българския фолклор преобладават суеверията.

# 565
  • Бургас
Как хубаво звучи! Докато съм в цикъл да ме оставят да си почивам в специална къща. Като мечта е! Всеки месец по 1 седмица почивка 🥰
И аз забелязвам, че някакви хора си правят по 2 - 3 профила, за да хвалят уж не себе си. Гледам, че са ги поизмели.
За червения конец - аз никак не разбирам от леене на куршум и право да си кажа не вярвам в това. Два или три пъти  съм ходила при онази жена, за която говорих. Отивам с цел да ми отговори на въпрос, но тя основно лее куршум. Така, че конеца не го нося, куршума бам в коша. Дано не предизвиквам някакви кофти работи! Иначе тя е чудесна женица, много добричка и ако не вижда нещо, си казва, а не си измисля колкото да каже нещо.
За кафето - в Айтос имало жена дето гледа, но някак нямам смелост да ида сама. Ходих веднъж при една леля Димитринка в Поморие, надрънка ми глупости, дето нещо извънземно ли, де да знам какво я кара да пише някакви драсканици. И вече сама на гледачка - нье! Искам да имам другарка за кураж 😁

# 566
Когато се лее куршум, той не се носи в теб !  Слага се под възглавницата и спиш с него. Колко време - човека който лее ще каже. После се изхвърля в течаща вода, за да отнесе видата натрупаното. Иначе няма смисъл...

# 567
  • там, където ми харесва
Как хубаво звучи! Докато съм в цикъл да ме оставят да си почивам в специална къща. Като мечта е! Всеки месец по 1 седмица почивка 🥰
И аз забелязвам, че някакви хора си правят по 2 - 3 профила, за да хвалят уж не себе си. Гледам, че са ги поизмели.
За червения конец - аз никак не разбирам от леене на куршум и право да си кажа не вярвам в това. Два или три пъти  съм ходила при онази жена, за която говорих. Отивам с цел да ми отговори на въпрос, но тя основно лее куршум. Така, че конеца не го нося, куршума бам в коша. Дано не предизвиквам някакви кофти работи! Иначе тя е чудесна женица, много добричка и ако не вижда нещо, си казва, а не си измисля колкото да каже нещо.
За кафето - в Айтос имало жена дето гледа, но някак нямам смелост да ида сама. Ходих веднъж при една леля Димитринка в Поморие, надрънка ми глупости, дето нещо извънземно ли, де да знам какво я кара да пише някакви драсканици. И вече сама на гледачка - нье! Искам да имам другарка за кураж 😁
Може ли да споделиш за тази жена в Айтос. Ако искаш на съобщение.

# 568
Конец против уроки е поредното суеверие, в което няма никакъв смисъл, защото за да има ефект и енергия от нещо, то трябва да я съдържа в себе си. Конеца е неодушевен, мъртъв обект, който няма как за защитава човека. Единственият ефект е така наречения плацебо ефект, който е свързан с това, че човек започва да вярва в това и вярата му помага да се чувства по-добре и живота му да се подобри, но ако има реално някой със злонамерено намерение, това няма да има никакъв ефект. Енергията и силата идва от неща, които имат душа - камъни и минерали, растения, животни.
Смисълът на леенето на олово е в това, енергията, която създава проблеми на човека - стрес, безпокойства, напрежение и вътрешни негативни програми от подсъзнанието да се изтеглят от човека и да влязъл и да се запечатат в оловото. Това, което наричат бабите сърцето е всъщност самото олово и се нарича леене на куршум, защото наподобява формата на куршум. После всеки има различни методи и начини за извършването на този ритуал, но и тук има много суеверия и заблуди от типа, че трябва да пиеш от водата и други.
Информацията, която аз имам е, че оловото е метод, които има 3 части. Първата част е изливането на оловото, 2та част е носенето му от човека в продължение на 3 пълни, защото понякога остава остатъчна енергия в човека и, когато той носи оловото близо до себе си по закона на подобието, остатъчната енергия се свързва с енергията в куршума. И 3та част е неговото изхвърляне, като има думи, които се изричат, защото така се насочва енергията какво да направи и това става чрез изтичането на думите. И така чрез думите и намерението на човека, когато се изхвърли олвото във вода, течаща като река, но може и море и океан, защото тя също е движеща се вода и даже е по-добре, защото има сол, енергията, която създава проблем на човека излиза от него и той се освобождава. Този метод е много ефективен конкретно за стрес, вътрешни безпокойства, страхове и напрежение. Затова, според мен е важно да се изпълнят и 3 те етапа, но всеки сам си избира. Според мен е важно всеки човек, който отива при някого за помощ да проявява послушание и да изпълни заръките, защото има причини за тях. Но за съжаление има много хора, които уж търсят помощ, но след като им се обвсни, какво да правят смятат, че те знаят по-добре от човека при когото хора и това р голямо заблуждение. Защото тези хора смятат, че знаят, но ако беше така, те трябваше да знаят, как да си разрешат проблема и следователно нямат нужда да търсят помощ от други хора. И така фактически се разбира, че тези хора, не знаят какво искат и следователно няма как да го получат. Тоест на теория, философски те разбират нещата, но практически е друго.

# 569
Конеца против уруки не е суеверие ! Важно е какво се казва докато се завързват възлите. има и такива, на които първо се вързват възлите със съответни наричания, после се вързва на ръката.
Леенето на олово има различни начини. Оловото не се носи в човека ! Спи се върху него от 3  но 40 нощи в зависимост от метода по който се лее. Има си много особености.
Леенето на олово помага не само от страх, ами и от други неща.
В темата само се теоретизира и рекламира и отдавна вече не е това, за каквото беше създадена някога , уви ....

Общи условия

Активация на акаунт